نمی خواهم از سختی مجوز گرفتن برای گذاشتن تلسکوپ در نزدیکی در دانشکده مهندسی و یا هماهنگی های دیگر بگویم .
شاید اولین برنامه چندان رضایت بخش نباشد ، اما برای من و دوستانم اولین شب جهانی نجوم خیابانی اینگونه گذشت : در این برنامه ابتدا به عابران پیاده و حاضران برگه هایی دارای توزیحات در خصوص شب جهانی نجوم خیابانی ارائه گردید . سپس علاقمندان که با مشاهده تلسکوپ 8 اینچ و سه عدد دوربین دو چشمی 80×20 به تعدادشان افزوده مس ی گشت با شناخت ساده آسمان ، صورتهای فلکی ، اجرام سماوی و سیارات آشنا شدند ؛ و به مشاهده حلقه های سیاره طوق برگردن زحل ، مشتری و اقمارش ، زهره و تلالو زیبایش ، هلال باریک ماه و تعدادی اجرام غیر ستاره ایی پرداختند . برخی نیز دارای سوالات فراوان بودند ، که تاحدودی توانستیم پاسخ آنان را بدهیم و یا به آنها کتب و منابع معرفی نمودیم . در میان افراد علاقمند و کنجکاو حاضر در خیابان دانشگاه و نیز درب دانشکده مهندسی دانشجویان غیر بومی فراوانی بودند ، که با علاقه می خواستند از گروه های نجومی در شهر های خود اطلاعات داشته باشند ، که ما با شناخت برخی گروه ها در دیگر شهرها نام آن گروه و یا نام نفراتی از گروه ها را به آنان داده و تعدادی از سایتهای گروه ها را به آنان معرفی نمودیم .
شاید من و دوستانم رصدهای مختلفی را تجربه کرده ایم ، اما تجربه رصد در خیابان هم بدون علت و پدیده نجومی خاص و تنها به صرف علاقمند نمودن عموم برایمان بسیار جالب بود . کودکانی که با دیدن تلسکوپ و دوربین ها سریع می گفتند ، ما می خواهیم فضانورد شویم اما مامان و بابا می گویند نمی شود ، و فوراً رو به والدین خود می گفتند ببینید اینا فضانورد شدن .... بزرگسالانی که از خاطرات خود در زمان دور می گفتند که ، جای شما خالی وقتی برق و آلودگی نوری این همه در شهرها و خیابانها نبود ، شما باید آن زمان با تلسکوپهای خود می بودید و ....
جوانانی که تصور می کردند از پشت چشمی تلسکوپ و دوربین های دو چشمی باید سیارات را همانند ماه ببینند و باید با توضیحاتی پاسخ آنان را می دادیم ... اساتیدی که تاسف خود را از نبودن دانشمندانی چون خواجه نصرالدین طوسی ، خیام و دیگران در عصر حاضر اعلام می نمودند و فعالیت ما برایشان جالب بود . برای من و دوستانم یکی از رصدهای خاطره انگیز بود ؛ که امیدواریم و سعی نمودیم برای حاضران نیز اینچنین بوده باشد .