روز سوم مدرسه تابستانی با برگزاری کارگاههای تخصصی در مورد متغیرهای دلتا اسکوتی و گرفتی و همچنین آموزش نرمافزارهای MaximDL و Iris همراه بود. همچنین آقای حجت اله حکمت، یکی از شرکت کنندگان در مدرسه تابستانی، در مورد پروژهی تعیین حد رصد اختفا که در مورد بررسی نظریه گالت در دپارتمان اختفاIOTA/ME در حال کار است، سخنرانی کردند.
در روز چهارم مدرسه تابستانی آقای آتیلا پرو در خصوص اختفاهای نجومی صحبت کردند. سخنرانی جناب آقای حسن زاده در خصوص ارتباط عوارض لبهای ماه با روئیت هلال و حد دانژون بسیار مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت. از دیگر سخنرانی های ارائّه شده در این روز توسط خانم ذهبی در مورد ادامه ی بحث دینامیک کهکشانی بود و در پایان دکتر ذاکرین در خصوص تحصیل در ماکس پلانک سخنرانی داشتند. از اتفاقات مهم این روز حضور و سخنرانی آقای دکتر نوروزی بود با عنوان پروژه چیست برگزار شد. همچنین آقای سید مصطفی امام مهمان ویژهی این روز مدرسه تابستانی نجوم بودند.
در پایان این روز و پس از شام، کلیه شرکت کنندگان به ورزش و بازی گروهی همراه با اساتید دوره پرداختند.
مدرسه تابستانی نجوم ۱۳۹۲ توسط IOTA/ME و سازمان فضایی ایران و همچنین IAU OAD در حال برگزاری است. حامیان رسانهای این دوره وبگاه پارس اسکای و مرکز نجوم آوااستار میباشند.
عکسها از آقایان حکمتزاده و دقیقی