تبلیغات
جسم نوراني آسمان اين روز ها!
ارسال در: 1383/02/02-00:00
مشاهده اجسام نورانی و جنجال جدید رسانه ها ی کشور

 

مشاهده اجسام  نورانی و جنجال جدید رسانه های کشور.

 

ما در کشوری زندگی میکنیم که همه چیز رنگ و بوی دیگری دارد حتی علم را نیز از دریچه دیگری میبینیم. چند روزی است که رسانه های جمعی ما جنجال تازه ای درباره مشاهده اشیا نورانی عجیب و غریب در آسمان برخی شهر ها به راه انداخته اند.

از شهر های شمال غربی کشور خبر رسید که " جسم نورانی برای دقایقی بر فراز آسمان این مناطق دیده شده. و برای مدت زمانی مردم آن شهر ها را در بهت و حیرت فرو برده است. همه از یک جسم نورانی صحبت میکنند که دارای نقاط نورانی درکنار خود و به رنگ های مختلف بوده است. علاوه بر شهر های شمال غربی ایران از شهر هایی مثل تهران و اصفهان نیز خبر هایی در باره مشاهده این جسم و اجسام نورانی دریافت کردیم. از زمان انتشار این خبر در رسانه ها به ویژه صدا و سیما بحث های زیادی در این باره مطرح شد.تماس های مکرری نیز با ما برقرار شد که در این باره همه یک سوال داشتند : آیا این نورها مربوط به موجودات فضایی و باهوش است ؟ یا ارتباط این اجسام با یوفو ها و .... متاسفانه نوع انتشار برخی از اخبار در رسانه های ایران چنان سطحی است که باعث ایجاد چنین موجهایی در بین مردم میشود. شاید اگر صدا و سیما و رسانه هایی که به انتشار چنین اخبار بدون پشتوانه عملی میپردازند مشاورانی در این زمینه ها داشتند این اخبار اینگونه مطرح نمیشد.

 

معمولا خانم محدثه عظیم لو از اعضای شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران جزو اولین کسانی است که به اظهار نظر در این گونه موارد پرداخته است. ماجرای برخورد جسمی آتشین در شما کشور و تحلیلهایی که دلایل علمی این نوع پدیده ها را توضیح میداد از پاسخ های ایشان بوده است.پاسخ خانم عظیم لو  را بخوانید در باره این موضوع :

 

جسم ناشناس درخشانی که چندی است درآسمان شهرهای مختلف ایران، به ویژه مشکین شهر مشاهده شده است ، چیزی جز سیاره درخشان زهره نیست!

نقاط نورانی دیده شده در آسمان احتمالا سیاره زهره بوده.

جسم ناشناس درخشانی که چندی است درآسمان شهرهای مختلف ایران، به ویژه مشکین شهر مشاهده شده است ، احتمالا سیاره درخشان زهره است! عکس از :Armando Caussade

 

تصویری که چندین بار از شبکه های مختلف و در بخشهای مختلف خبری پخش شد ، مربوط به  سیاره زهره است که تصویر آن با هندی کم  ناواضح و در حال تغییر رنگ ثبت شده است. سیاره زهره به تازگی از حالت تربیع خارج شده و کم کم به شکل هلال در خواهد آمد، به همین دلیل تصویر آن کمی کشیده به نظر می آید. همچنین اعوجاج تصویر در جو زمین و غبار موجود در هوا  به ویژه در نزدیکی افق تصویر آن را لرزان ورنگ آن را متغیر می کند.

برای مشاده این سیاره زیبا  می توانید پس از غروب خورشید بر فراز  افق غربی به دنبال جسم پرنور و درخشانی بگردید. پس از ماه، زهره درخشان ترین جسم آسمانی در ان شبهاست.

تا کنون بارها سیاره زهره به عنوان شیء ناشناس گزارش شده است. حتی یک بار ریگان رییس جمهور وقت آمریکا گمان کرده بود که این جسم درخشان ماهواره جاسوس روسی است که او را زیر نظر دارد!امیدوارم رسانه های عمومی از این پس ، پیش از اعلام اخباری این چنین و ایجاد جنجال بیهوده از ماهیت و صحت علمی خبر اطمینان پیدا کنند.

 

این در حالی است که در اولین روز انتشار این خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مصاحبه ای را با دکتر عجب شیری زاده (استاد دانشكده فيزيك دانشگاه تبريز و رييس مركز پژوهشي نجوم و اخير فيزيك مراغه)در این باره تربتیب داده که آقای عجب شیری زاده در پاسخ خورشید و فعالیتهای خورشیدی را دلیل این واقعه ذکر کرده بودند.

دکتر عجب شیری زاده  با تاكيد بر اين كه تا كنون هيچ مدرك مستدل علمي درباره بشقاب پرنده‌ها و ساير اشيا پرنده با منشا غير زميني ارائه نشده، درباره منشاء احتمالي اين پديده اظهار كرد: از لحاظ علمي و نجومي مي‌توان اين پديده را به ذرات ناشي از فعل و انفعالات شديد خورشيدي در روزهاي اخير نسبت داد. پديده‌هايي نظير طوفان‌ها و بادهاي خورشيدي كه گاه و بيگاه در سطح اين ستاره رخ مي‌دهد، به آزاد شدن و انتشار ذرات پر انرژي به فضاي پيرامون آن منجر مي‌شود.
به گفته وي، اين ذرات در حالت عادي توسط لايه «وان آلين» جو كه به عنوان سدي محافظ در برابر تشعشات مغناطيسي عمل مي‌كند، جذب مي‌شوند. ولي در برخي مواقع، اين ذرات با عبور از جو به صورت پرتوهايي نوراني در آسمان رويت مي‌شوند كه نمونه‌اي از آن شفق‌هاي قطبي هستند كه معمولا در مناطق قطبي زمين تشكيل مي‌شوند. ولي احتمال بروز آن‌ها در ساير مناطق هم وجود دارد.
پروفسور عجب شيري‌زاده درباره ادعاي رويت كنندگان پديده ناشناس اخير مبني بر تشعشع پرتوهاي رنگي مختلف در پيرامون اين اشياء گفت: در مواقعي كه ميزان رطوبت جو زمين زياد باشد، تشعشعات خورشيدي همانند منشور عمل كرده و طيفي از رنگ‌هاي متنوع را ايجاد مي‌كند؛ بنابراين اگر بخواهيم توجيهي نجومي براي پديده‌هاي گزارش شده اخير ارائه دهيم مي‌توانيم آن را به بروز شراره بزرگ خورشيدي در 8 آوريل (حدود يك هفته قبل) نسبت دهيم.
استاد فيزيك دانشگاه تبريز در پايان با ابراز بي اطلاعي نسبت به علت مشاهده محدود اين پديده نجومي، كه هر شب در آسمان يكي از شهرهاي شمالي كشور گزارش شده، خاطر نشان كرد: احتمال اين اشياء نوراني مشاهده شده، ماهواره باشند، نيز وجود دارد.

مقاله تحلیلی روزنامه شرق روز شنبه 5 اردیبهشت 1383 را نیز در این مورد بخوانید :

گروه علم،سليمان فرهاديان: «دو شيء نوراني براي سومين شب متوالي، چهارشنبه شب در ارتفاع پايين در ضلع جنوبي شهر گنبدكاووس مشاهده شد. به گفته شاهدان، اين دو شي از حدود ساعت ۲۰ تا ۲۲ در آسمان ظاهر شدند.»اين خبر و خبرهاي مشابه بارها از سوي رسانه هاي گروهي و خبرگزاري هاي مختلف منتشر شد.افراد زيادي نيز طي هفته گذشته اعلام كرده اند كه شب هنگام اشياي پرنده عجيبي را در آسمان مشاهده كرده اند كه از خود نورهايي به رنگ مختلف ساطع كرده و يا تغيير رنگ مي دادند. پخش اين خبر توجه قشر وسيعي از مردم را به خود جلب كرده و پرسش هاي زيادي را موجب شده است. عمده اين مشاهدات در روزهاي يكشنبه تا چهارشنبه هفته گذشته صورت گرفته و مكان آن از شهرهاي تبريز، اردبيل، آزادشهر و مشكين شهر در شمال غرب ايران تا  آزادشهر و گنبدكاووس در شمال كشور (ساحل جنوبي درياي خزر) متفاوت بود.

هر چند توصيفاتي كه از اين اشياء ارائه شده است در بعضي موارد با يكديگر يكسان است، از بعضي لحاظ تفاوت هايي نيز با يكديگر دارد: بعضي يك جسم نوراني را مشاهده كرده اند كه نورهايي به رنگ سبز، قرمز و آبي از آن ساطع شده است، اما بعضي ديگر گفتند شيء نوراني داراي دو بازو در دو طرف خود بود. كسان ديگر نيز دو جسم نزديك به هم را مشاهده كردند كه در يك زمان ظاهر و سپس همزمان ناپديد شدند. پرسشي كه مطرح مي شود اين است كه ماهيت واقعي اين اجرام پرنده چيست؟ از زمان گذشته به خصوص پس از پرواز انسان به كره ماه، قوه تخيل نويسندگان علمي _ تخيلي موجودات عجيب و غريب فرازميني خلق كرد كه با داشتن تكنولوژي پيشرفته (پيشرفته تر از تكنولوژي انسان زميني) براي انجام تحقيقات به زمين سفر مي كردند و مردم نيز براي تحقق بخشيدن به اين روياها، اجسام پرنده اي را مشاهده مي كردند، به طوري كه در كوتاه مدت موارد گزارش اين گونه اجرام از چند ميليون مورد نيز گذشت.

اين اجرام را به دليل نامشخص بودن منشأ آنها UFO نامگذاري كرده اند كه به معناي اشياي ناشناس پرنده است و در زبان فارسي نيز «اشناپ» ناميده مي شوند.
ادامه این مقاله را در روزنامه شرق مطالعه نمایید : www.sharghnewspaper.com

 

 

گزارش تحليلي نجوم از رويت جرم"ناشناخته" پرنده در آسمان ايران. آيا آين جرم نورانی به راستی شيئی ناشناخته است؟
ّآيا بشقابهای پرنده به ايران حمله کرده اند؟ اشتباه نکنيد آنچه در اين روزها بارها از رسانه های عمومی شنيده ايد چيزی بجز رصد سياره بسيار درخشان زهره در آسمان شامگاهی نبوده است. باور نمي کنيد؟ همين امروز پس از غروب آفتاب رو به غرب بايستيد و آن را با چشمان خود ببينيد! در دهه های گذشته بارها و بارها پديده های نجومی و جوی که برای آشنايان با اين دانشها پديده ای عادی بوده با ظهور اشيای پرنده ناشناس اشتباه گرفته شده است.
داستان بشقابهاي پرنده داستاني است که اگرچه به نظر مي رسد بايد به دوران مدرن تعلق دارد اما از دطد طرفداران وجود آنها از پيشينه اي بسيار غني و قديمي برخوردار است . اولين نشانه ها از اشيای پرنده ناشناس که عمدتا با ظاهري همانند کلاه لبه دار ظهور مي کنند به دوراني باز مي گردد که هنوز انسان حتي تصوري از پرواز نيز در سر نداشت .
شايد يکي از نخستين مدارک ثبت شده از چنين تصوراتی به حدود ۱۲۰۰۰ سال پيش بازمي گردد قطعه سنگي تراش خورده که در نپال يافت شد و برروي آن علايمي از موجودات شبيه به انسان و همينطور نقشي از يک ستاره در مرکز ديسک نقش شده بود. در قرنهاي بعدي اين نقشها تکامل بيشتري يافت و همزمان رد آنها را مي شد در متون کهن جستجو کرد حماسه جاودانه هندي «مهابهاراتا» و «رامايانا» که در آن از نبرد پلوانان نيمه آسماني هند سخن به ميان آمده است اگر با ديدي مدرن مطالعه شود آنچنان به نظر مي آيد که گويا توصيفي از پرواز سفاين مجموعه فيلم هاي جنگهاي ستاره اي را روايت مي کند. همزمان ارابه آتشين آپولون در پونان باستان و زورق اوزيريس در مصر کهن چنين نشانه هايي را در خود دارند. حتي سرنخ چنين مشاهداتي را مي توان در بخش مکاشفات عهد عتيق کتاب مقدس جستجو کرد. شايد يکي از برجسته ترين آنها روايت هزقيل نبي از مشاهده پيکهاي آسماني است که در کنار فرات فرود آمدند و با او سخن گفتند . هزقيل در روايت اين مشاهده نه تنها به توصيف دقيق ابزار پرنده اين راويان مي پردازد که با دقتي خاص از لباس آنها سخن مي گويد لباسي که تطابق عجيبي با لباسهاي فضايي روزگار ما دارند.
ادامه این خبر را در این آدرس مطالعه نمایید. http://www.nojum.ir/news/news.asp?newsid=328
منبع :آسمان پارس
نظرات ارسالی:
 
محمود
1394/04/05   1:56:00 PM
سلام من دیشب تو اسمان بیرجند سه تا شی ستاره مانند که با سرعت زیاد به سمت های مختلف حرکت میکردن رو دیدم خیلی ترسیدم به نظرم یا موشک قاره پیما بودن یا یک چیز جاسوسی بودن شایدم فضایی بودن

amir
1393/05/19   1:29:00 PM
سلام ميخواستم بدونم ايا ماهواره هاي فضايي از خودشان نور دارند؟؟؟من هرشب جسمي نوراني را ميبينم كه با سرعت در ارتفاع زيادي ودر يك مسير غير مشخصي در اسمان مشهد ميبينم گاهي يكي گاهي چندتا باهم.ميخواستم راهنماييم كنيد.ممنون ميشم

dpg
1391/04/02   3:03:00 PM
در تربت جام خیلی واضح 2 شی امدند پایین پس از چرخشی در مزرعه سریعا دور شدند تمامی اهالی هم دیدند

شاکر
1391/03/18   10:59:00 PM
یک نور (یک نقطه)ازشمال شرقی تهران به سمت شمال تهران به حرکت در امد. در ابتدا فقط یک نقطه بود ولی بعدباز شد و... مثل یک شیپور شد بعد انقدر بزرگ شد که در اسمان محو شد.این شکل بسیار نورانی بود .شاید سم بوده که از سوی کشور های دشمن پخش شده یا تبلیغ بوده است.

مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید