تبلیغات
اطلاعیه دوم دبیرخانه برگزاری رقابت صوفی
ارسال در: 1390/06/23-12:28
اطلاعیه دوم دبیرخانه چهارمین رقابت صوفی.به متقاضیان ثبت‌نام توصیه می‌شود مفاد این اطلاعیه را به دقت مطالعه نمایند.

به متقاضیان ثبت‌نام توصیه می‌شود مفاد این اطلاعیه را به دقت مطالعه نمایند.

بر اساس هماهنگی‌‌های انجام شده با دانشگاه شهید باهنر کرمان، اداره‌ی کل آموزش و پرورش استان کرمان و انجمن نجوم ایران، برای کلیه‌ی شرکت‌کنندگان حاضر در رقابت، «گواهی حضور» معتبر جهت ارائه به مراکز آموزشی داده خواهد شد.
• کلیه‌ی افراد شرکت‌کننده می‌توانند هم به‌صورت گروهی و هم به‌صورت تیمی در رقابت شرکت نمایند.
• منظور از گروهی، شرکت دو نفر رصدگر با یک ابزار می‌باشد. در صورتی که دهانه‌ی ابزار 250‌میلی‌متر و بزرگ‌تر باشد تعداد افراد گروه می‌تواند به سه نفر افزایش یابد. البته افزایش تعداد افراد و تشکیل گروه سه‌ نفره منوط به تایید هیات داوران خواهد بود.
• منظور از تیمی، تشکیل یک گروه بزرگ‌تر با سه ابزارمی‌باشد. تعداد نفرات رصدگر در هر تیم نیز می‌تواند بین سه تا شش نفر باشد.
• با توجه به تفکیک لیست اجرام برای رده‌ی دوچشمی و تلسکوپ و امتیاز برابر، انتخاب نوع ابزار در هر تیم آزاد است. برای مثال یک تیم می‌تواند متشکل از سه تلسکوپ، یا دو تلسکوپ و یک دوربین دوچشمی و یا دو دوربین دوچشمی و یک تلسکوپ باشد.
• در هنگام بررسی نتایج، جمع اجرام تایید‌شده از هر سه ابزار، امتیاز آن تیم را مشخص خواهد نمود.
• یکی از شرایط احراز مقام در رده‌ی تیمی آن است که تعداد اجرام هر یک از سه گروه تشکیل‌دهنده‌ به‌صورت مستقل، کمتر از دو سوم کل لیست اجرام نباشد.
• چنانچه در یک تیم تعداد جمع کل اجرام کم باشد اما یکی از سه ابزار آن تیم اجرام بالایی را داشته باشد، جداگانه در بخش گروهی نیز بررسی خواهد شد. در این صورت برای گروه مذکور صرفا در یک رده(تیمی یا گروهی) اعلام نتیجه خواهد شد. برای مثال گروه A، گروه B و گروه C با هم یک تیم تشکل داده‌اند و در حالی که تعداد اجرام رقابت 120 جرم اعلام شده است، نتیجه‌ی کارشان به ترتیب 85، 119 و 47 جرم باشد، با نتیجه‌ی 251 جرم در رده‌ی تیمی مقامی کسب نخواهند کرد اما گروه B با توجه به تعداد اجرام بالایی که دارد در رده‌ی گروهی بدون در نظر گرفتن تیم، دوباره ارزیابی خواهد شد.
• در اطلاعیه‌ی بعدی لیست اجرام رقابت و همچنین اسامی هیات محترم داوران اعلام خواهد شد.
• پس از پذیرش اولیه، ضمن اعلام نام پذیرفته‌شدگان در ‌سایت شاخه‌ی آماتوری انجمن نجوم ایران در تاریخ 26 شهریور، مهلتی برای واریز وجه ثبت‌نام به حساب بانکی انجمن نجوم ایران و ثبت‌نام قطعی تعیین می‌گردد. نحوه‌ی واریز وجه و شماره حساب نیز توسط دبیرخانه‌ی رقابت در همان اطلاعیه اعلام خواهد شد.
• متقاضیان و شرکت‌کنندگان چهارمین رقابت صوفی ایران در صورت بروز مشکل و در موارد ضروری می‌توانند با سیدعلی اصغر ربانی، دبیر رقابت به شماره 09399535390(از ساعت 10 تا 13 و از ساعت 17 تا 22) تماس حاصل نمایند.

شاخه‌ی آماتوری انجمن نجوم ایران و دبیر چهارمین رقابت صوفی، رقابت دلنشین و شب رصدی خاطره‌انگیزی را برای شرکت‌کنندگان این برنامه آرزو دارد.کمیته‌ی برگزاری چهارمین رقابت رصدی صوفی ایران.

 

اطلاعیه اول چهارمین رقابت صوفی ایران مهرماه 1390

ثبت نام در چهارمین رقابت رصدی ملی صوفی آغاز شد.چهارمین رقابت رصدی صوفی در کمپ کویری شهداد در استان کرمان برگزار میشود.

پس از برگزاری موفق ماراتن هاي موفق مسیه ایران که به شکل ملی و با حضور رصدگران برجسته کشور برگزار شد و با انجام بررسی های گوناگونی که در مورد مسابقه های مشابه در سایر کشورها به عمل آمد، شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران(به پیشنهاد پوریا ناظمی) طي سالهاي گذشته پیشنهاد جدیدی را برای برگزاری رقابتی رصدی که با شرایط آب و هوایی ایران تطبیق داشته باشد و به نوعی یادآور رصدگران بزرگ تمدن ایرانی باشد را در دستور کار خود قرار داد. در جریان پنجمین ماراتن مسیه ایران در خرانق یزد که به دلیل شرایط نامناسب جوی امکان انجام رصد فراهم نشد، داوران که سعی شده بود از بهترین رصدگران کشور انتخاب شوند ، در نشستی همگی با اصل این ایده موافقت کردند و بررسیهای بعدی آن آغاز شد . از همان ابتدا مشخص بود که این رقابت نامی جز رصد گر بزرگ ایرانی را بر خود نخواهد داشت و بدین ترتیب ایده اولیه رقابت رصدی صوفی شکل گرفت. در این رقابت که زمان برگزاری آن ، اواخر تابستان هر سال مشخص شده است ، مجموعه ای از اجرام فهرست مسیه و اجرام سایر فهر ستها به انضمام 9 جرم غیر ستاره ای که صوفی آنها را در فهرست خود آورده است وجود خواهد داشت.
شاخه آماتوری 2 هدف اصلی را از سامان دهی این رقابت دنبال می کند، نخست افزایش امادگی و توانایی رصدگران اجرام عمق آسمان ایران و دوم زنده نگاه داشتن نام مفاخر علمی و فرهنگی کشور. شاخه اماتوری انجمن نجوم ایران امیدوار است این رقابت را در سالهای آتی تبدیل به رقابتی بین المللی کندتا فرصتی فراهم شود که رصدگران ایرانی و خارجی بتوانند ضمن آشنایی با یکدیگر و انتقال تجربه های خود شبی را زیر اسمان پرستاره ایران به رقابتی دوستانه بپردازند و نام عبدالرحمن صوفی رازی رصد گر برجسته ایرانی و نویسنده کتاب صور الکواکب را زنده نگاه دارند. عبدالرحمن صوفی با رصد و ثبت برخی اجرام غیر ستاره ای برای نخستین بار تفکیکی میان این اجرام و ستارگان قرار داد و همچنین به تصحیح جدول های یونانی ستارگان پرداخت. دنیای علم به پاس رصدهای چشمگیر و دقیق صوفی نام دهانه ای از دهانه های ماه را به او اختصاص داده است. نخستین دوره رقابت صوفی که امید می رود در سالهای بعد با همین نام تبدیل به رقابتی بین المللی شود، در روزهای 2 و 3 شهریور 1385 در عباس آباد استان سمنان برگزار شد . دومین دوره رقابت صوفی در سیتان و بلوچستان برگزار شد. سومین رقابت صوفی در پاسارگاد استان فارس برگزار شد.

شاخه‌ی آماتوری انجمن نجوم ایران در نظر دارد چهارمین رقابت رصدی صوفی رازی سال 90 را در روزهای پنجم تا هشتم مهرماه سال جاری به میزبانی استان کرمان و با همکاری معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کرمان - هسته پژوهشی نجوم دانشگاه شهید باهنر کرمان شرکت پیشگامان نجوم کویر و انجمن نجوم هلال کویر کرمان و انجمن نجوم سمپاد کرمان برگزار نماید.

www.asiac.ir

منبع :asiac.ir
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید