تبلیغات
ماموریت کشف سیاهچاله به واسطه ماهواره از سر گرفته شد
ارسال در: 1386/07/02-00:00
سازمان فضایی ناسا ماموریت های اخترفیزیکی خود را دوباره از سر گرفته است

سازمان فضایی ناسا ماموریت های اخترفیزیکی خود را دوباره از سر گرفت، بخش مهمی از این ماموریت ها شامل کشف منابع یرتو ایکس است. که در نهایت منجر به کشف سیاهچاله های جدید در عالم می شود.

 به همین منظور آرایه تلسکوپ طیف هسته (The Nuclear Spectroscopic Telescope Array)، یا NuSTAR برای پاسخ به پرسش هایی بنیادین در این زمینه طراحی شده است. اینگونه سوالات مانند: سیاهچاله ها چگونه در عالم توسعه پیدا کردند؟ چه عناصری و چگونه سبب پیدایش جهان شده اند؟ نیروهای موجود در کهکشان بسیار فعال چگونه و چه مقدار است؟، هستند. این آرایه جدید قابلیت پاسخگویی به سوالات فوق را خواهد داشت، و خواهد توانست پیش بینی های دقیقی را از آینده جهان نشان دهد، که در نهایت سبب می شود تا دانش بشری و فهم ما از ستارگان و کهکشان ها بسیار افزایش یابد.

 

این ماموریت در سال 2006 به علت مشکلات در بودجه بندی به حال تعلیق درآمد، اما امروزه این سازمان فضایی آماده است تا با تکمیل این پروژه تا سال 2011 آن را در خدمت جامعه علمی قرار دهد.

 

فایونا هریسون (Fiona Harrison)، پرفسور نجوم و فیزیک در موسسه تکنولوژی کالیفرنیا می گوید:" این بسیار ارزشمند است که ناسا از سر گیری این ماموریت را آغاز کرده." وی همچنین اظهار داشته که آنها می توانند با چنین آرایه قدرتمند و حساسی، به اکتشافات مهمی در علم نائل آیند.

 

تیم هریسون بیش از ده سال است که در حال بررسی تکنولوژی مناسب برای این آرایه است. آنها کار را با بالون های مخصوص حمل و نقل شروع کردند، که در نهایت منجر به ساخت تلسکوپ کانونی کننده انرژی های قوی شد (HEFT). آنها با بسط آشکارسازها و اپتیک توانسته بودند از انرژی های موجود در طیف پرتو ایکس تصویر برداری کنند. آنها این تکنولوژی را با به پرواز در آوردن بالون و استفاده HEFT در هوا تجربه کردند. و اکنون آنها با کامل کردن و توسعه این تکنولوژی و انطباق آن با آرایه جدید قصد دارند تا مشاهداتی بسیار دقیق تر و با کیفیت تری را نسبت به گذشته انجام دهند.

 

HEFT، قبلا با همکاری JPL و Alliant Techsystems Inc برای نقشه برداری راداری به کمک شاتل ها ساخته شده بود. و اکنون تلاش ها بر آن است تا با ساخت NuSTAR و با کمک پرتابه ای کم هزینه آن را به مدار فرستاده و درنهایت تحقیقات ارزشمندی را انجام دهند.

منبع: Space Flight Now

منبع :آسمان پارس
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید