تبلیغات
ساخت جانشین «سایوز» روسیه، 35 برابر ارزان‌تر از «دراگون» ناسا
ارسال در: 1394/11/16-22:40
روسیه قصد دارد نسل جدید فضاپیمای سرنشین‌داری که جانشین خانواده سایوز خواهد شد را با هزینه‌ای 3.5 برابر کمتر از «دراگون» ناسا بسازد.

روسیه قصد دارد نسل جدید فضاپیمای سرنشین‌داری که جانشین خانواده سایوز خواهد شد را با هزینه‌ای 3.5 برابر کمتر از «دراگون» ناسا بسازد.

 این فضاپیما به رقابت با فضاپیمای سرنشین‌دار دراگون دو خواهد پرداخت که در حال حاضر توسط شرکت اسپیس‌ایکس آمریکا در حال ساخت است.بر اساس بودجه جدیدی که توسط سازمان فضایی روسیه از دولت درخواست شده، ساخت فضاپیمای سرنشین‌دار قابل استفاده مجدد "فدراسیون" (Federation) هزینه‌ای بالغ بر 58 میلیارد روبل (734 میلیون دلار) طی شش سال آینده خواهد داشت.

مبلغ درخواستی 3.5 برابر کمتر از بودجه ناسا برای ساخت خودروی انتقال‌دهنده دراگون دو شرکت اسپیس‌ایکس است که 2.6 میلیارد دلار در سال 2014 به خود اختصاص داد. در واقع، تحقیق و بودجه توسعه جدید هشت میلیارد روبل (101 میلیون دلار) کمتر از میزان برنامه‌ریزی شده سال قبل است.

فدراسیون که پیش از این "سیستم حمل‌و‌نقل سرنشین‌دار آینده‌نگر" ( PPTS ) نام داشت، قرار است تا سال 2021 تکمیل شود. نخستین پرتاب آن به ایستگاه فضایی بین‌المللی چه در حالت سرنشین‌دار و چه بدون سرنشین آن برای سال 2023 برنامه‌ریزی شده است.

فضاپیمای فدراسیون توسط شرکت موشک و فضای Energiya ساخته شده و برای انتقال انسان و محموله به ماه و مدار پایین طراحی شده است.

یک موشک کلاس سنگین Angara-A5V برای انتقال این فضاپیما به مدار استفاده خواهد شد. فدراسیون پس از تکمیل می‌تواند تا چهار سرنشین با خود به فضا برده و برای 30 روز بطور خودکار کار کند. همچنین این فضاپیما تا یکسال می‌تواند به ایستگاه فضایی ارسال شود.

سازمان فضایی روسیه در درخواست خود برای بودجه جدید در برنامه فضایی فدرال تا سال 2025 همچنین پیش‌بینی کرده که این فضاپیما قادر خواهد بود در سال 2024-2025 به ماه ارسال شود و اولین پرواز واقعی آن به ماه برای بعد از سال 2025 برنامه‌ریزی شده است.

سازمان فضایی روسیه امیدوار است بودجه جدید در ماه مارس امسال توسط دولت تایید شود.

نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید