تبلیغات
ثبت نام در چهارمین رقابت صوفی آغاز شد
ارسال در: 1390/06/18-12:15
ثبت نام در چهارمین رقابت رصدی ملی صوفی آغاز شد.چهارمین رقابت رصدی صوفی در کمپ کویری شهداد در استان کرمان برگزار میشود.

ثبت نام در چهارمین رقابت رصدی ملی صوفی آغاز شد.چهارمین رقابت رصدی صوفی در کمپ کویری شهداد در استان کرمان برگزار میشود.

محمد رحیمی
پس از برگزاری موفق ماراتن هاي موفق مسیه ایران که به شکل ملی و با حضور رصدگران برجسته کشور برگزار شد و با انجام بررسی های گوناگونی که در مورد مسابقه های مشابه در سایر کشورها به عمل آمد، شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران(به پیشنهاد پوریا ناظمی) طي سالهاي گذشته پیشنهاد جدیدی را برای برگزاری رقابتی رصدی که با شرایط آب و هوایی ایران تطبیق داشته باشد و به نوعی یادآور رصدگران بزرگ تمدن ایرانی باشد را در دستور کار خود قرار داد. در جریان پنجمین ماراتن مسیه ایران در خرانق یزد که به دلیل شرایط نامناسب جوی امکان انجام رصد فراهم نشد، داوران که سعی شده بود از بهترین رصدگران کشور انتخاب شوند ، در نشستی همگی با اصل این ایده موافقت کردند و بررسیهای بعدی آن آغاز شد . از همان ابتدا مشخص بود که این رقابت نامی جز رصد گر بزرگ ایرانی را بر خود نخواهد داشت و بدین ترتیب ایده اولیه رقابت رصدی صوفی شکل گرفت. در این رقابت که زمان برگزاری آن ، اواخر تابستان هر سال مشخص شده است ، مجموعه ای از اجرام فهرست مسیه و اجرام سایر فهر ستها به انضمام 9 جرم غیر ستاره ای که صوفی آنها را در فهرست خود آورده است وجود خواهد داشت.
شاخه آماتوری 2 هدف اصلی را از سامان دهی این رقابت دنبال می کند، نخست افزایش امادگی و توانایی رصدگران اجرام عمق آسمان ایران و دوم زنده نگاه داشتن نام مفاخر علمی و فرهنگی کشور. شاخه اماتوری انجمن نجوم ایران امیدوار است این رقابت را در سالهای آتی تبدیل به رقابتی بین المللی کندتا فرصتی فراهم شود که رصدگران ایرانی و خارجی بتوانند ضمن آشنایی با یکدیگر و انتقال تجربه های خود شبی را زیر اسمان پرستاره ایران به رقابتی دوستانه بپردازند و نام عبدالرحمن صوفی رازی رصد گر برجسته ایرانی و نویسنده کتاب صور الکواکب را زنده نگاه دارند. عبدالرحمن صوفی با رصد و ثبت برخی اجرام غیر ستاره ای برای نخستین بار تفکیکی میان این اجرام و ستارگان قرار داد و همچنین به تصحیح جدول های یونانی ستارگان پرداخت. دنیای علم به پاس رصدهای چشمگیر و دقیق صوفی نام دهانه ای از دهانه های ماه را به او اختصاص داده است. نخستین دوره رقابت صوفی که امید می رود در سالهای بعد با همین نام تبدیل به رقابتی بین المللی شود، در روزهای 2 و 3 شهریور 1385 در عباس آباد استان سمنان برگزار شد . دومین دوره رقابت صوفی در سیتان و بلوچستان برگزار شد. سومین رقابت صوفی در پاسارگاد استان فارس برگزار شد.

اطلاعیه اول چهارمین رقابت صوفی ایران مهرماه 1390

شاخه‌ی آماتوری انجمن نجوم ایران در نظر دارد چهارمین رقابت رصدی صوفی رازی سال 90 را در روزهای پنجم تا هشتم مهرماه سال جاری به میزبانی استان کرمان و با همکاری معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کرمان - هسته پژوهشی نجوم دانشگاه شهید باهنر کرمان شرکت پیشگامان نجوم کویر و انجمن نجوم هلال کویر کرمان و انجمن نجوم سمپاد کرمان برگزار نماید.

لذا از علاقمندان دعوت می‌شود جهت شرکت در این برنامه تا پایان مهلت مقرر(25 شهریورماه) برای ثبت‌نام اقدام کنند. به متقاضیان توصیه می‌شود پیش از ثبت‌نام، مفاد این اطلاعیه را به دقت مطالعه نمایند.

- لازم است پیش از ثبت‌نام شیوه‌نامه‌ی رقابت‌های رصدی ایران (ضوابط مربوط به رصدگران در انتهای این خبر) را به دقت مطالعه کنید و در هنگام تکمیل فرم ثبت‌نام در قسمت مربوطه، پذیرش قوانین و ضوابط آن را تایید نمایید.

- همچنین همراه با تكميل فرم ثبت نام تصوير فيش واريز وجه و یک عکس پرسنلی با کیفیت مناسب از خودتان، نظیر عکسی که در زمان ثبت‌نام کنکور یا دریافت گواهینامه ارائه می‌کنید با فرمت jpg و حجم کمتر از 300 کیلوبایت ارسال نمایید.

- فرم را شخصا پُر کنید و در تکمیل آن نهایت دقت و صحت را مبذول نمایید. اعداد به صورت فارسی وارد شوند. اطلاعات این فرم به منزله‌ی شناسنامه‌ی شرکت‌کننده تلقی می‌شود و مسوولیت هرگونه اشتباه و یا مطلب کذب در آن بر عهده و متوجه صاحب فرم خواهد بود.

- در صورتی که ثبت‌نام به درستی و به‌صورت کامل انجام شده باشد، حداکثر ظرف مدت 48 ساعت ایمیلی مبنی بر اعلام وصول اطلاعات توسط دبیرخانه دریافت خواهید کرد. در غیر این‌صورت اطلاعات ارسالی شما ناقص بوده و یا به هر دلیلی به دبیرخانه نرسیده است و باید دوباره نسبت به ارسال مدارک از طریق ایمیل اقدام نمایید.

- چنانچه به‌صورت گروهی و با نام انجمن یا گروهی خاص شرکت می‌کنید، می‌توانید با کسب اجازه از مدیر گروه، انجمن و یا رصدخانه ای که در آن عضو هستید با نام مذکور در رقابت حضور یابید. در این صورت لازم است مدیر گروه، انجمن یا رصدخانه، شما و دیگر اعضای گروهتان را طی نامه ای با مهر و امضا به دبیرخانه‌ی رقابت معرفی نماید. این نامه باید تا پیش از روز 25 شهریور به شماره 02166401770 نمابر(فکس) شود.

- گزینش شرکت‌کنندگان برای حضور در رقابت با توجه به اطلاعات وارد شده در فرم صورت می‌گیرد و ممکن است در مواردی با برخی از متقاضیان برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر تماس تلفنی برقرار شود.

- هزینه‌ی شرکت در این رقابت 800.000 ریال (هشتصد هزار ریال) به صورت علی‌الحساب می‌باشد. این هزینه با اعمال تخفیف برای اعضای شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران 750.000 ریال خواهد بود.

- مهلت ثبت‌نام اولیه و دو برابر ظرفیت، از روز جمعه 18 شهریور ماه 1390 تا ساعت 20 روز پنجشنبه 24 شهریور ماه 1390 می‌باشد. با توجه به برنامه‌ی زمانی، دبیرخانه‌ی رقابت از پذیرش و ترتیب اثر هرگونه تقاضا پس از آن تاریخ جداً معذور است.

- با توجه به برخورد زمان برنامه با روزهای ابتدایی پاییز و تراکم مسافر در آن زمان، اکیدا توصیه می‌شود که متقاضیان تمهیدات لازم را برای تهیه‌ی بلیط رفت و برگشت در فرصت مقتضی انجام دهند.

- پذیرش اولیه پس از بررسی سوابق نجومی متقاضیان و بر اساس موازین و شرایط برنامه، توسط تیم برگزار‌کننده انجام می‌گردد و مراتب به نحو مقتضی به اطلاع خواهد رسید. از آنجا که ظرفیت این برنامه محدود است، ثبت‌نام پس از رسیدن تعداد افراد متقاضی به حد نصاب، به‌صورت ذخیره انجام می‌شود و اطلاعات متقاضیان پس از آن صرفا در صورت وجود ظرفیت بررسی خواهد شد. به این ترتیب اولویت با کسانی است که زودتر ثبت‌نام نموده باشند.

- ثبت‌نام قطعی پس از تایید و گزینش علمی دبیرخانه و واریز هزینه‌های مربوطه انجام می‌شود. توجه داشته باشید که پیش از پذیرفته شدن اولیه و اعلام نام شما در وب‌سایت رسمی شاخه‌ی آماتوری انجمن نجوم ایران، نباید نسبت به واریز وجه اقدام نمایید.

- در اطلاعیه‌های بعدی پس از پذیرش اولیه، ضمن اعلام نام پذیرفته‌شدگان در وب‌سایت شاخه‌ی آماتوری انجمن نجوم ایران در تاریخ 26 شهریور، مهلتي برای واریز وجه ثبت‌نام به حساب بانکی انجمن نجوم ایران و ثبت‌نام قطعی تعیین می‌گردد. نحوه‌ی واریز وجه و شماره حساب توسط دبیرخانه‌ی رقابت اعلام خواهد شد.

- محل برگزاری رقابت، کمپ کویری شهداد در استان کرمان می‌باشد. مختصات و مشخصات جغرافیایی این منطقه در اطلاعیه‌های بعدی به‌طور کامل در اختیار شرکت‌کنندگان قرار خواهد گرفت.

- اجرام رقابت صوفی شامل اجرام ثبت‌شده توسط دانشمند فرهیخته‌ی ایرانی «عبدالرحمن صوفی رازی» به انضمام فهرستی ترکیبی برگرفته از فهرست‌های گوناگون نظیر مسیه، NGC، Cr و اجرام دیگر می‌باشد. تعداد و فهرست اجرام در اطلاعیه‌های بعدی اعلام خواهد شد. به منظور بالا بردن کیفیت علمی رقابت و محک واقعی مهارت رصدگران، تعدادی جرم ویژه نیز با شرایط خاص با صلاحدید تیم علمی به فهرست نهایی افزوده خواهد شد.

- تقویم اجرایی پیش‌بینی شده برای چهارمین رقابت رصدی صوفی به این صورت می‌باشد:

جمعه 18/06/90

آغاز ثبت نام

پنج‌شنبه 24/06/90

پایان ثبت‌نام و آغاز بررسی سوابق

‌شنبه 26/06/90

اعلام ليست اولیه شرکت کنندگان پذيرفته شده

‌سه‌شنبه 29/06/90

اعلام فهرست نهایی شرکت‌کنندگان

پنج‌شنبه 07/07/90

افتتاحیه و آغاز چهارمین رقابت رصدی صوفی

جمعه 08/07/90

اختتامیه

- در صورت تغيير در زمان‌بندی برنامه در اطلاعیه‌ی بعدی اطلاع‌رساني خواهد شد.

- متقاضیان و شرکت‌کنندگان چهارمین رقابت صوفی ایران در صورت بروز مشکل و در موارد ضروری می‌توانند با سیدعلی اصغر ربانی، دبیر رقابت به شماره 09399535390 (از ساعت 10 تا 13 و از ساعت 18 تا 22) تماس حاصل نمایند.

شاخه‌ی آماتوری انجمن نجوم ایران و دبیر چهارمین رقابت صوفی، رقابت دلنشین و شب رصدی خاطره‌انگیزی را برای شرکت‌کنندگان این برنامه آرزو دارند.

کمیته‌ی برگزاری چهارمین رقابت رصدی صوفی ایران.

کمپ کویری شهداد زیر اسمان شب. عکس از مانیا رهبان
شهداد کجاست؟
شَهداد شهری در استان کرمان در بخش شهداد شهرستان کرمان قرار دارد. این شهر در حدود 80 کیلومتری کرمان، مرکز استان و در کنارهٔ باختری دشت لوت قرار دارد. نام شهداد در گذشته «خبیص» بوده‌است. از دیدنی‌های شهداد می‌توان به این مکان‌ها اشاره کرد. اﻣﺎمزاده زﻳﺪ– ﻗﻠﻌﻪﻫﺎی ﻛﻬﻨﻪ– رﻣﻮک– ﭼﻐﻮکی - ﺑﻬﺮام - ﮔﻮرﺳﺘﺎنﻫﺎی ﺑﺎﺳﺘﺎنی– ﻛﺎرﮔﺎه ﻓﻠﺰ ﻛﺎری ﺑﺎﺳﺘﺎنی – آﺳﻴﺎب آبی – ﺑﺎغ ﺷﻬﺮداری و ﺑﺎغ ﻛﺸﺎورزی کمپ کویری شهداد - کلوت ها
کمپ کویری شهداد کجاست؟

کمپ کویری شهداد در حاشیه غربی کویر لوت در موقعیت جغرافیایی 34/30 شمالی و 51/57 شرقی قرار دارد این کمپ به همت سازمان گردشگری بنا نهاده شده است . از امکانات این کمپ می توان به کپرهای زیبا که با برگ درختان نخل بنا شده , برق , آب آشامیدنی , امکانات خرید وسایل ضرورری , سرویس بهداشتی و سالن روباز گردهمایی نام برد .

راه های ورود به منطقه

برای رسیدن به کمپ کویری شهداد باید از 2 کیلومتری جاده شهداد به ماهان وارد جاده شهداد-نهبندان شد و پس از طی مسافت 15 کیلومتر , وارد جاده کمپ کویری شد . (سمت شرق جاده ) بعد از ورود به جاده کمپ پس از طی مسافتی در حدود 10 کیلومتر به کمپ کویری شهداد رسید .

شیوه نامه ثبت نام

شیوه‌نامه شركت در رقابت‌های رصدی

شاخه آماتوري انجمن نجوم ايران

تهيه كننده: سیدعلی‌اصغر ربانی‌، انجمن نجوم مشهد

بخش اول: تعاریف

- رقابت رصدی: برنامه‌ی عمومی با حضور تعدادی از علاقمندان به رصد اجرام آسمان، با هدف مسابقه و کسب مقام که می‌تواند در سطح استانی، قطبی، منطقه‌ای داخلی، کشوری و بین‌المللی برگزار گردد. در این‌گونه برنامه‌ها شخص شرکت‌کننده اجرام تعیین‌شده را با وسیله‌ی رصدی خود و با استفاده از وسایل کمکی مجاز در وقت مقرر و معین در آسمان پیدا می‌کند و داور را برای تایید و تشخیص صحت آن فرا‌می‌خواند.

- داور: شخص با‌تجربه، ماهر و مورد اعتماد در زمینه‌ی رصد اجرام آسمانی که با دیدن و تایید درستی اجرام رصد‌شده توسط رصد‌گر، افراد برتر را برای احراز مقام و کسب جایزه به برگزار‌کنندگان معرفی می‌کند.

- رصد‌گر: داوطلب شرکت در رقابت رصدی است که با آگاهی نسبت به موضوع مورد رقابت و همچنین آگاهی نسبت به قوانین و ضوابط، در رقابت شرکت می‌کند.

- کمک‌داور: فردی امانت‌دار و قابل اطمینان است که کار ثبت اجرام تایید‌شده توسط داور را به عهده دارد و در پایان رقابت رصدی فرم پر‌شده را امضا نموده و به داور تحویل می‌دهد.

- ابزار رصدی: هر‌گونه ابزار رصدی(اعم از تلسکوپ، دوربین دو‌چشمی و تک‌چشمی)، ملزومات تلسکوپ(چشمی‌های مجاز، سه‌پایه و رابط‌های آن) و سایر وسایل کمکی(نقشه، لیست اجرام، چراغ‌قوه با نور قرمز) که در هنگام ثبت‌نام به تایید کمیته‌ی علمی رقابت رصدی رسیده و استفاده از آن در برنامه مجاز باشد. *نکته‌ی مهم؛ ممکن است مقتضیات یک برنامه ایجاب کند که شخص رصدگر‌ مجاز به استفاده از برخی امکانات و تجهیزات الحاقی ابزار رصدی خود برای مثال سامانه‌ی رد‌یاب اجرام(Go‌To) نباشد. در این‌صورت موارد پیش از برگزاری برنامه و در زمان ثبت‌نام به اطلاع رصد‌گران خواهد رسید.

- اجرام رصدی: فهرستی گزینش‌شده از اجرام آسمانی قابل رویت در هنگام برگزاری رقابت، که شمارش تعداد اجرام رصد‌شده از این فهرست در پایان رقابت ملاک انتخاب افراد و گروه‌های برتر خواهد بود.

بخش دوم: شرایط شرکت در برنامه‌های رقابت رصدی

1- داشتن سابقه و تجربه‌ی کافی در زمینه مورد رقابت.

2- اطلاع از قوانین و ضوابط عمومی و اختصاصی برنامه و قبول آن.

3- در اختیار داشتن ابزار رصدی مورد نیاز در برنامه.

4- نداشتن اشتهار به رفتار غیر‌متعارف در برنامه‌های عمومی نجوم استانی و کشوری.

5- نداشتن منع شرکت به‌خاطر تخلف از قوانین و سوء رفتار در برنامه‌های گذشته.

6- انجام همه‌ی امور مربوط به ثبت‌نام در زمان مقرر و دقت در صحت اطلاعات خواسته‌شده در زمان ثبت‌نام.

7- پرداخت کامل هزینه‌ی تعیین‌شده‌ی حق شرکت در برنامه در زمان مقرر.

بخش سوم: قوانین و ضوابط

- قوانین و ضوابط مربوط به رصد‌گران:

1- تمام رصد‌گران حق دارند به طور مساوی از حضور داور بهره‌مند شوند. داوران نیز برای دیدن و تایید اجرام رصد‌شده توسط رصد‌گران در هنگام اوج فعالیت گروه‌ها (برای مثال ابتدای شب) به صورت دوره‌ای (دایره‌وار) و دائما در بین گروه‌ها در حال چرخش خواهند بود و با رسیدن به هر گروه، جِرم‌ آنها را مشاهده خواهند نمود اما در صورتی که گروه‌ها در حالت نیمه‌فعال باشند و گاه‌گاهی جرمی برای تایید داشته باشند(برای مثال هنگام نیمه شب)، داور را به کنار ابزار رصدی خود فرا‌می‌خوانند تا جرم دیده شود.

2- رصد‌گران به این نکته توجه نمایند که داوران از میان باتجربه‌ترین افراد در زمینه‌ی مورد داوری انتخاب می‌شوند بنابراین اصرار نامتعارف برای ثبت جِرم‌ در هنگام مسابقه توسط رصد‌گران جز اتلاف وقت داور و سایر گروه‌های شرکت‌کننده نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.

3- هیچ یک از رصد‌گران به هیچ وجه اجازه‌ی توهین به داور از قبیل توهین کلامی یا فیزیکی و نظایر آن به هر نحوی از انحاء را ندارند. بدیهی است در صورت مشاهده‌ی اینچنین رفتاری از سوی تیم‌های رصدی و گزارش آن توسط داور، برگزار‌کنندگان مجاز به اخذ تصمیمات قانونی نسبت به خاطیان‌ خواهند بود.

4- فرصت رصد و ارائه‌ی هر جِرم‌ به داور فقط 2 دو مرتبه (و نه بیشتر) می‌باشد. بدیهی است در غیر این صورت و اصرار رصد‌گران برای تایید جِرم‌، داور در حذف جِرم‌ مورد‌نظر از لیست همان رصد‌گر مختار است.

تبصره: زمان بررسی هر جِرم‌ برای تایید حداکثر 30ثانیه است.

5- از آنجا که وقت داور به‌طور مساوی در اختیار تک‌تک شرکت‌کنندگان است، نقص ابزار رصدی شرکت‌کنندگان ارتباطی به داور و کادر اجرایی ندارد و چنانچه به تشخیص دو نفر از داوران برنامه آن نقص مخل کار رصد باشد، داور می‌تواند تا رفع آن نقص، موقتا تا 45دقیقه رصد‌گر را از ادامه‌ی رقابت محروم نماید. چنانچه پس از زمان مذکور همچنان مشکل باقی بود رصدگر از دور رقابت حذف خواهد شد.

6- ترتیب زمانی رصد اجرام به عهده‌ی رصد‌گر است و داور هیچ وظیفه‌ای مبنی بر آموزش حین رقابت ندارد. بنابراین لازم است رصدگران پیش از آغاز رقابت تمام اطلاعات مورد‌ نیاز برای اجرام مسابقه را استخراج نموده و ترتیب زمانی اجرام را نیز آماده نمایند.

7- اطراف ابزار رصدی باید کاملا باز باشد و برای آمدن و دیدن جرم مانعی بر سر راه داور نباشد. انواع صندلی، انواع زیر‌انداز و جعبه و متعلقات تلسکوپ از مصادیق این مورد است. لذا در صورتی‌که داور برای رسیدن به چشمی تلسکوپ با این موارد برخورد نموده و موجب واژگونی یا به‌هم خوردن وضعیت ابزار رصدی شود حقی برای رصدگر محفوظ نخواهد شد.

8- استقرار نامتعارف و نامتعادل تلسکوپ و نیز استفاده از چشمی‌هایی که فشردگی یا گشادگی بیش از حد تصویر دارند و همچنین مواردی‌ از این دست که به تشخیص داور موجب اختلال در کار رصد یا داوری شود ممنوع بوده و عواقب آن به عهده‌ی رصد‌گر است. بدیهی است در صورت مشاهده و تذکر، داور می‌تواند ضرب‌العجل زمانی (حداکثر 20دقیقه) تعیین نموده و در صورت بی‌اعتنایی رصد‌گر آن تیم رصدی را از دور مسابقه حذف نماید.

9- ضعف و مشکلات جسمی یا روحی رصد‌گران در هنگام رقابت نمی‌تواند باعث توجه بیشتر داور به آن تیم رصدی بیش از سایر تیم‌ها شود. در صورتی که مشکل حاد بوده و در رصد تاثیرگذار باشد، بهتر است رصد‌گر از ادامه‌ی رقابت انصراف دهد.

10- صدا زدن داور به صورت پی‌در‌پی، استفاده از لحن توهین‌آمیز، استفاده از الفاظ ناپسند و نیز صدای بسیار بلند در حین برگزاری رقابت ممنوع است. در صورتی‌که رصد‌گران دوبار داور را فرا‌خواندند و جوابی از سوی ایشان دریافت نکردند می‌توانند به کمک‌داور اطلاع دهند.

11- داور پس از دیدن و تایید جِرم‌ رصد‌شده، نام جرم را برای ثبت به کمک داور اعلام می‌کند. شمارش تعداد اجرام رصد‌شده در لیست کمک داور تا پایان رقابت ممنوع است و رصد‌گران می‌توانند برای اطلاع از وضعیت رقابتی خود از لیست شخصی استفاده نمایند.

12- تهدید داور، ایجاد جو بی‌اعتمادی در میان سایر گروه‌ها نسبت به داور و یا کادر داوری و رفتار‌های مشابه از سوی رصد‌گران ممنوع بوده و در صورت مشاهده می‌تواند به محرومیت خاطی از 2 دو تا 4 چهار برنامه بیانجامد.

13- در صورتی که جرمی توسط داور قابل رویت نباشد و رصد‌گران اصرار بر وجود جرم داشته باشند فقط 2 دو مرتبه و نه بیشتر برای یک تیم در طی یک شب رقابت داور به صلاحدید خود می‌تواند از داور دیگری برای دیدن و اعلام نظر درباره‌ی جِرم‌ کمک بگیرد. بدیهی است نظر نهایی توسط داور همان گروه اعلام خواهد شد و نظر داور دوم صرفا به عنوان مشاور و راهنما خواهد بود.

14- در صورتی که رصد‌گران قصد فریب داور را داشته باشند و داور از این موضوع تا پیش از اعلام رسمی نتایج مطلع شود، می‌تواند خاطیان‌ را به کمیته‌ی علمی معرفی نماید تا درباره‌ی آنان برخورد قانونی اعمال شود.

15- استفاده از هرگونه وسیله غیر از ابزار رصدی که مزاحم سایر رصدگران و مخل کار آنان تلقی گردد ممنوع است. انواع وسایل پخش صوتی با صدای بلند(بدون هدفون)، چراغ‌قوه‌های پرنور و با نور‌هایی به جز نور قرمز، رایانه‌، تلفن همراه و همچنین عکاسی با فلاش از مصادیق این مورد به‌شمار می‌آیند.

16- هر یک از رصد‌گران در صورت داشتن اعتراض به نحوه‌ی داوری، می‌توانند مراتب را شفاهاً‌ و یا کتباً‌ به ناظر علمی و یا دبیر رقابت تسلیم نمایند. امکان تغییر پس از برگزاری رقابت و اعلام رسمی نتایج در مراسم اختتامیه وجود ندارد. لذا در صورتی که رصد‌گران به روال داوری و یا عملکرد داور و کمک داور خود معترض هستند، لازم است در زمان مقتضی از هنگام سوت پایان تا اعلام نتایج در اختتامیه‌ی رقابت اعلام کنند تا درباره‌ی آن تصمیم مناسب اتخاذ گردد.
منبع :asiac.ir
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید