تبلیغات
تیز شدن گوش‌ «روزتا» برای شنیدن سیگنالی از «فیلائه» خواب‌آلود
ارسال در: 1393/12/24-11:04
فرودگر فیلائه بدلیل اتمام باتری حدود چهار ماه است در خواب عمیق به سر می‌برد، اما با افزایش تابش نور خورشید، این امید وجود دارد که این کاوشگر بزودی از خواب بیدار شود.

فرودگر فیلائه بدلیل اتمام باتری حدود چهار ماه است در خواب عمیق به سر می‌برد، اما با افزایش تابش نور خورشید، این امید وجود دارد که این کاوشگر بزودی از خواب بیدار شود.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، فرودگر فیلائه (Philae) بعنوان بخشی از برنامه فضاپیمای روزتا 12 نوامبر 2014 (21 آبان) در یک مأموریت تاریخی بر سطح دنباله‌دار 67P/Churyumov-Gerasimenko فرود آمد.

این فرودگر در مدت فعالیت، اطلاعات ارزشمندی شامل وجود یخ آب و مولکول‌های آلی بر سطح دنباله‌دار به زمین مخابره کرد؛ اما مدت مأموریت بدلیل اتمام باتری بسیار کوتاه بود.

تصاویر ارسالی توسط توسط فضاپیمای مادر (روزتا) نشان می‌دهد که این فرودگر هم اکنون در سایه یک صخره قرار دارد که دریافت نور خورشید و شارژ باتری را غیرممکن می‌کند.

فرودگر فیلائه از ماه نوامبر (اواخر آبان) در خواب عمیق قرار گرفته است، اما با افزایش تابش نور خورشید به محل استقرار این فرودگر، محققان آژانس فضایی اروپا (ESA) از هفته جاری دور جدید تلاش‌ها برای دریافت سیگنال احتمالی از فیلائه را آغاز کرده‌اند.

همچنین فضاپیمای روزتا که در حال مدارگردی اطراف دنباله‌دار 67P است، تا 20 مارس (29 اسفند) گوش به زنگ دریافت سیگنال از فرودگر فیلائه خواهد بود.

فرودگر فیلائه به گونه‌ای طراحی شده است که در صورت دریافت 5.5 وات انرژی از پنل‌های خورشیدی، بیدار شده و دمای داخلی آن به منفی 45 درجه سانتیگراد می‌رسد.

سپس فرودگر باید گیرنده خود را هر نیم ساعت یکبار روشن کند تا بتواند سیگنال ارسالی از سوی فضاپیمای روزتا را دریافت کند؛ اما برای پاسخ دادن به روزتا، این فرودگر دست‌کم به 19 وات انرژی نیاز دارد.

فضاپیمای روزتا و دنباله‌دار 67P در حال حاضر در فاصله 320 میلیون کیلومتری از خورشید قرار دارند.

منبع :ایسنا
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید