تبلیغات
 
بزرگترین پروازهای فضایی 2015 1394/10/19

سالی که گذشت، مملو از ماموریت‌های فضایی از سوی سازمان‌های فضایی مختلف و شرکتهای خصوصی بود.

نظریه جدید درباره وجود دو سیاره شناخته نشده منظومه شمسی 1393/10/28

ستاره‌شناسان بر این باورند که حداقل دو سیاره شناخته نشده در ورای سیاره پلوتو وجود دارند که منتظر کشف شدن هستند.

کشف همدم پنهان بعداز ۲۱ سال 1393/06/25

اخترشناسان بعد از ۲۱ سال موفق شدند ستاره‌ی همدم ابرنواختری بسیار کم‌یاب را پیدا کنند

کشف نوعی کوتوله قهوه‌ای با آسمان‌ سرخرنگ 1392/11/23

تیمی از محققان «مرکز تحقیقات فیزیک نجومی» دانشگاه هارتفوردشایر، کوتوله‌ای قهوه‌ با آسمان‌های قرمزرنگ نامعمول را کشف کرده‌اند.

راز ۴۰ ساله‌ی جریان ماژلانی بر ملا شد 1392/05/25

منجمان سرانجام موفق شدند با کمک تلسکوپ‌ فضایی هابل از راز ۴۰ ساله‌ی جریان مرموز ماژلانی پرده بردارند. این جریان مرموز همچون نوار گازی طویلی حول نیمی از کهکشان‌ راه شیری کشیده شده است.

ذراتی میلی‌متری پیرامون کوتوله‌ای قهوه‌ای 1391/09/12

دانشمندان پیرامون کوتوله‌ای قهوه‌ای قرصی از ذرات کیهانی در اندازه‌های میلی‌متری یافته‌اند.

غبار مرموز 1391/08/24

گرچه خنک‌کننده‌های فضاپیمای وایز WISE تقریباً دو سال است که از کار افتاده و مأموریت این فضاپیما را به پایان رسانده است، هنوز هم از اطلاعات این فضاپیمای کاوش‌گر در نور فروسرخ می‌توان اطلاعات مفیدی را به دست آورد.

جهان، از تصورات پیشین‌مان شلوغ‌تر است 1391/08/14

اخترشناسان، با کمک تلسکوپ فصایی فروسرخ هرشل، وابسته به سازمان فضایی اروپا متوجه شده‌اند آنچه تا پیش‌تر همچون یک مه کیهانی فروسرخ، آسمان را دربرگرفته، در واقع انبوهی از کهکشان‌های دوردستی‌ست که تاکنون کسی تشخیص‌شان نداده بود.

نظریه‌ی جدیدی برای تولد‌ ابرنواخترها 1391/08/10

زمانی که ستاره مراحل پایانی عمر خود را سپری می‌کند و درست وقتی ستاره نیروی هسته‌ای کافی برای مقابله با کشش گرانشی خودش را ندارد در خود فرو می‌ریزد و ابر نواختر‌ها رخ می‌دهند. آیا می‌توان به جزییات بیشتری از چگونگی تولد یک ابرنواختر پی برد. وب‌سایت A

تاریک‌ترین جای دنیا کجاست؟ 1389/12/22

کهکشان‌ها عموما به جواهرات درخشانی در پهنه آسمان تشبیه می‌شوند که از میلیاردها ستاره پرنور تشکیل شده‌اند. اما همه کهکشان‌ها این‌گونه نیستند و برخی از آنها در زمره تاریک‌ترین نقاط کیهان قرار می‌گیرند.

حلقه صورتی در ابر ماژلانی 1389/09/27

تلسکوپ فضایی هابل حلقه‌ای زیبا از گاز را در فضا به تصویر کشیده که حاصل موج ضربه‌ای انفجار ابرنواختری ستاره‌ای در 400 سال پیش است و در ابر ماژلانی بزرگ، یکی از قمرهای کهکشان راه‌شیری واقع شده است.

کشف الماس‌های تقلبی در آسمان 1389/09/21

اخترشناسان ایرلندی ستاره‌ای را در فاصله حدود دو هزار سال نوری از زمین یافته‌اند که از الماس‌های تقلبی تشکیل شده و به خاطر دمای بسیار زیادش (20هزار درجه سانتی‌گراد) به رنگ آبی کم‌رنگ می‌درخشد.

کوتوله‌ای در راه برخورد با زمین 1389/01/04

تاکنون فیلم‌های مختلفی درباره پایان دنیا ساخته شده که هر یک داستان خود را تعریف می‌کنند؛ اما اخترشناسان از شواهدی از برخورد یک کوتوله نارنجی با خورشید وجود دارد که ممکن است پایان کار دنیای ما باشد.

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید