تبلیغات
میراث مسحور کننده اینشتین
ارسال در: 1392/03/18-16:46
آلبرت اینشتین وزنه سنگینی در دنیای علم محسوب می‌شود، و فضاپیمای آلبرت اینشتین نیز که سنگین‌ترین عضو ناوگان وسایل حمل و نقل بی‌سرنشین آژانس فضایی اروپاست از همین ویژگی برخوردار است.
محمود حاج‌زمان: آلبرت اینشتین وزنه سنگینی در دنیای علم محسوب می‌شود، و فضاپیمایی که نام وی را روی خود دارد نیز از همین ویژگی برخوردار است. این فضاپیمای مهم، سنگین‌ترین عضو ناوگان وسایل حمل و نقل بی‌سرنشین (ATVs) است که تا کنون توسط آژانس فضایی اروپا (اسا) ساخته و عملیاتی شده است.
به گزارش نیوساینتیست، عکس زیر لحظه پرتاب اینشتین را از مرکز فضایی اروپا در کورو گویان فرانسه نشان می‌دهد، که با استفاده از موشک آریان 5 به فضا پرتاب شد. در حال حاضر این فضاپیمای بدون خلبان جایی در مدار 260 کیلومتری بالای زمین پارک کرده و خود را برای اتصال به ایستگاه فضایی بین‌المللی طی 8 روز آینده آماده می‌کند. (برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید)



عصر ناوگان ATV با پرتاب فضاپیمای ژول ورن در سال 2008 / 1387 آغاز شد. جریان این ناوگان که اعضای آن نام دانشمندان مشهور اروپا را یدک می‌کشیدند، با پرتاب فضاپیمای یوهانس کپلر در سال 2011 / 1390 و فضاپیمای ادواردو آمالدی در سال گذشته ادامه یافت. پنجمین و آخرین عضو ناوگان ATV، فضاپیمای جرج لمایتر است که پرتاب آن برای سال آینده برنامه‌ریزی شده است.
با وزن 20190 کیلوگرم، اینشتین سنگین‌ترین فضاپیمای این ناوگان است که 150 کیلوگرم از سلف قبلی خود سنگین‌تر است. محموله آن شامل 2580 کیلوگرم پیشرانه برای تقویت مدار فعلی ایستگاه فضایی، و 860 کیلوگرم پیشرانه بیشتر جهت پر کردن ماژول روسی زوزدا ایستگاه است. این فضاپیما همچنین 570 کیلوگرم آب آشامیدنی و 100 کیلوگرم اکسیژن و هوا جهت نیازهای خدمه ایستگاه با خود حمل می‌کند. پس از تحویل تدارکات، اینشتین نیز همچون سایر فضاپیماهای قبلی از زباله‌های ایستگاه پر می‌شود و با آمدن به سوی زمین، در جو سیاره خواهد سوخت.
بر خلاف نام‌های مهیج و فناوری پیشرو اتصال این فضاپیماها، ATV ها تا کنون تنها نقشی دنیوی (هر چند اساسی) ایفا کرده‌اند. اما مشارکت آنها در آینده پروازهای فضایی می‌تواند مهیج‌تر از این باشد. اگر برنامه‌های اسا و ناسا به خوبی پیش برود، این دو سازمان در فضاپیمای سرنشین‌دار چندمنظوره اوریون با هم همکاری خواهند داشت؛ فضاپیمایی که برای بردن فضانوردان به ژرفای فضا طراحی شده است. پروژه اوریون در اصل متعلق به ناسا بود، اما سال گذشته آژانس فضایی آمریکا اعلام کرد که اروپا فناوری تعیین کننده‌ای را که از برنامه ATV به دست آمده است در اختیار این فضاپیما قرار خواهد داد.
منبع :khabaronline.ir
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید