تبلیغات
فضاپیمای ناسا به بزرگترین سیارک منظومه نزدیک می شود
ارسال در: 1393/10/30-14:24
دان،‌ فضاپیمای آژانس فضایی آمریکا ناسا، درحال نزدیک شدن به سرس بزرگترین جرم در کمربند سیارک های منظومه شمسی در فاصله میان مریخ و مشتری است.
دان،‌ فضاپیمای آژانس فضایی آمریکا ناسا، درحال نزدیک شدن به سرس بزرگترین جرم در کمربند سیارک های منظومه شمسی در فاصله میان مریخ و مشتری است.
تصاویر تازه ای که این فضاپیما از سرس گرفته روز دوشنبه منتشر شد. این عکس ها کمک خواهد کرد تا فضاپیما در مسیر درست برای استقرار در مدار این سیاره کوتوله در روز ششم مارچ قرار گیرد.
تیم آلمانی مسئول دوربین کاوشگر دان، فیلم کوتاهی از این سیارک که قطرش ۹۵۰ کیلومتر است تهیه کرده است.
تا پایان ماه عکس های این کاوشگر بهتر از عکس هایی خواهد بود که تلسکوپ فضایی هابل قبلا از سرس گرفته.
دان (بامداد) در حال حاضر کمتر از ۴۰۰ هزار کیلومتر از مقصد فاصله دارد.
سرس اولین سیاره کوتوله است که از نزدیک بررسی خواهد شد.
بعد از آن در ماه ژوئیه فضاپیمای نیو هورایزن (افق تازه) ناسا به پلوتو که یک سیاره کوتوله است خواهد رسید.
سیاره های کوتوله طبقه خاصی از اجرام در منظومه شمسی هستند. سیارات خاکی مثل زمین که به خورشید نزدیک هستند یک طبقه و غول های گازی مثل مشتری طبقه دیگر را تشکیل می دهند.
دان پس از دیدار از سیارک دیگری به نام وستا با سرس ملاقات می کند.
سرس احتمالا قوه جاذبه محسوسی دارد. دانشمندان فکر می کنند هر دو این اجرام بذرهایی در منظومه شمسی بودند که هرگز تبدیل به سیاره نشدند.
به عقیده آنها وستا خیلی از همان فرآیندهایی را طی کره که باعث دگرگونی زمین در دوران اولیه اش شد، مثلا فرآیندی که باعث تشکیل یک هسته آهنی شد. در مقابل سرس احتمالا حتی به آن مرحله هم نرسید و خیلی زود در فرآیند تحول - در جهت تبدیل به یک سیاره - بازماند.
دانشمندان بر این تصورند که این سیارک متشکل از یک هسته سنگی است که پوسته ای یخی دور آن را پوشانده و در نهایت عایقی از جنس سنگ و صخره لایه بیرونی را تشکیل می دهد.
یکی از سوالات مهمی که امید می رود این ماموریت به آن پاسخ دهد این است که آیا اقیانوسی از آب در اعماق این سیارک هست یا نه. دانشمندان تصور می کنند که چنین است.
دان قرار است برای ۱۶ ماه سرس را مطالعه کند.
اگر همه چیز به خوبی پیش رود دان از فاصله ۴۰۰ کیلومتری سطح این جرم را نظاره خواهد کرد.
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید