تبلیغات
 
آمریکا و روسیه در فضا بر عکس زمین به جای رقابت همکاری می‌کنند؟ 1394/07/13

آمریکا و روسیه همیشه با هم رقابت داشته‌اند و این مسئله در همه زمینه‌ها دیده شده است. پس از آنکه ناسا هفته گذشته اعلام کرد موفق به کشف آب جاری در مریخ شده است حالا رسانه‌های روسیه اعلام کرده‌اند این کشور هم نقش مهمی در این رابطه داشته و دو طرف همکاری

ربات ناسا برای جست‌وخیزکردن بر روی زمین‌های ناهموار 1394/06/18

کاوشگرهای معمول ناسا بر روی چرخ‌هایشان غلت می‌خورند و در زمین‌های ناهموار و سرپایینی عملکرد خوبی ندارند؛ بنابراین به منظور غلبه‌کردن بر این مشکل، دانشمندان ناسا در حال ساخت رباتی هستند که بر روی سطوح به جای غلت‌خوردن بر روی چرخ‌ها، جست و خیز می‌کنند.

سومین مدرسه تابستانی نجوم IOTA/ME 1394/04/22

سومین مدرسه تابستانی نجوم IOTA/ME (1394) در شهر یزد برگزار می شود

مسابقه عکاسی با موضوع نور 1393/11/13

هدف از برگزاری مسابقه عکاسی با موضوع نور به تصویر کشیدن نقش نور در زندگی، علم نورشناسی و فن‌آوری‌های نورپایه در سال جهانی نور است.

از استون هنج تا کعبه زرتشت: نگاهی به ستاره باستان شناسی 1393/10/30

احتمالا شما هم داستان‌های زیادی درباره رصدخانه‌های باستانی در تمدن‌های مختلف شنیده‌اید. داستان‌هایی درباره بناهای مرموزی که کاربری آن تا سال‌ها موردبحث بوده است و با تحقیقات فراوان مشخص می‌شود که این بناها درواقع رصدخانه‌های باستانی بوده‌اند که اجداد

عمر آب زمین از خورشید بیشتر است 1393/07/04

بر اساس مطالعات تیمی بین‌المللی از پژوهشگران به رهبری محققی از دانشگاه میشیگان، قدمت آبی که اقیانوس‌های زمین را پر کرده، بیش از عمر خورشید است.

دومین مدرسه تابستانی نجوم IOTA/ME 1393/05/11

دومین دوره از مدرسه تابستانی نجوم IOTA/ME با عنوان "نجوم نیمه‌حرفه‌ای با تلسکوپ‌های کوچک" برگزار خواهد شد. این دوره با مشارکت انجمن نجوم آیاز، پژوهشکده ستاره‌شناسی دانشگاه تبریز، سازمان فضایی ایران، المپیادهای علمی ایران آیریسک، و همکاری علمی رصدخانه

سرنوشت نامعلوم دنباله دار آیسون ISON 1392/09/08

دنباله دار ایسون که طی ماههای اخیر جنجالهای زیادی در محافل ستاره شناسی جهان به پا کرده بود طی روز گذشته با عبور از مقابل خورشید سرنوشت نامعلومی پیدا کرده است.

نخستین شواهد از دنباله‌دار عامل نابودی حیات بر روی زمین 1392/07/20

محققان آفریقای جنوبی از کشف نخستین شواهد دنباله‌داری خبر می‌دهند که میلیون‌ها سال قبل پس از عبور از جو زمین و منفجر شدن، بسیاری از گونه‌های حیات روی زمین را نابود کرد.

نظریه جدید درباره شکل‌گیری نوعی دهانه برخوردی مرموز بر روی مریخ 1392/05/19

زمین‌شناسان دانشگاه براون توضیح جدیدی را برای شکل‌گیری نوعی دهانه برخوردی مرموز بر سطح مریخ یافته‌اند.

شاید حیات فرازمینی در قمرهای یخ‌زده منظومه شمسی این‌شکلی باشد 1391/12/20

دانشمندان روسی سرانجام اعلام کردند که شکل جدیدی از زندگی را کشف کرده‌اند که به شکل خاموش برای میلیون‌ها سال در دریاچه‌ای زیر یخچال‌های ضخیم جنوبگان باقی مانده و برای زنده ماندن فقط به گرمای زمین متکی است.

24 اسفند 91: دومین ماراتن مسیه ماهنامه نجوم 1391/11/20

ماهنامه نجوم پس از حدود 12 سال برای دومین بار ماراتن مسیه را در کاروانسرای قصر بهرام با همکاری شرکت طبیعت گردی آفتاب کلوت برگزار می کند. از خوانندگان ماهنامه و علاقه مندان در سراسر ایران، به ویژه رصدگران تیزبین اجرام ژرف آسمان برای حضور در این برنامه

یخ‌های شناور در تیتان 1391/10/27

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد احتمالاً یخ‌های شناوری در دریاها و دریاچه‌های قمر بزرگ زحل، تیتان، وجود دارد.

وجود آب یخ زده در سیاره عطارد به اثبات رسید. 1391/09/11

دانشمندان وجود میلیاردها تن آب یخ زده را در قطب شمالی عطارد به اثبات رسانده اند. سال‌ها نظریه هایی درباره وجود یخ در عطارد وجود داشته است، اما این موضوع تا کنون به اثبات نرسیده بود.

عنکبوت‌های مریخی 1391/08/28

تعجب نکنید! درست می‌بینید این عارضه‌ها واقعاً شبیه‌ عنکبوتند اما از نوع مریخی!

هرشش ثانیه، میلیاردها برخورد 1391/08/24

میلیون‌ها سال است که هر شش ثانیه، دنباله‌دارهای* پیرامون چهل و نهمین ستاره پرنور صورت فلکی نهنگ (یا «قیطس»)، به هم می‌خورند و همین، پاسخی‌ست برای معمایی که هفده سال فکر ستاره‌شناسان را به خودش مشغول کرده بود.

پلوتو، منظومه اسرارآمیز 1391/05/05

به دنبال کشف پنجمین قمر منظومه پلوتو، این سیاره کوتوله یک بار دیگر در دهه اخیر خبرساز شد. نخستین بار شش سال پیش بود که اخراج این سیاره از فهرست سیارات منظومه شمسی، آن را در صدر عناوین خبری قرار داد.

بزرگ‌ترین دیواره جهان چطور ساخته شد؟ 1389/09/29

در استوای یاپتوس، قمر زحل، دیواره‌ای عظیم به ارتفاع 20 کیلومتر و درازای 1600 کیلومتر وجود دارد. دانشمندان حدس می‌زنند این دیواره از برخورد حلقه‌های گردوخاک و یخ به سطح این قمر تشکیل شده است.

گهواره‌های برفی حیات 1389/01/22

در چهارصدمین سالگرد کشف قمرهای مشتری، دانشمندان قمرهایی را کشف کرده‌اند که احتمال وجود آب مایع در زیر سطح یخ‌زده آن‌ها بسیار زیاد است. آیا این قمرها می‌توانند میزبان گونه‌های ابتدایی حیات هم باشند؟

ترین‌های منظومه شمسی 1389/01/28

منظومه ما چند قمر دارد، بزرگ‌ترین آن‌ها کدام است و آیا در منظومه‌های فراخورشیدی دیگر، قمرهای دیگری هم وجود دارند یا خیر

یک گام به سوی حیات در مریخ 1387/12/20

دانشمندان توانسته‌اند با بررسی مجدد اطلاعات ارسالی مریخ‌نشین فینیکس، وجود آب مایع را در اطراف این مریخ‌نشین اثبات کنند.

آسمان تاریخ در دو بیت: پژوهشی نجومی در شاهنامه 1387/12/13

پژوهش و تحقیق پیرامون شاهنامه همواره مهم و بحث برانگیز بوده است، اما نباید از این نکته غافل شد که در کنار پرداختن به ادبیات، آشنایی با دانش‌های نو نیز می‌تواند به شاهنامه پژوهان کمک فراوانی کند.

حیات فرا زمینی 1387/11/20

زیست فرازمینی شکل‌های زیست در جاهای غیر از کره زمین است.این مسئله که آیا حیات آلی در جای دیگری از جهان وجود دارد و اینکه آیا ممکن است تمدن ماوراء زمینی وجود داشته باشد، موضوع مهمی ‌برای دانشمندان و عموم مردم بوده است.

راهنمای نقشه ستارگان آسمان شب 1385/05/20

بسیاری از مبتدیان نجومی طریقه استفاده از نقشه ستارگان آسمان شب را نمی دانند. در این مقاله با استفاده از این نوع نقشه ها آشنا می شوید.

نشانه‌های بزرگ‌ترین کشتارجمعی روی زمین پیدا شد 1385/03/17

گودال برخوردی غول‌آسایی در قطب جنوب کشف شده که د

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید