تبلیغات
سرنوشت نامعلوم دنباله دار آیسون ISON
ارسال در: 1392/09/08-09:50
دنباله دار ایسون که طی ماههای اخیر جنجالهای زیادی در محافل ستاره شناسی جهان به پا کرده بود طی روز گذشته با عبور از مقابل خورشید سرنوشت نامعلومی پیدا کرده است.
دنباله دار ایسون که طی ماههای اخیر جنجالهای زیادی در محافل ستاره شناسی جهان به پا کرده بود طی روز گذشته با عبور از مقابل خورشید سرنوشت نامعلومی پیدا کرده است.


فیلم کوتاهی از لحظه ورود دنباله دار به قلمرو خورشید و عبور و کم نور شدن آن . باید یکی دو روز صبر کنیم تا با ورود این دنباله دار در مسیر برگشت وضعیت آن را بررسی کنیم

rip_anim5.gif (512×512)



ا آیسون (C/2012 S1 (ISON را دو منجم روس با استفاده از تلسکوپ ۱۶ اینچ شبکه‌ی نوری-علمی بین‌المللی حدود 15 ماه پیش یعنی در ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۲ (۳۱ شهریور ۱۳۹۱) کشف کردند.

دنباله دار چیست ؟ 

دنباله‌دار ها شبیه یک گلوله برفی در کیهان هستند که از گازهای منجمد، سنگ و گرد و غبار ساخته‌شده و اندازه ای حدود یک شهر کوچک را دارند و از کمربند کوپیر سر چشمه می گیرند.  
این اجرام از سه بخش هسته، گیسو و دم تشکیل شده اند که هسته بخش مرکزی آن می باشد و از گرد و غبار و گاز و یخ ساخته شده و زمانی که دنباله‌دارها به خورشید نزدیک می شوند یخ‌های موجود در هسته آن تبخیر  و تبدیل به ابر بزرگی در اطراف آن می شود . 

دنباله دارها در لحظه حرکت به سمت خورشید ، هرچه به ستاره مادر منظومه شمسی نزدیکتر می شوند یخ ها ی آن ذوب شده و با کمی گرد و غبار مخلوط می شود و در ادامه آن به صورت دم امتداد پیدا می کند. 
منبع :Parssky.com , spaceweather.com
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید