تبلیغات
با مسافران 2015 ایستگاه فضایی آشنا شوید
ارسال در: 1393/12/24-17:18
با بازگشت چهارمین فضانورد زن روسیه و همراهان روس و آمریکایی او از ایستگاه فضایی در بامداد پنج شنبه گذشته و باقی ماندن تنها سه فضانورد در ایستگاه فضایی، چهار گروه از فضانوردان آماده می شوند تا طی 9 ماه آینده به ایستگاه فضایی سفر کنند.

با بازگشت چهارمین فضانورد زن روسیه و همراهان روس و آمریکایی او از ایستگاه فضایی در بامداد پنج شنبه گذشته و باقی ماندن تنها سه فضانورد در ایستگاه فضایی، چهار گروه از فضانوردان آماده می شوند تا طی 9 ماه آینده به ایستگاه فضایی سفر کنند.

سیروس برزو، روزنامه نگار حوزه فضا و پیشگام ترویج دانش کیهان نوردی در گفت وگو با خبرنگار فناوری ایسنا با اشاره به بازگشت الکساندرساماکوتایف و یلنا سیروا از آژانس فضایی روسیه و بریویلمور، کیهان نورد ناسا با ناو سایوز تی.ام-14 ام گفت: با به پایان رسیدن ماموریت سایوز، مدت اقامت فضایی ساماکوتایف به 331 روزطی دو پرواز و ویلمور به 178 روز رسید درحالی که سیروا 167 روز سفر فضایی را در کارنامه خود دارد و نامش به عنوان پانصد و چهلمین فضانورد جهان و یکصد و نوزدهمین کیهان نورد روس در تاریخ فضانوردی ثبت شد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تری ویرتز از ناسا، آنتون شکاپلروف، کیهان نورد روسکاسموس و سامانتا کریستوفورتی، فضانورد سازمان فضایی اروپا درایستگاه فضایی باقی مانده اند. این گروه تا 27 مارس تنها افراد ایستگاه فضایی بین المللی خواهند بود. طبق برنامه اعلام شده، در این روز ناو سایوز تی.ام.16 ام سه کیهان نورد کهنه کار روسی و آمریکایی را به ایستگاه خواهد آورد. گنادی پادالکا، فردی که تاکنون با یک بار زندگی در مجتمع مداری میر و سه اقامت طولانی در ایستگاه فضایی بین المللی، بیش از 710 شبانه روز از عمر خود را در مدار زمین گذرانده است با انجام این پرواز طول مدت زندگانی فضاییش را به حدود 880 شبانه روز خواهد رساند.

برزو تصریح کرد: میخائیل کورنیینکو، هموطن روس او پنج سال پیش ماموریتی 176 روزه در همین ایستگاه داشته و اسکات کلی، فضانورد ناسا که دو پرواز کوتاه با شاتل و یک سفر پنج ماهه در ایستگاه فضایی بین المللی در پرونده دارد. او جمعا 180 روز از عمرش را در فضا به سر برده است.

یلنا سیروا

کورنیینکو و کلی قرار است این بار، یک سال در مدار زمین بمانند تا بر تجربه های انسان در مورد اقامت طولانی در مدار بیفزایند. آنها باید به عنوان افرادی برای انواع آزمایش های پزشکی جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون اثرات زندگی طولانی مدت در محیط فضایی مورد آزمایش قرار گیرند.

وی با بیان این که طی سال جاری میلادی سه گروه دیگر نیز به ایستگاه فضایی بین المللی اعزام خواهند شد، گفت: در ماه مه، کونوننکو از روسیه، کیمییا یوی از ژاپن و کجل لیندگرن از آمریکا با سایوز تی.ام- 17 ام برای ماموریتی تقریبا شش ماهه از بایکونور پرتاب خواهند شد. سایوز تی.ام-18 ام همراه با سرگئی ولکف از روسیه و موگنسن از دانمارک قرار است در اول سپتامبر راهی ایستگاه فضایی بین المللی شود. دیگر سرنشین این ناو، خواننده انگلیسی سارا براتمن است که به عنوان کیهانگرد به فضا خواهد رفت و بیش از 10 روز مهمان سرنشینان ایستگاه فضایی بین المللی نخواهد بود.

برزو تصریح کرد: در آخرین پرتاب سرنشیندار سایوز طی سال جاری مسیحی، یوری مالنچنکو، فضانورد نامدار و کهنه کار روس که پنج سفر مداری در مجتمع مداری میر و ایستگاه فضایی بین المللی را با 641 شبانه روز اقامت فضایی در پرونده دارد به همراه تیموتی پیک، فضانورد انگلیسی سازمان فضایی اروپا و تیموتی کاپرا از ناسا به مدار زمین سفر می کنند.

پیشگام ترویج کیهان نوردی خاطرنشان کرد: یوری مالنچنکو گرچه فضانوردی بسیار آرام و سربه زیر است طی سفرهای قبلی دست به کارهای عجیب و غریبی زده که رسانه های خبری به او توجه خاص دارند. در نخستین پروازش، زمانی که سامانه ردیابی و الحاق ناو باربری پروگرس از کار افتاد، او توانست مجتمع عظیم میر را هدایت کند و آن را به پروگرس متصل کند که امری بسیار خطرناک و تقریبا ناممکن بود.

یکی از محموله های پروگرس در این سفر، سامانه ای از یک شرکت آمریکایی بود که باید برای انجام آزمایش هایی پیچیده در ایستگاه میر نصب می شد و در صورت نرسیدن آن به ایستگاه، سازمان فضایی روسیه مبلغ هنگفتی به عنوان خسارت باید به موسسه آمریکایی پرداخت می کرد.

برزو تصریح کرد: مالنچنکو از متخصصان برجسته راهپیمایی فضایی است و تاکنون پنج بار در بیرون از ایستگاه های فضایی دست به تعمیر سامانه های بیرونی آنها زده است؛ اما جنجالی ترین کار او، ازدواج فضاییش در جریان سومین ماموریت مداری وی بود. سومین ماموریت مالنچنکو به همراه ادوارد لو، کیهان نوردآمریکایی در 26 آوریل 2003 از بایکونور آغازشد. سفینه سایوزتی.ام.آ -2 ‏برای سفری که 185روز طول کشید آنها را به ایستگاه فضایی بین المللی برد.

در جریان همین پرواز بود که مالنچنکو با ازدواج فضائیش، جنجالی به وجود آورد. وی از مدتها قبل با یک آمریکایی روس تبار نامزد شده بود در جریان ماموریتش در ایستگاه فضایی بین المللی، نخستین ازدواج آسمانی– زمینی را انجام داد و در جریانی یکی ازارتباط های تلویزیونی با زمین، مراسم عقد او و نامزدش از طریق مرکز هدایت پرواز در هیوستن صورت گرفت. این کار باعث شد سازمان فضایی روسیه ازدواج در فضا را ممنوع کند!

نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید