ناظر پروژه ماهواره اميد گفته است که "مأموريت موفق" این ماهواره 13 روز ديگر پايان می يابد.
به گزارش خبرگزاری فارس، فتحالله امی گفته است که مأموريتهای ماهواره اميد كه شامل تعيين مشخصات مداری ماهواره پس از جدايی از ماهوارهبر، تله متری مشخصات زيرسامانههای ماهواره (ارسال اطلاعات داخلی ماهواره به ايستگاه زمينی) برای بررسی وضعيت ماهواره و ارسال فرمان از ايستگاه زمينی به ماهواره بوده به خوبی انجام شده و مأموريت اين ماهواره 13 روز ديگر پايان ميپذيرد.
او زمان كل مأموريت ماهواره اميد را 50 روز اعلام كرد.
آقای امی که مشاور سازمان فضايی ایران نیز هست يادآور شد که ماهواره اميد، نخستين ماهواره ملی ايران، از نوع ماهوارههای سبك است. این ماهواره هر 24 ساعت 15 بار به دور زمين میچرخد و در هر دور توسط ايستگاههای زمينی دورسنجی و بردسنجی كنترل و هدايت ميشود.
او همچنین گفت که اين ماهواره با دو باند فركانسی و 8 آنتن، اطلاعاتی را به زمين ارسال و از زمين دريافت ميكند. تمام قطعات و اجزای اين ماهواره و ماهوارهبر توسط متخصصان صنايع هوا فضای ایران طراحی و توليد شده است.
ظاهرا هدف از پرتاب این ماهواره آزمایش توانایی فنی یاران برای ساخت و پرتاب ماهواره های بعدی برای ارائه خدمات در زمینه های مختلف ارتباطات و مخابرات بوده است. به گفته آقای امی، قرار است سال آينده نسل جديد ماهوارههای ايران با وزن بيشتر و تكنولوژی جديدتری به فضا پرتاب شوند.
با پرتاب ماهواره امید، ایران به جمع معدود کشورهایی می پیوندد که از توانایی فنی لازم برای طراحی و ساخت مستقل ماهواره و پرتاب آن به فضا برخوردارند و منابع مالی لازم را برای اجرای چنین طرح هایی اختصاص داده اند.