تبلیغات
پژوهشهای جدید کاسینی
ارسال در: 1383/05/23-00:00
فضا پيماي کاسيني<SPAN lang=AR-SA style=

فضا پيماي کاسيني که فقط بيش از يک ماه قبل ماموريتش را به سيستم زحل آغاز کرده است , نور و باندي راديويي در زحل و تابشي در اطراف بزرگترين قمر سياره , تیتان آشکار کرد. سیستم راديوي فضاپيما و ابزارعلمي موج پلاسما , امواجي راديويي که بوسيله نور توليد شده اند را شناسشايي کرد.

 

 Dr. Bill Kurth معاون رسيدگي ابزار در امواج راديويي و پلاسما از دانشگاه   LOWAاظهار داشت:"ما نوعي صداي ضربه که وقتي شخصي در هنگام گوش کردن به انتشار موجي راديويي در طول يک رعد و برق ميشنود را آشکار کرديم" وي افزود: " اين طوفانها به طور برجسته اي متفاوت تر از آنهايي هستند که در 20 سال قبل مشاهده شده بود." کاسيني انفجارهايي راديويي از اين روشنايي يافت.اختلافهاي بزرگي در وقوع نور از روزي به روز ديگر وجود دارد , گاهي نور کم يا هيچ نوري, تعداد مختلفي وطوفانهاي توسعه نيافته اي در نواحي پايين مشاهده کرد ,که براي چند ماه گذشت و بسيار منظم از يک روز تا روز بعد ديده شد.

اختلاف در مشخصه ويژه طوفان شايد به وضعيتهاي بسيار متفاوت در سال 1980 نسبت به آنچه اکنون يافته ايم مربوط شود .در طول دوره زماني ماموريت ويجر , زماني که این نور اولين بار مشاهده شد , حلقه ها سايه بسيار عميقي نزديک به خط استواي زحل انداخت.بر طبق يک نتيجه , اتمسفر در يک نوار باريک دائما در سايه بود-باعث سرما شده بود-درسمت راست و کنار فضايي گرمتر در اتمسفر زحل قرار داشته.و اغتشاش بين نواحي سرد و گرم توانسته منجر به طوفانهايي با طول عمر  بيشتر شود.هر چند در مدت نزديک شدن کاسيني و ورودش به مدار زحل در نيمکره جنوبي تابستان است و سايه حلقه ها به پهني بر روي قسمت عظيمي از نيمکره شمالي گسترده شده , بنابراين گرمترين و سردترين نواحي بسيار دور است
يک يافته عظيم از ابزار عکاسي مغناطيسي , کشف يک باند راديويي فقط بر فراز ابرهاي زحل و بالاي لبه دروني از حلقهاست.اين اولين باري است که يک باند جديد راديويي زحلي با حساسيت کم کشف شده است .اين باند راديويي جديد در اطراف سياره گسترده مي شود.اين پديده بوسيله خروج سريع اتمهاي خنثي آشکار شد که بر طبق مغناطيس يونهاي حبس شده اش با ابرهاي گازي سرکش خلق شده اندو در حلقه يکي از حلقه هاي دروني زحل قرار داده شده اند.با اين کشف , باند هاي راديويي نشان داده شده به فاصله اي بسيار نزديکتر به سياره نسبت به آنچه سابقا شناخته شده بود توسعه يافت Dr. DonaldG. Mitchellدانشمند ابزار عکاسبرداري مغناطيسي در دانشگاه جان هاپکينز در اين زمينه اظهار داشت که:"اين باند راديويي جديد از آشکار شدن بوسيله هر فضاپيمايي که در گذشته زحل را ملاقات کرده گريخته بودبا کشف چيزهايي ديده ايم که انتظارش را نداشتيم , آن اجزا باند راديويي ميتواند روي عايق ها پرش کند , همانند حلقه هاي زحل , بدون جذب شدن در جريان ها توسط حلقه ها"تیتان بزرگترين قمر زحل و همچنين بسيار قابل توجه است.نقشه هاي اسپکترومي و نور مرئي ومادون قرمز کاسيني که تا بش هاي تیتان را در روز و هم شب تسخير کرد , بوسيله خروج از گازهاي متان و منواکسيد کربن در قمر پهناور با اتمسفر غليظ تغذيه مي شودDr. Kevin Baines از اعضاي تيم علمي براي نقشه هاي اسپکترومي , مرئي و مادون قرمز در JPL اضهار داشت :" فقط تیتان نيست که يک نمايش بزرگ نوري بمعرض ديد ميگذارد , اما آن همچنين به ما در مورد اتمسفر غليظش مي آموزد." وي افزود:" چيزي که جالب است اينست که اندازه اين تابش يا خروج گازها 1/6 قطر سياره است."  آيا روشنايي فلورسانسي-خورشيداز متان , در تمام بالاي اتمسفر تابش مي شود؟
آشکار شدن غلظت بي اندازه و توسعه اتمسفر بيشتر از 700 کيلومتر بالاي سطح , تصور ميشد , هر چند تابش شبانه , درخشش بي وقفه بر سمت شب تيتان در ابتدا دانشمندان را شگفت زده کرد Baines  اظهار داشت :"اين عکسها همانند اينست که شما تیتان را توسط چشمهايي بيگانه ديده باشيد.تیتان در نزديک اسپکتروم مادون قرمز تابش مي کند.اگر شما يک بيگانه بوديد اين که خواب راحت شبانه اي بر تیتان داشته باشيد مشکل بود زيرا هميشه توسط نور روشن بود."ماموريت کاسيني-هويگنس پروژه اي مشارکتي از ناسا وآژانس فضايي اروپا و همچنين آژانس فضايي ايتاليا است کهJPL مديريت اين ماموريت را بر عهده دارد .

منبع :آسمان پارس
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید