تبلیغات
طوفان در ایران از دید ماهواره ها
ارسال در: 1388/04/18-00:00
ناسا تصویری فضایی از بزرگترین طوفان شن در عراق به ثبت رسانده است که در این تصویر به خوبی می توان تاثیر دامنه طوفان بر روی ایران را نیز مشاهده کرد.

ناسا تصویری فضایی از بزرگترین طوفان شن در عراق به ثبت رسانده است که در این تصویر به خوبی می توان تاثیر دامنه طوفان بر روی ایران را نیز مشاهده کرد.

آلودگی اخیر شهرستانهای مختلف ایران ناشی از طوفان شن عظیمی است که در کشور عراق از مدتها قبل آغاز شده و تحت جریانات جوی قسمتی از آن به ایران انتقال یافته است. وقوع این طوفان زندگی مردم را در عراق به شدت دچار اختلال کرده و تعداد زیادی تحت تاثیر این طوفان در بیمارستانها بستری شده اند.

ناسا تصویر این طوفان عظیم شنی که کشور عراق را به مدت یک هفته درنوردیده و دیگر کشورهای آسیای میانه از جمله ایران را تحت تاثیر قرار داده را توسط ماهواره آکوا به ثبت رسانده است.

بسیاری از ساکنان عراق بر این باورند که این طوفان یکی از بدترین خاطرات طول زندگی آنها بوده است. صدها نفر از ساکنان عراق به دلیل بروز اختلالات تنفسی در بیمارستانها بستری شده اند و در عین حال هجوم غبار و خاشاک سفرهای زمینی و هوایی را کاملا مختل کرده است.

تصویر جدیدی که توسط ماهواره آکوا ناسا ارائه شده است مناطق مرتفع عراق که تحت تاثیر این طوفان قرار گرفته اند را نمایان می سازد. بلند شدن از سطح قاره ها و سفر بر روی اقیانوسها از خصوصیات اصلی و طبیعی غبارها است. بر اساس تخمین دانشمندان طوفانهای غبار بیابانی سالانه 2.4 بیلیون تن خاک و خاشاک را در میان اتمسفر زمین پراکنده می سازد که هر یک گرم از این خاشاک از بیلیونها سلول باکتری تشکیل شده اند.
 
 

تصاویری ماهواره ای از بزرگترین طوفان شن در عراق و تاثیر آن بر ایران

چنین طوفانی از غبار به همراه باکتریهای موجود در آن می تواند از کویر صحرا در آفریقا بلند شده و در فلوریدا خاتمه یابد. چنین طوفانهایی به علاوه می توانند میزان زیادی از ذرات آهن را به اقیانوسها وارد سازند و در بدترین شرایط نیز قادرند اپیدمی مرگباری را در جهان پراکنده سازند.

چنین طوفانهایی به علاوه می توانند میزان زیادی از ذرات آهن را به اقیانوسها وارد سازند و در بدترین شرایط نیز قادرند اپیدمی مرگباری را در جهان پراکنده سازند
 
در تصویر ماهواره ای جدید قسمتهایی از رودخانه های دجله و فرات قابل مشاهده اند زیرا لایه های غبار به صورت یکنواخت پراکنده نبوده و می توان دقسمتها سطح زمین را به خوبی مشاهده کرد.ر برخی

بر اساس رصدخانه زمینی ناسا، ماه های آگوست و جولای داغترین ماه های سال در عراق خواهند بود و طی این دوره حرارت تا 120 درجه فارنهایت نیز افزایش خواهد یافت. از اواسط ماه ژوئن تا ماه سپتامبر باد شمالی وزش خود را آغاز کرده و به صورت دوره ای تا 27 کیلومتر بر ساعت شدت گرفته باعث بلند شدن غبارها می شود.

خشکسالی عامل اصلی خشک شدن مناطق مرطوب در سطح مناطق این کشور شده و همین امر می تواند تعداد مناطقی را که تحت تاثیر باد شمالی قرار گرفته و طوفان غبار به وجود آورد را افزایش دهد.

بر اساس گزارش لایو ساینس، به گفته دانشمندان چنین طوفانی برای روزها ادامه خواهد داشت.
 

نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید