تبلیغات
زنگ خطر برای افقهای نو
ارسال در: 1391/08/06-14:53
فضاپیمای افقهای نو تا دوسال ونیم دیگر به سیاره پلوتون می رسد این در حالی است که دانشمندان درباره سالم ماندن این فضا پیما احساس نگرانی کرده اند.
احمدرضا رحیمی

فضاپیمای افقهای نو تا دوسال ونیم دیگر به سیاره پلوتون می رسد این در حالی است که دانشمندان درباره سالم ماندن این فضا پیما احساس
 نگرانی کرده اند.

افقهای نو که تقریبا 7سال است که به طرف سیاره پلوتون در حال حرکت می باشدتا 5/2سال دیگر به این سیاره خواهد رسید.این فضاپیما سرانجام در14جولای2015(23/04/1394)به نزدیکترین نقطه به پلوتون می رسد واین بی سابقه ترین کاوش یک سیاره در کمربند کویی پر است.

از زمانیکه افقهای نو در فضا در حرکت بوده است،نگرانی تیم تحقیقاتی افقهای نو در مورد خطر برخورد سنگریزه های کمربند کویی پر به فضاپیما افزایش یافته است.

آلن استن یکی از مسولین ماموریت افقهای نو در این باره می گوید:ما قمرهای زیادی در نزدیکی مدار پلوتون پیداکرده ایم که تعداد آنها به بیش از 5مورد می رسد ما وجود این اقمار وقمرهایی که هنوز کشف نشده اند را تایید می کنیم واین خیلی خطرناک است.شلوغی این محدوده به خاطر برخورد این اقمار با سنگریزه های کمربند کویی پر است. چون فضاپیما با سرعت زیادی در حال حرکت است-بیش از 30هزارمایل در هرساعت معادل 48300کیلومتر-برخورد با یک سنگریزه به اندازه یک میلیمتر ویا به اندازه یک دانه(میوه)می تواند به فضاپیما آسیب برساند.بنابراین ما نیازداریم فضاپیما را به مسیر امنی هدایت کنیم و این تصمیم می تواند تا 10روز قبل از رسیدن به نقطه مورد نظر اتخاذ شود وچون در آن موقع زمان خیلی کمی در اختیار داریم،بنابراین باید از همین الان به فکر طراحی یک یا چندین راه جایگزین که امنیت فضا پیما را تامین کند باشیم.وی با اشاره به مریخ نورد کنجکاوی گفت:در این صورت ما هفت دقیقه وحشت نداریم بلکه هفت ماه تعلیق خواهیم داشت.

درحال حاضر تیم تحقیقاتی افقهای نو با ابزارهای مختلفی چون شبیه سازی سنگریزه ها در مدار پلوتون بوسیله کامپیوتر های پیشرفته،استفاده از تلسکوپهای غول پیکر زمینی،استفاده از تلسکوپ فضایی هابل،بررسی اختفا های ستاره ای سیستم پلوتون،برای بررسی مداری این سنگریزه ها استفاده می کنند.
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید