تبلیغات
سیاره های قابل سکونت خارج از منظومه شمسی
ارسال در: 1393/06/05-15:52
تا آوریل 2014 لیست مجله ی سیاره های سکونت پذیر خارج از منظومه شمسی شامل 21 سیاره است که بیشترین شانس وجود زندگی خارج از منظومه شمسی را دارند.وجود تمام این سیارات تایید نشده است و هم چنان راه زیادی در مطالعه آن ها باقی مانده است.

فاطمه رنجبران

تا آوریل 2014 لیست مجله ی سیاره های سکونت پذیر خارج از منظومه شمسی شامل 21 سیاره است که بیشترین شانس وجود زندگی خارج از منظومه شمسی را دارند.وجود تمام این سیارات تایید نشده است و هم چنان راه زیادی در مطالعه آن ها باقی مانده است. 

دانشگاه پورتوریکو مستقر در اریسایبل یک لیست 10 تایی از سیاره هایی که شناخته شده ترین سیاره های محتمل بر وجود زندگی غیر زمینی است ، منتشر کرده است.

1-    Kepler 186 F : این سیاره اولین سیاره ی خارج از منظومه شمسی با اندازه ی زمین است که در منطقه ی قابل سکونت ستاره ی میزبان خود قرار دارد.این دنیای فرا زمینی در فاصله 490 سال نوری از زمین قرار دارد که تنها 10% از سیاره ی ما بزرگتر است و به احتمال قوی سیاره ای سنگی است.

2-    Geliese 581 g : این سیاره در سال 2010 کشف شد اما برای اثبات وجود آن دشواری هایی وجود دارد.دانشگاه پورتوریکو هم چنان این سیاره را متحمل ترین کاندیدای زندگی فرازمینی می داند اگر که تایید شود این جهان سنگی حدود 30 روز طول می کشد که به دور ستاره ی مادر خود بچرخد که مکان آن در صورت فلکی میزان قرار دارد.

3-    Gliese 667 Cc : این سیاره یک ابر زمین است که حدود 22 سال نوری از کره ی زمین فاصله داردو در صورت فلکی عقرب قرار دارد.این سیاره حداقل 5/4 برابر کره ی زمین است و در طی 28 روز به دور ستاره ی مادر خود می چرخد.(Gj 667 C) ستاره ی مادر در واقع قسمتی از سیستم سه ستاره ای است این ستاره یک کوتوله از دسته بندی M است که تقریبا 3/1 جرم خورشید را دارد.

4-    Kepler 22 b : اگر چه این سیاره از زمین بزرگتر است اما به دور ستاره ای می چرخد که تقریب هم اندازه و هم دمای خورشید ماست.این سیاره 4/2 برابر سیاره ی زمین است وتصور می شود که اثر گلخانه ای در آن مانند زمین باشد و دمای 22 درجه سانتی گراد برای سطح آن متصور شده است.منظومه ی ستاره ای آن حدود 600 سال نوری از خورشید فاصله دارد و مکان آن در آسمان در صورت فلکی ماکیان قرار دارد.

5-    HD 40307 g : این سیاره یک ابر زمین است که به آرامی درون ناحیه ی قابل سکونت از ستاره مادر خود قرار دارد.این سیاره در حدود 42 سال نوری از زمین ما فاصله داردو در صورت فلکی سه پایه قرار گرفته است.فاصله آن ، آنقدر کم است که با کمک تلسکوپ های آینده ممکن است بتوانیم به دقت سطح آن را رصد کنیم.فاصله ی این سیاره از ستاره ی مادر خود حدود 90 میلیون کیلو متر است که تقریبا نصف فاصله زمین تا خورشید می باشد.

6-    HD 85512 b : وجود این سیاره در سال 2011 اعلام گردید.این کشف توسط سازمان مطالعاتی حرکت شعاعی سیارات با دقت بالا (HARPS) در چین کشف شد.این سیاره 6/3 برابر زمین ما جرم دارد و حدود 35 سال نوری از خورشید فاصله دارد.مکان آن در آسمان در صورت فلکی بادبان است.محققین امید آن دارند که روزی بفهمند آیا آب روی سطح این سیاره هست یانه.

7-    Tau Ceti e : این سیاره در دسامبر 2012 میلادی در فاصله 9/11 سال نوری از زمین کشف گردید.این ابر زمین 3/4 برابر کره زمین جرم دارد. با توجه به اتمسفر آن این سیاره می تواند یک سیاره ی نسبتا گرم باشد که ممکن است زندگی ساده بر روی آن امکان پذیر باشد یا مانند سیاره زهره بسیار گرم باشد.

8-    Gliese 163 c : جرم آن ، این سیاره را در ناحیه خاکستری قرار می دهد.این سیاره 7 برابر کره ی زمین جرم دارد که می تواند یک سیاره ی بزرگ سنگی باشد یا یک کوتوله عظیم گازی.این سیاره در طی 26 روز به دور ستاره ی خود می گردد و در فاصله 50 سال نوری از زمین ما فاصله دارد.ستاره ی مادر آن در صورت فلکی ماهی زرین قرار دارد.

9-    Geliese 581 d : حداقل یک مطالعه پیشنهاد می دهد که این سیاره ممکن است اتمسفری ضخیم از گاز کربن دی اکسید داشته باشد.این سیاره 7 برابر کره ی زمین جرم دارد و به دور یک کوتوله سرخ در حال گردش است.هم چنین سیاره ی خواهر Geliese581 g است که آن نیز احتمال سکونت پذیری در آن وجود دارد.فاصله ی این سیاره تا خورشید 20 سال نوری است.این سیاره بسیار به زمین نزدیک است.

10-                      Tau Ceti F : این سیاره یک ابرزمین است که برادر Tau Ceti e است.اما تقریبا نزدیک کناره ی ناحیه قابل سکونت Tau Ceti است. Tau Ceti F تقریبا 6/6 برابر کره ی زمین جرم دارد و اگر اتمسفر آن مقدار زیادی از حرارت را به تله بیندازد قابل سکونت خواهد بود.

اطلاعاتی درباره ی kepler 186 F  (مورد1)

اختر شناسان با کمک تلسکوپ فضایی kepler ساخته شده توسط Nasa موفق گردید که اولین سیاره ی هم اندازه ی زمین را که در منطقه ی قابل سکونت ستاره ی مادر خود در حال گردش است را کشف نماید.اما منطقه ی قابل سکونت به چه معناست؟به دامنه ای از فاصله ی سیاره  ی در حال گردش از ستاره ی خود گفته می شود که آب به صورت مایع بتواند بر روی سطح آن سیاره جاری باشد.کشف Kepler 186 F تایید می کند که سیاره ای به اندازه ی زمین در ناحیه ی قابل سکونت ستاره هایی غیر از خورشید وجود دارد.

در کشف های پیشین سیارات همگی بیش از 40% از کره ی زمین بزرگتر بودند.در این میان kepler 186 F شبیه ترین این سیاره ها به کره ی زمین است.اگر چه که اندازه ی kepler 186 F معلوم است اما جرم و ترکیبات آن هنوز معلوم نیست.مطالعات پیشین پیشنهاد می دهند که سیاره ای به اندازه ی kepler 186 F به احتمال قوی سیاره ای سنگی است.این سیاره در منظومه ی kepler 186 قرار گرفته است.این منظومه در حدود 500 سال نوری از زمین فاصله دارد و در صورت فلکی ماکیان قرار دارد.ستاره ی این منظومه نصف خورشید است.این ستاره در دسته بندی کوتوله ی M یا کوتوله قرمز قرار می گیرد که این دسته از ستاره ها حدود 70% ستاره های کهکشان راه شیری را شامل می شود.

Kepler 186 F مدار خود را در 130 روز می پیماید و در حدود 3/1 انرژی ای را که خورشید به زمین میدهد از ستاره ی خود دریافت می کند.بر روی سطح این سیاره درخشندگی ستاره ی آن در ظهر تنها به اندازه ی درخشندگی خورشید ما یک ساعت پیش از غروب خورشید است.

منبع :www.space.com ,www.nasa.gov
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید