در يكی ديگر از برنامه های تفريحی دانش آموزان المپياد فيزيك موسسه علمی-آموزشی آسمان پارس و مركز آموزش نجوم اديب به همراه مراکزی از آموزش و پرورش استان اصفهان ، و جمعی از دانشجويان دانشگاه اصفهان يك شب رصدی به يادماندنی را در دانشگاه صنعتی اصفهان در فضایی سرسبز برپا كردند.

تنها اجرام قابل مشاهده از ميان ابرو غبار حاكم بر آسمان سياره مشتری و ماه بود كه همين دو جرم برای تحريك حس كنجكاوی دانش آموزانی كه برخلاف تصورمان در حوزه ستاره شناسی فعاليتی انجام نداده بودند كفايت مي كرد. در ميان جمعيت زیاد مراجعه کنندگان به سايت رصدی عده ای با كنجكاوی بدنه تلسكوپ را وارسی می كردند، براي مدتی طولانی به جرم داخل چشمی تلسکوپ خيره می شدند و عده ای ديگر بدون توجه به آنچه در آسمان رخ می داد به بازی و سرگرمی در گروه های كوچك خود می پرداختند.

برنامه رصد در اين شب بهانه ای شد تا گروه های مختلف دانش آموزی بيشتر با يكديگر آشنا شوند.
علاوه بر استقرار تلسكوپ و رصد اجرام آسمان آقای اوشين زاكاريان نیز تصاوير زيبای خود كه تلفيقی از نجوم و بناهای تاريخي ایران بود را بر روی پرده همراه با توضيحاتی درباره عكاسی نجومی و معرفی اماكن باستانی ايران به نمايش درآورد.




همچنين معرفی و كار با نرم افزار های نجومی، معرفی مشاهیر و بحث و تبادل نظر فیزیکی بین دانش آموزان و دانشجویان از ديگر برنامه های اين شب رصدی بود.