تبلیغات
30 میلیون دلار جایزه
ارسال در: 1386/06/24-00:00
جایزه گوگل و بنیاد ایکس پرایز به اولین کسی که بر روی ماه فرود آید
 
 
 
 

در سال 1382 خانم انوشه انصاری به همراه برادر همسرش، جایزه 10 میلیون دلاری " انصاری ایکس پرایز " را بنیان نهاد. این جایزه به نخستین شرکت خصوصی تعلق می گرفت که بتواند بدون کمک بخش دولتی، سفری فضایی را به ارتفاع بیش از 100 کیلومتری سطح زمین با حضور دست کم یک سرنشین و وزن 3 سر نشین انجام دهد و این کار را در مدت کمتر از دو هفته تکرار کند. 24 تیم از 7 کشور در این رقابت شرکت کردند و سرانجام فضاپیمایی با نام " ناو فضاپیمایی شماره 1 " به همراه هواپیمای حامل خود (شوالیه سفید) توانست جایزه را کسب کند. با اهدای این جایزه، صنایع فضایی وارد عصر جدیدی شد. عصری که کاوش و سفر به فضا را از انحصار سازمان های دولتی خارج و امکان ورود به بخش خصوصی را به عرصه های فضایی مهیا کرد. اما جالب تر اینکه بنیاد ایکس پرایز تنها در زمینه فضانوردی فعالیت نمی کند. سال قبل این بنیاد یک جایزه 10 میلیون دلاری به کسی که توانست در مدت 10 روز 100 ژنوم انسان را شناسایی کند، اهدا کرد. اینک شرکت گوگل هم وارد میدان شده است و با همکاری بنیاد انصاری ایکس پرایز قصد دارد تا سهمی از این کاوش ها را بر عهده داشته باشد.                                                

  

گوگل و بنیاد ایکس پرایز، برای کسانی که موفق شوند تا 9 مهرماه سال 1391 (31 دسامبر 2012) یک کاوشگر را روی ماه فرود آوردند و با استفاده از آن حداقل 500 متر حرکت کرده و تصاویر و فیلم هایی را در حجم یک گیگابایت به زمین ارسال کنند، یک جایزه 30 میلیون دلاری در نظر گرفته اند. این یک رقابت بین المللی بی سابقه است که توانایی دانشمندان و سرمایه گذاران تمام دنیا را در توسعه یک کاوشگر کم هزینه به مبارزه فرا می خواند. اینک با همکاری گوگل، جایزه 10 میلیون دلاری ایکس پرایز به 30 میلیون دلار افزایش یافت. از این میزان، 20 میلیون دلار به کسانی که کاوشگر را در ماه فرود آورند و 2 پاداش پنج میلیون دلاری هم به کسانی که موفق می شوند کاوشگر خود را در سطح ماه بیش از 500 متر حرکت دهند و یا کسانی که کاوشگر خود را در نزدیکی بقایای فضاپیمای آپولو فرود آورند، اعطا می شود. همچنین به کسانی که موفق شوند از بقایای فضاپیمای آپولو عکسبرداری کنند یا به شواهدی از یخ آب دست یابند، 5 میلیون دلار جایزه داده می شود. در صورتی که ماموریت این کاوشگر به جای 9 مهرماه 1391 به سال 1392 یا 1393 موکول شود، جایزه 20 میلیون دلاری به 15 میلیون دلار کاهش می یابد. نیازی به گفتن ندارد که برگزاری چنین مسابقاتی چقدر می تواند در پیشرفت صنایع فضانوردی موثر باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر از توافقات گوگل و بنیاد ایکس پرایز اینجا را کلیک کنید.

                                                            
منبع :آسمان پارس
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید