تبلیغات
آینده تلسکوپ فضایی هابل
ارسال در: 1383/06/13-00:00
آینده تلسکوپ فضایی هابل در گفتگو با <SPAN lang=FA styl

 

آینده تلسکوپ فضایی هابل در گفتگو با دكتر بهرام مبشر  كيهان شناس و مسئول آشكار ساز نيك موس هابل

 

از 4 سال پيش در سازمان تلسكوپ فضايي مشغول به كار بوده است . خودش مي گويد : كار اصلي من مطالعه داده هاي تلسكوپ هابل و تحقيق بر روي چگونگي شكل گيري كهكشانهاست .

 دكتر بهرام مبشر كه دكتري كيهان شناسي رصدي از كالج سلطنتي انگلستان را دارد علاوه بر اينها مسئول آشكار ساز نيك موس هابل نيز هست .دكتر مبشر با تلفيق اطلاعات بدست آمده از هابل و داده هاي تلسكوپهاي زميني تحقيقاتش را در زمينه تشكيل كهكشانها و يافتن دورترين كهكشانها ادامه مي دهد .

 

 

به گفته دکتر مبشر  مسئول آشكار ساز نيك موس هابل , با تغییراتی که در این تلسکوپ ایجاد خواهد شد .تلسكوپ هابل يك بار ديگر دانش بشر را متحول میكند .

او معتقد است در تصاوير هابل به خصوص تصوير فرا ژرف مي توان كهكشانها را آنطور كه ميليونها سال پيش بوده اند ديد . بنابراين مي توان در زمان به عقب نگاه كرد و سير تغييرات جهان را مطالعه كرد .

اين دانشمند ايراني علاوه بر اين تحقيقاتي نيز بر روي ابر نو اخترها داشته است . او در اين تحقيقات به يافته هاي جديدي درباره شكل جهان و ثابت كيهاني رسيده است . مبشر معتقد است انبساط جهان مدتي به علت جاذبه ماده تاريك كند شد ،ولي ثابت كيهاني دوباره باعث سرعت   گرفتن انبساط كيهان مي شود .در همين زمينه هم چند ماه پيش او و همكارانش مقاله اي تهيه كردند .

فعاليت ديگر دكتر مبشر مطالعه در زمينه برخورد كهكشانهاست او مي گويد : هر چقدر دورتر نگاه كنيم و در زمان به عقب برويم كهكشانهايي را مي بينيم كه به هم برخورد كرده اند . و اين يعني كهكشانهايي كه ما امروز ميبينيم از ادغام كهكشانهاي كوچكتر به وجود آمده اند و در اثر اين برخورد كهكشانها و تراكم گاز است كه ستاره ها تشكيل شده اند.

 

مسئول بخش فرو سرخ تلسكوپ هابل درباره چگونگي ادامه كار اين تلسكوپ نيز گفت : اگر پرواز شاتلها بر اساس آنچه اعلام شده است دوباره از سر گرفته شود دو دستگاه جديد ،يك طيف نگار و يك دوربين با ناحيه ديد مرئي تا مادون قرمز بر روي تلسكوپ نصب خواهد شد و پيش بيني مي شود در صورت انجام اين پروژه ها تلسكوپ هابل يك بار ديگر دانش بشر را متحول كند . از سوي ديگر تحقيقاتي بر روي يك ربات انجام مي شود ، رباتي كه بدون محدوديت زماني تعميرات تلسكوپ را انجام دهد .دكتر بهرام مبشر همچنين از پرتاب تلسكوپ فضايي جيمز وب در سال 2011 خبر داد و گفت اين تلسكوپ وراي ماه و در فاصله 5/1 ميليون كيلومتري از آن قرار مي گيرد . تلسكوپ جيمز وب دستگاههايي به مراتب حساس تر از هابل دارد و به وسيله آن مي توان تصاويري بسيار بهتر از فرا ژرف را تهيه كرد.

 

منبع :آسمان پارس
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید