تبلیغات
فضاپیمای چینی راهی مدار زمین شد
ارسال در: 1390/08/10-11:22
چین در تازه ترین گام برای قرار دادن یک ایستگاه فضایی در مدار زمین فضاپیمای شنژو ۸ را صبح سه شنبه راهی مدار زمین کرده است.

چین در تازه ترین گام برای قرار دادن یک ایستگاه فضایی در مدار زمین فضاپیمای شنژو ۸ را صبح سه شنبه راهی مدار زمین کرده است.رسانه های دولتی چین گزارش دادند که این فضاپیمای بدون سرنشین از پایگاهی در جیوکوان در غرب دور این کشور پرتاب شده است.

چانگ وانکوان مدیر برنامه فضایی چین دقایقی پس از پرتاب آن را موفقیت آمیز خواند.گزارش های خبری در چین پیشتر مشخص نکرده بود که پرتاب چه زمانی انجام خواهد شد. مقام های چینی به ندرت با رسانه های خارجی مصاحبه می کنند.

شنژو ۸ در این ماموریت قرار است به ماژول آزمایشی تیانگونگ ۱ وصل شود که طی مانورهایی انجام خواهد شد.به گفته ناظران این عملیات گام مهمی در جهت حرکت به سوی استقرار یک ایستگاه فضایی در مدار زمین است.

آن آزمایشگاه ۸.۵ تنی که به اندازه یک اتومبیل سواری است ماه گذشته پرتاب شده بود.در پی این پرتاب قرار است دو ماموریت دیگر که حداقل یکی از آنها سرنشین دار خواهد بود در سال آینده برای اتصال به این آزمایشگاه انجام شود.پیش از پرتاب ایستگاه در سه محموله جداگانه در فاصله سال های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ دو ماژول آزمایشی دیگر برای آزمایش های بیشتر راهی مدار زمین خواهد شد.

شنژو 8 قرار است در مدار زمین به ماژولی وصل شود

شنژو 8 قرار است در مدار زمین به ماژول تیانگونگ وصل شود

ایستگاه فضایی چین با ۶۰ تن وزن پس از تکمیل کوچکتر از ایستگاه بین المللی فضایی خواهد بود. ایستگاه بین المللی قرار است تا سال ۲۰۲۸ فعال باشد.چین قصد پیوستن به ایستگاه بین المللی که پروژه مشترک ۱۶ کشور است را داشت که عمدتا به دلیل مخالفت آمریکا موفق به این کار نشد.آمریکا نگران انتقال فناوری های حساس فضایی به چین است.

چین طی یک دهه اخیر یک برنامه بلندپروازانه فضایی را دنبال کرده است.این کشور که سال گذشته دومین مدارگرد ماه را پرتاب کرد، در سال ۲۰۰۸ سومین کشوری شد که فضانوردان آن در مدار زمین از فضاپیما خارج شدند.پکن همچنین قصد فرود آوردن یک فضاپیمای بدون سرنشین در ماه را دارد.دانشمندان این کشور از امکان اعزام فضانوردان به ماه پس از ۲۰۲۰ سخن گفته اند.

منبع :bbc
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید