تبلیغات
کپسول چینی پس از تکمیل ماموریت به زمین بازگشت
ارسال در: 1390/08/28-09:21
یک فضاپیمای چینی پس از تکمیل اولین مانور این کشور در مدار زمین برای اتصال به یک آزمایشگاه فضایی، به زمین بازگشته است.

یک فضاپیمای چینی پس از تکمیل اولین مانور این کشور در مدار زمین برای اتصال به یک آزمایشگاه فضایی، به زمین بازگشته است.کپسول شنژوی ۸ ساعات دیروقت پنجشنبه (به وقت پکن) پس از بازکردن چترهایش در صحرای گبی فرود آمد.ماموریت بدون سرنشین شنژو درحالی که در مدار زمین بود به آزمایشگاه کوچک چین به نام تیانگونگ-۱ که از قبل در فضا بود متصل شد.

موفقیت این عملیات راه را برای بازدید فضانوردان از این آزمایشگاه فضایی در سال آینده همواره می کند.مقام ها ابراز علاقه کرده اند یک یا دو ماموریت سرنشین دار را در سال ۲۰۱۲ راهی فضا کنند. آنها همچنین گفته اند که حتی شاید در سال ۲۰۱۲ اولین فضانورد زن این کشور راهی یک ماموریت شود.در نهایت، چین امیدوار است که پیشرفت فنی اش در مدار زمین به توسعه یک ایستگاه تمام عیار فضایی در پایان دهه منجر شود.

شنژوی ۸ در مجموع کمتر از ۱۷ روز در مدار بود که بلندترین ماموریت یک شنژو بود.هدف از این ماموریت نزدیک شدن و اتصال به تیانگونگ-۱ بود تا توانایی چین برای متصل کردن واحدهای متعدد در فضا که برای ساختن ساختارهای بزرگتر لازم است محک زده شود.هرچند هیچ فضانوردی در این پرواز نبود اما شنژوی ۸ حامل آزمایش های بیولوژیکی از جمله سلول های سرطانی انسان بود.این مطالعات که مشترکا توسط دانشمندان چینی و آلمانی طراحی شده بود پس از بازگشت کپسول به زمین در ساعت ۱۹:۳۰ به وقت پکن از آن خارج شد.پکن پهلوگیری تیانگونگ و شنژو را فاز بعدی در رویکرد گام به گام به سوی دستیابی به مهارت عملیات در فضا توسط انسان می داند.این یک منحنی آموزشی است که چین امیدوار است به ساختن یک ایستگاه فضایی منجر شود. این ایستگاه می تواند تا قبل از ۲۰۲۰ شکل بگیرد.این ایستگاه به وزن ۶۰ تن به میزان قابل توجهی کوچکتر از ایستگاه ۴۰۰ تنی بین المللی است که توسط آمریکا، روسیه، اروپا، کانادا و ژاپن مدیریت می شود اما حضور آن در فضا یک دستاورد بسیار مهم خواهد بود.براساس طرح های اولیه ماژول اصلی ۲۰ تا ۲۲ تن خواهد بود و در کنار آن دو واحد کوچکتر آزمایشی نصب خواهد شد.

منبع :bbc
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید