فضاپیمای New Horizons به زودي در مسير خود به سوي پلوتو ، از كنار مشتري عبور خواهد كرد. افقهاي جديد ماه آينده در زمان عبور از كنار مشتري ، به تصویر برداری و کاوش اين سياره اقدام كرده و با كمك تجهيزات علمي خود به مطالعه جو مشتري و همچنين بررسي وضعيت چهار قمر از اقمار آن خواهد پرداخت.
این فضا پیمای مدرن كه سريعترين ساخته دست بشر محسوب ميشود، نهم اسفند امسال از فاصله ۲/۲ميليون كيلومتري سياره مشتري عبور خواهد كرد. جان اسپنسر یکی از مسولان طرح New Horizons در ناسا ، هدف اصلي اين فضاپیما را برای عبور از كنار "مشتري"، استفاده از جاذبه اين سياره عظيم براي افزايش سرعت خود در مسير حركت به سوي سياره پلوتو میداند. دانشمندان ناسا تخمين ميزنند سرعت اين فضاپیما پس از عبور از نزديكي مشتري و استفاده از جاذبه آن با كمك انجام مانورهاي مداری پیچیده , به حدود ۸۴ هزار كيلومتر در ساعت خواهد رسيد. علت نياز New Horizons به چنين سرعتي در واقع مسافت بسيار زياد تا سياره پلوتو است. که نیاز به این سرعت را بیشتر میکند.
New Horizons پس از رسيدن به این سرعت ، به مدت هشت سال ديگر با همين سرعت به سفر خود در فضا ادامه خواهد داد و در نهايت در سال ۲۰۱۵به سياره پلوتو خواهد رسيد. سياره عظيم مشتري پيش از اين توسط هفت فضا پیمای بدون سرنشين ديگر كه در سفرهاي خود از كنار آن عبور كردهاند، مورد مطالعه قرار گرفته است. از جمله ميتوان به كاسيني كه هماكنون در مدار سياره زحل قرار دارد، ووييجر ۱كه هماكنون به بيرونيترين نقاط منظومه شمسي رسيده است و نيز گاليله اشاره كرد.
با اين وجود، هيچ كدام از فضا پیما های ياد شده داراي تجهيزات فوق پيشرفته مشابه تجهيزات موجود در افق های نو نبودهاند و به همين علت عبور آن از كنار مشتري از لحاظ علمي داراي ارزش بسيار زيادي است.
در اين برنامه New Horizons چهار قمر بزرگ مشتري با نامهاي آيو، اروپا ، گانيمد و كاليستو را مورد مطالعه قرار ميدهد و اطلاعات با ارزشي از جو ناآرام و ميدان مغناطيسي سياره جمعآوري ميكند.
کپسول ۴۷۶كيلوگرمي New Horizons هماكنون به فاصله ۶۵/۶ميليون كيلومتري زمين رسيدهاست.اين فضا پیمای ۷۰۰ميليون دلاري داراي يك راكتور هستهاي كوچك و يك محموله ۳۳كيلوگرمي عنصر راديواكتيو پلوتونيوم است كه از آن براي تامين برق مورد نياز تجهيزات خود استفاده خواهد كرد.
بهرهگيري New Horizons از راكتور هستهاي به این علت است كه فاصله بسيار دور سياره پلوتو با خورشيد سبب ميشود افق های نو بر خلاف سفينههاي معمولي نتواند از باتريهاي خورشيدي براي توليد الكتريسيته مورد نياز تجهيزات خود استفاده كند. "نيوهورايزنز" پس از رسيدن به نزديكي سياره "پلوتو" در ژوئيه سال ۲۰۱۵از فاصله اندكي از كنار اين سياره عبور خواهد كرد و در يك دوره زماني ۵ماهه كه كمترين فاصله را از "پلوتو" دارد، با كمك ابزارهاي علمي خود جو "پلوتو" را مورد بررسي قرار ميدهد و به نقشهبرداري دقيق از سطح اين سياره و همچنين سه قمر آن ميپردازد.