تبلیغات
ابرنواختر سه بعدی!
ارسال در: 1387/12/13-00:00
برای اولین بار مدلی سه بعدی در چندین طول موج ، از باقی مانده ی یک ابر نو اختر ارائه شد.این انفجار ابرنو اختری 330 سال پیش رخ داد.
فائزه چقاجردی

http://photojournal.jpl.nasa.gov/jpeg/PIA11748.jpg

برای اولین بار مدلی سه بعدی در چندین طول موج ، از بقایای یک ابر نو اختر ارائه شد.این انفجار ابرنو اختری 330 سال پیش رخ داد.در این تصویر ، ناحیه ی سبز رنگ ترکیبات آهن را در پرتو ایکس نشان می دهد.علاوه بر آن ، رنگ زرد ، ترکیبی از آرگون و سیلیسیم در پرتو ایکس  ، مریی و فروسرخ است.ناحیه ی آبی رنگ نشانگر موج انفجار بیرونی است که در پرتو ایکس آشکارسازی شد.این ناحیه ، از گازی که اطراف انفجار را فرا گرفته ، شکل یافته است.این تصویر دو جزء اصلی در این ابرنواختر را نشان می دهد: جزء کروی در بخش های بیرونی ابرنواختر که احتمالا از هلیم و کربن تشکیل شده و دیگری جزء صفحه مانند در ناحیه ی داخلی می باشد که از عناصر سنگین تر مانند اکسیژن ، نئون سیلیسیم ، سولفور ، آرگون و آهن تشکیل شده است.


نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید