تبلیغات
اولین سفیر زنده زمین به دنیای دیگر
ارسال در: 1387/12/15-00:00
روس ها اولین سفرای زنده را به فوبوس می فرستند.اولین مسافرین بین سیاره ای شامل باکتری، تخم میکروب، دانه های بذری، نوعی خرچنگ (سخت پوستان)، حشرات و قارچ می باشند.

یونس بخشی

 

این موجودات با جسارت تمام به جایی میروند که هرگز جانوری قبلأ به آنجا نرفته است. چقدر جالب! آژانس فضایی روسیه و انجمن سیاره شناسی امریکا به زودی اولین سفرای حیات زمینی را به فوبوس قمر مریخ می فرستند.

 

اولین مسافرین بین سیاره ای شامل باکتری، تخم میکروب، دانه های بذری، نوعی خرچنگ (سخت پوستان)، حشرات و قارچ می باشند. اما چرا این ها؟ بخاطر اینکه ببینیم، حیات بیولوژیکی در اشکال مختلف اش در جریان سفر سه ساله فضایی متحمل چه مخاطراتی می شوند و در چه وضعیتی قرار می گیرند؟

 

کند رو (خزنده تنبل)

 

با این وصف اگر فکر می کردید که اولین سفیر ما به مریخ یا یکی از اقمارش، انسان یا یک میمون می باشد، اشتباه کرده اید.

 

تصویر مأموریت فضایی به فوبوس.

 

روسیه اخیرأ آزمایشات فضایی زیادی را بر روی گونه های حیات انجام داده تا تأثیر خطرات فضایی بر آنها را مشخص کند. در جریان یک آزمایش فضایی مشترک با دانشمندان ژاپنی یک مگس در بدنه ایستگاه فضایی بین المللی جای داده شده بود تا ببینند که چه بر سر آن می آید...

این مگس شامل پروژه خطر زیستی یا بیولوژیکی بود، اما دانشمندان از قبل می دانستند که حشرات توانایی قراردادن خود به حالت "تحرک معلق" را در جریان خشکسالی ها در افریقا داشته اند. مگس افریقایی می تواند آب بدن خود را به شکر تریکولوز تبدیل نموده و فعالیت های خود را تا مرز توقف آهسته سازد. وقتی دوباره باران بیاید، جانوران کریستالیزه شده (متبلور شده) دوباره آبدار شده و می توانند چرخه حیات خود را دوباره به جریان بیاندازند. مگس های بیوریسک بدون تعذیه و زیر دمای 150 درجه زیر صفر تا 60 درجه بالای صفر تا 18 ماه مقاومت نموده اند. وقتی مگس نامبرده دوباره به زمین آورده شد، دانشمندان روسی وضعیت آن را بررسی نموده و مشخص شد که زنده است و می تواند به راحتی حرکت کند.  اما روس ها با فرستادن این گونه های حیات می خواهند ببینند که تابش های کیهانی چه تأثیری بر آنها می گذارد. هر چند شانس ادامه حیات بر روی این قمر بی هوا و آب مریخ بسیار کم است، اما در هر صورت دانشمندان می خواهند تا با فرستادن حشرات شرایط دشوار سفر های طولانی بین سیاره ای را بررسی نمایند.

نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید