تبلیغات
جهان‌های ناپیدا در جست‌وجوی ماده‌ی گمشده
ارسال در: 1392/01/17-18:29
اگر شام‌گاهان٬ فارغ از آلودگی نوری شهرها٬ به آسمان پر ستاره نگاه کنید٬ ممکن است در برخی از بخش‌های آسمان فضاهای خالی ببینید که در آن‌ها نه ستاره‌ای به چشم می‌خورد نه سیاره‌ای.اما آیا به‌راستی٬ آن فضاها خالی‌اند؟
اگر شام‌گاهان٬ فارغ از آلودگی نوری شهرها٬ به آسمان پر ستاره نگاه کنید٬ ممکن است در برخی از بخش‌های آسمان فضاهای خالی ببینید که در آن‌ها نه ستاره‌ای به چشم می‌خورد نه سیاره‌ای. اما آیا به‌راستی٬ آن فضاها خالی‌اند؟ تلسکوپ فضایی هابل یکی از این فضاهای به‌ظاهر خالی را انتخاب کرد و برای ساعت‌ها نوردهی کرد. نتیجه‌ای که به‌دست آمد بسیار باشکوه و حیرت‌انگیز بود. در همان فضای به‌ظاهر خالی بیش از هزاران کهکشان هویدا شدند. اگر تعداد کهکشان‌های این بخش کوچک را به سراسر آسمان بسط بدهیم به عددی حدود ۵۰۰ میلیارد کهکشان خواهیم رسید. اما آیا عالم را فقط این جزایر کیهانی پر کرده‌اند؟ پاسخ منفی است. صدها میلیارد کهکشان به همراه میلیاردها میلیارد سحابی و ستار‌ه‌ و سیاره‌ و سیارک‌ و کوتوله‌ و بقیه‌ی اجرام ریز و درشت کیهانی و البته کره‌ی زمین و آدم‌هایش فقط ۵ درصد از کل عالم را تشکیل می‌دهند.
 تا مدت‌ها تصور می‌کردیم توانسته‌ایم زیر و بم جهان را با کمک تلسکوپ‌های زمینی و فضایی خودمان آشکار کنیم اما غافل از این که تاکنون مشغول دیدن دم فیل بودیم!

ادامه‌ی مطلب

مجموعه‌ی مقاله‌های جهان‌های ناپیدا را هر جمعه در وب‌سایت کانوت دنبال کنید.







نظرات ارسالی:
 
neiakani
1392/01/18   12:41:00 PM
پس بنازم قدرتی را که این ها را آفریده دست هم درد نکنه چشم براه تازه ها هستیم.

مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید