محققان دانشگاه فلوریدا موفق به ابداع شیوهای برای تبدیل فضولات انسان به سوخت موشک شدند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، یکی از مشکلات عمده فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی، دفع فاضلاب است که در حال حاضر از طریق بارگیری در کپسول دفع ضایعات از ایستگاه خارج شده و در جو زمین میسوزد.
با توجه به هزینهبر بودن شیوه فعلی دفع فاضلاب انسانی، محققان دانشگاه فلوریدا با ابداع شیوهای منحصر به فرد موفق به تبدیل این ضایعات به سوخت با ارزش موشک شدند.
پروفسور پاراتاپ، محقق و استادیار دانشگاه فلوریدا ضمن ضروری خواندن ارائه روشی جایگزین برای بازیافت صحیح فاضلاب انسان در فضا افزود: با توجه به ماموریتهای جدید ناسا برای احداث پایگاه فضایی ماه در سال 2024 شیوه کنونی دفع فاضلاب به هیچ وجه مورد تایید نیست.
وی در ادامه افزود: با توجه به درخواستهای متعدد ناسا برای ارائه شیوه مدرن در بازیافت و تبدیل ضایعات انسانی در فضا و یا سطح ماه، موفق به ابداع شیوه نوین در تبدیل ضایعات بیارزش به سوخت گرانبهای موشک شدیم.
خوشبختانه تیم تحقیقاتی پروفسور پاراتاپ پس از مطالعه بر روی تاثیر میکرواورگانیسمهای بیهوازی موفق به ارائه روش کاربردی برای تولید گاز ارزشمند متان از ضایعات انسانی شدند.
در این روش با قرار دادن ضایعات انسانی در محیطی فاقد اکسیژن میتوان در حدود 290 لیتر گاز متان از ضایعات هر خدمه ایستگاه در طول یک هفته بدست آورد.
این پژوهش در مجله Advances in Space Research منتشر شده است.