تبلیغات
نخستین مدرسه تابستانی نجوم در ایران برگزار خواهد شد
ارسال در: 1392/04/06-17:46
نخستین دوره از مدرسه تابستانی نجوم در ایران از طرف IOTA/ME و با حمایت شهرداری شاهین شهر، سازمان فضایی ایران و اتحادیه جهانی نجوم (IAU) از ۲۱ تا ۲۴ امرداد ماه ۱۳۹۲ به مدت ۴ روز برگزار خواهد شد.
نخستین دوره از مدرسه تابستانی نجوم در ایران از طرف IOTA/ME و با حمایت شهرداری شاهین شهر، سازمان فضایی ایران و اتحادیه جهانی نجوم (IAU) از ۲۱ تا ۲۴ امرداد ماه ۱۳۹۲ به مدت ۴ روز برگزار خواهد شد.
محل برگزاری: شاهین شهر (اصفهان)
زمان برگزاری: ۲۱ تا ۲۴  امرداد ۱۳۹۲ به مدت ۴ روز
ظرفیت پذیرش: ۲۵ نفر
زمان ثبت نام: ۶ تا ۲۷ تیرماه (تمدید نمی‌شود)
 
دبیر علمی: آتیلا پرو
دبیر اجرایی: نگین ادیم
 
شهریه برای اعضا IOTA/ME: هفتاد هزار تومان
شهریه برای عموم علاقمندان: نود هزار تومان
* توجه: این مبلغ شامل کلیه هزینه‌های مربوط به شرکت کنندگان در مدرسه در زمان برگزاری شامل خوابگاه، غذا، حق شرکت در مدرسه تابستانی و ایاب و ذهاب داخل شهر می‌باشد.
 
 
 
مدرسه‌ تابستانی نجوم چیست؟ در اکثر کشورهای دنیا مدرسه تابستانی نجوم جزء مهمی از آموزش‌های متمرکز به‌حساب می‌آید. باتوجه به تعطیلات تابستانی دانش‌آموزان و دانشجویان در اغلب کشورها، زمان بسیار مناسبی برای برگزاری این دوره‌ها است. مدرسه تابستانی در حوزه‌های نجوم و بیشتر برای دانشجویان علاقمند برگزار می‌شود.
 
تفاوت مدرسه و آکادمی در IOTA/ME چیست؟ درواقع این دو تفاوت معنایی خاصی ندارند ولی این یک تقسیم بندی است که در IOTA/ME انجام شده است.مدرسه تابستانی نجوم همواره در فصل تابستان و در طی مدت بیش از ۳ روز برگزار خواهد شد و بسیاری از مباحث نجوم را می‌تواند شامل شود. آکادمی نجوم در اسفند ماه در هرسال (همانند آکادمی سال ۱۳۹۱ که در رصدخانه سازمان فضایی ایران در ماهدشت کرج برگزار شد) و در طی دو تا سه روز در خصوص یکی از مباحث تخصصی‌تر نجوم به صورت عملی، آموزش داده می‌شود.
 
چرا تصمیم به برگزاری مدرسه تابستانی نجوم در IOTA/ME گرفته شد؟ به نظر می رسد که جامعه نجوم ایران در یک دوران گذار به تخصصی شدن فعالیت‌هایش قرار دارد. در این میان IOTA/ME‌ تصمیم دارد امکانات موجود کشور را شناسایی و با رایزنی‌های مناسب، امکانات و فضای مناسب را در جهت آموزش علاقمندان به نجوم جدی‌تر و هدفمند نجوم قرار دهد. استفاده از امکانات مدرن رصدخانه‌ای و دیتاگیری ها در جهت کمک به نیازهای منجمان حرفه ای بخشی از اهداف ماست و در این میان پرورش نیروی انسانی علاقمند می‌تواند نقش مهمی در این فرآیند ایفا کند. همچنین سامان‌دهی به سیستم آموزشی IOTA/ME و اینکه افرادی که علاقمند به عضویت در دپارتمان‌ها هستند از اطلاعات و تجربه‌ی اولیه مناسب برخوردار باشند، برای سهولت و هدفمند شدن فعالیت‌های علمی بسیار مهم است. همانطور که در شیوه نامه‌ی علمی-اجرایی دپارتمان‌های IOTA/ME که در وبگاه www.iota-me.com منتشر شده است، عضویت در این نهاد علمی پس از گذراندن موفق یکی از دوره‌های آموزشی ممکن است.
 
مدرسه تابستانی نجوم ۹۲ در کجا و چه تاریخی برگزار خواهد شد؟ باتوجه به حمایت اعضا محترم شورای شهر، شهرداری و سازمان امور رفاهی شاهین شهر، این دوره از مدرسه تابستانی از ۲۱ تا ۲۴ امرداد ۹۲ (به مدت ۴ روز) در این شهر برگزار خواهد شد. شاهین شهر در فاصله‌ی بسیار نزدیک از شهر اصفهان در مرکز ایران قرار دارد.
 
چه مطالبی در مدرسه تابستانی نجوم ۹۲ تدریس خواهد شد؟ در هر دوره از مدرسه تابستانی نجوم قسمت‌هایی تخصصی از مباحث مختلف نجوم آموزش داده خواهد شد. اساتید در نخستین مدرسه تابستانی بر چهار حوزه‌ی اصلی: بارش‌های شهابی، ستارگان متغیر، ماه‌شناسی، منظومه‌های فراخورشیدی، متمرکز خواهند بود و در کنار آن سخنرانی‌های عمومی در خصوص  دیگر مباحث نجوم رصدی و همچنین آموزش کار با تلسکوپ و ابزارهایی مانند CCD و همچنین نرم افزارهای مورد استفاده جزء موارد آموزشی می‌باشد. لازم به ذکر است در آکادمی آموزش‌ها به صورت کارگاهی خواهد بود و شرکت کنندگان در چند گروه تقسیم و زیر نظر اساتید آموزش و فعالیت خواهند کرد. تدریس نجوم در چند قسمت به صورت انگلیسی از موارد جالب این دوره از مدرسه تابستانی می‌باشد.
 
چه سطح علمی برای ورود به مدرسه تابستانی لازم است؟ مدرسه تابستانی نجوم دوره نخست، افرادی را شامل خواهد شد که اطلاعات اولیه مناسب نجومی دارند ولی تاکنون فعالیت‌های جدی و پروژه محور در نجوم نداشته‌اند یا کم داشته‌اند.
 
اساتید نخستین مدرسه تابستانی چه کسانی هستند؟ اساتید این دوره عبارتند از خانم دکتر مرجان ذاکرین (دارای دکتری فیزیک پلیمر از موسسه ماکس پلانک آلمان و عضو هیات امناء IOTA/ME)، خانم سمیه ذهبی (کارشناس ارشد اخترفیزیک و عضو هیات علمی IOTA/ME)، آقای دکتر محمد رضا نوروزی (مدرس برجسته نجوم ایران و عضو هیات امناء IOTA/ME)، آقای امیر حسن‌زاده (کارشناس ارشد اخترفیزیک، مدیر موسسه علمی-پژوهشی نجم شمال و مدیر دپارتمان گرفتIOTA/ME)، آقای کورش رکنی (کارشناس نجوم و مدیر رصدخانه سازمان فضایی ایران و مشاور ارشد IOTA/ME)، آقای آتیلا پرو (کارشناس ارشد اخترفیزیک و رئیسIOTA/ME).
 
پذیرش در مدرسه تابستانی نجوم به چه صورت است؟ باتوجه به محدودیت تعداد نفرات که به دلیل ایجاد کیفیت بهتر آموزشی وجود دارد کسانی که زودتر ثبت نام کنند در اولویت خواهند بود. داشتن حداقل ۱۸ سال سن، مدرک تحصیلی حداقل دیپلم و سطح علمی اولیه در نجوم پیش شرط‌های اصلی جهت حضور در این دوره است. در پایان کمیته علمی ۲۵ را برای حضور در مدرسه تابستانی نجوم انتخاب خواهد کرد.
 
خروجی علمی مدرسه چیست و آیا گواهینامه ارائه خواهد شد؟ مباحثی که برای هر دوره از مدرسه تابستانی نجوم درنظر گرفته شده است همانطور که پیشتر گفته شد به صورت کارگاهی هست. این بدان معنی است که شرکت کنندگان در یک جریان علمی و عملی قرار دارند و در پایان هر دوره تابستانی یک خروجی علمی براساس مباحث ارائه شده وجود خواهد داشت. گواهینامه دوره تابستانی نجوم IOTA/ME به کسانی تعلق می‌گیرد که در پایان دوره آموزشی خروجی مورد نظر را ارائه کنند.

اساتید این مدرسه:
ثبت نام در نخستین مدرسه تابستانی نجوم آغاز شد



 
 
منبع :www.iota-me.com
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید