تبلیغات
کشف یک نواختر در دجاجه
ارسال در: 1387/01/27-00:00
راهنمای پیدا کردن نواختر تازه کشف شده در صورت فلکی دجاجه .

در 10 آوریل 2008 یک نواختر با قدر 7 در صورت فلکی دجاجه کشف شد . Koichi Nishiyama و Fujio Kabashima  دو منجم ژاپنی ، نخستین کسانی بودند که وجود این نواختر در آسمان را مشاهده کردند .

برای رصد این ابرنواختر باید صورت فلکی دجاجه را در آسمان پیدا کنید . دجاجه این روزها حدودا بعدا از ساعت 1:30 بامداد آسمان ایران طلوع می کند .بعد از پیدا کردن دجاجه  دو ستاره Albireo (β دجاجه) و صدر(γ دجاجه) را به هم وصل کنید . در یک سوم این فاصله قادر خواهید بود این ابرنواختر را مشاهده کنید. درست در مختصات RA 19 43 0 Dec +32 19. (میل 23درجه و 19 دقیقه و بعد 19 درجه و 43 دقیقه قوسی) .

آخری گزارش ها نشان میدهد که این نواختر هم چنان پرنور است و در قدر7.5 می درخشد .

تصویر زیر نقشه آسمان در قسمت صورت فلکی دجاجه را نشان می دهد . قسمت دایره ای شکل میدان دید تلسکوپ یا دوربین دوچشمی است . اگر در هنگام رصد نقشه ای از آسمان همراه داشته باشید می توانید با مقایسه ستارگان نقشه و آنچه در میدان دید تلسکوپ مشاهده می کنید ، این نواختر را پیدا کنید .

هرچند این نواختر چندان پرنور نیست اما مشاهده آن شاید خالی از لطف نباشد .فرصت ها را برای تماشای آن از دست ندهید.

منبع :آسمان پارس
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید