تبلیغات
« هویگنس در راه است »
ارسال در: 1383/10/16-00:00
کاوشگر هویگنس ، در 25 دسامبر(5 دی) ، با موفقیت از فضاپیمای کاسینی جدا شد و به سمت تیتان به راه افتاد .

کاوشگر هویگنس ، در 25 دسامبر(5 دی) ، با موفقیت از فضاپیمای کاسینی جدا شد و به سمت تیتان به راه افتاد .

 

این کاوشگر در 14 ژانویه(25 دی) وارد جو تیتان خواهد شد . این جدایی به وقت جهانی در ساعتUTC  02:00 اتفاق افتاد . چندین دقیقه بعد به سمت زمین بازگشت و خبر جدایی هویگنس را ارسال کرد . دکتر دیوید سافوود ، از مرکز اسا ، می گوید : « این جدایی پس از 7 سال همراهی کاسینی و هویگنس اتفاق افتاد . هر کدام از این دو سفینه به راه خود ادامه می دهند اما ما انتظارداریم که آنها با حفظ ارتباط خود این ماموریت را با موفقیت به پایان برسانند . اکنون همه امید وتوجه ما به دریافت داده های دنیای جدیدی است که اکتشاف آن در رؤیای ما بود . »

 مرحله پایانی ادیسه هفت ساله

ماموریت کاسینی- هویگنس ، پروژه مشترک ناسا و اسا و آسی ، در 15 اکتبر 1997 م ، باپرتاب از مرکز کیپ کاناورال ، آغاز شد . مجموع وزن هردو سفینه 5548 کیلوگرم بود . بمنظور کسب سرعت لازم برای رفتن به سمت زحل ، این مجبور شدند دو بار به دور ناهید ، یک بار به دور زمین ، و یک بار به دور مشتری بچرخند . در یک ژوئن ، کاسینی اولین فضاپیمایی بود که در یک مدار بدور زحل می چرخید . در17 دسامبر طی یک مانور به سمت تیتان حرکت کرد . ودر 22 دسامبر هویگنس را برای حرکت به سوی تیتان آماده کرد .20 روز از زمان جدایی طول می کشد  تا هویگنس به جو تیتان برسد . درحال حاضر سیستمهای این کاوشگر خاموش می باشد واین وضع تا 4روز قبل از رسیدن ادامه خواهد داشت .

کاوش جو تیتان

هویگنس قرار است در14 ژانویه در ساعتUTC  09:06  به وقت جهانی با سرعت 6 کیلومتر بر ثانیه وتحت زاویه فرود 65 درجه وارد جوتیتان شود . هدف نیمکره جنوبی می باشد . سفینه در مدت 3 دقیقه سرعت خود را به 4/0 کیلومتر بر ثانیه کاهش می دهد وپس از 5/2 ثانیه چتر فرود باز می شود . سپس پوش حفاظتی سفینه باز شده و به ابزار های کاوشگر اجازه می دهد تا به جمع آوری داده های علمی بپردازند .این داده ها پس ازجمع آوری به کاسینی واز آنجا به زمین ارسال خواهد شد .

پس از 15 دقیقه چتر اصلی هویگنس جدا خواهد شد و یک نشانگر 3 متری برای تعیین عمق فرود از سفینه آویزان خواهد شد . جمع آوری داده ها تازمانی که باطری ها کار کنند ادامه خواهد یافت . کاسینی هم تاحدود 130 دقیقه پس از فرود نهایی ، در منطقه فرود ، دربالای افق دیده می شود .

شناخت جو تیتان بدلیل فراوانی نیتروژن می تواند ما را در درک چگونگی پیدایش حیات روی زمین یاری کند . چون تصور می شود شرایط فعلی تیتان شباهت زیادی به دوران قبل از شکل گیری حیات روی زمین دارد.

منبع :آسمان پارس
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید