تبلیغات
خود را برای رصد یک قطعه سنگ بزرگ آسمانی آماده کنید
ارسال در: 1386/11/05-00:00
دانشمندان در حال بررسی مداری سیارک 2007TU24  هستند.عقیده بر این است که این جرم با قطر بین 150 تا 610 متر در تاریخ نهم  بهمن ماه امسال از فاصله 537500 کیلومتری زمین(یک ونیم برابر فاصله زمین تا ماه) خواهد گذشت.

دانشمندان در حال بررسی مداری سیارک 2007TU24  هستند.عقیده بر این است که این جرم با قطر بین 150 تا 610 متر در تاریخ نهم  بهمن ماه امسال از فاصله 537500 کیلومتری زمین(یک ونیم برابر فاصله زمین تا ماه) خواهد گذشت.

با کمک تلسکوپ های  متوسط آماتوری هم می توان آنرا مشاهده کرد پس خود را برای دیدن آن آماده کنید.

این سیارک در طرح نقشه برداری آسمان با نام کاتالینا تحت حمایت ناسا در 11 اکتبر سال 2007 کشف شد.البته گروهی ازدانشمندان از JPL  احتمال برخورد زمین با این سیارک را بطورکامل رد کرده اند.

بنابه گفته یکی از کارشناسان JPL  تا سال 2027 هیچ سیارک شناخته شده ای به بزرگی و حتی بزرگتر از آن  تا این حد به زمین نزدیک نخواهد شد و البته  طبیعت حکم می کند که ما به ادامه  رصد آن کنجکاو شویم.

در روشن ترین حالت در حوالی ساعت 3 دقیقه بامداد دهم بهمن ماه امسال به وقت تهران (چند ساعتی بعد از عبور از نزدیک ترین فاصله) ٬ قدر آن برای زمان کوتاهی به 10.3 خواهد رسید والبته با فاصله گرفتن از این حالت دوباره روشنایی آن کاسته خواهد شد(طبق محاسبات یک روز قبل ویک روز بعد از این حالت قدر آن به حدود 11.5 خواهد رسید.).داشتن یک تلسکوپ با قطر 7.6 سانتی متر یا 3 اینچ برای دیدن آن لازم است.روشنایی آن حدود 50 بار از آنچه که با چشم غیر مسلح در یک شب تاریک وصاف قابل دیدن است کمتر است.زمانی که در حداکثر درخشندگی است در صورت فلکی زرافه بین صورت فلکی دب اکبر و برساووش دیده خواهد شد. از آنجایی که فاصله آن تا زمین کم  ودر نتیجه اختلاف منظر آن زیاد است برای رصد آن باید مختصات سماوی آنرا از محل خود بدانید. برای مشاهده میل و بعد ودیگر پارامترهای این سیارک از مکان زندگی خود به سایت زیر مراجعه نمایید:

http://ssd.jpl.nasa.gov/horizons.cgi?find_body=1&body_group=sb&sstr=2007%20TU24

 

تخمین زده شده در حدود 7000 عدد از سیارکهایی  با این اندازه در نزدیکی مدار زمین وجود داشته باشد البته تعداد کمی از آنها تاکنون  کشف شده است.بطور متوسط هر 5 سال یکبار یکی از آنها از نزدیکی زمین عبور می کند وتخمین زده شده که هر 37000 سال احتمال برخورد یکی از آنها با زمین وجود دارد.  

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمایید:

                                                       http://neo.jpl.nasa.gov

 

منبع :آسمان پارس
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید