تبلیغات
ثبت اولین تصویر رنگی از سیاره پلوتو
ارسال در: 1394/01/27-09:34
در تازه‌ترین تصویر فضاپیمای نیوهورایزنز ناسا که در حال سفر به سوی سیاره کوتوله منظومه شمسی است، «پلوتو» و بزرگترین قمر آن، «شارون» به شکل رنگی به نمایش درآمده‌اند.

در تازه‌ترین تصویر فضاپیمای نیوهورایزنز ناسا که در حال سفر به سوی سیاره کوتوله منظومه شمسی است، «پلوتو» و بزرگترین قمر آن، «شارون» به شکل رنگی به نمایش درآمده‌اند.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، تصویر رنگی پلوتو و قمر شارون که در روز 9 آوریل (20 فروردین) توسط فضاپیمای نیوهورایزنز به ثبت رسیده، نخستین تصویر رنگی از سیستم پلوتو است که توسط این فضاپیما گرفته شده است. اگرچه این تصویر جدید از وضوح بالایی برخوردار نیست، اما نسبت به تصویر قبلی در ماه ژانویه که از فاصله بیش از 202.7 میلیون کیلومتری به ثبت رسیده بود، پیشرفت زیادی محسوب می‌شود.

این در حالیست که تصویر رنگی جدید از فاصله 114 میلیون کیلومتری گرفته شده است. اگرچه این فاصله بنظر زیاد است، اما با در نظر گرفتن فاصله 7.5 میلیارد کیلومتری پلوتو با زمین، مسافت زیادی نیست. فضاپیمای نیوهورایزنز که ناسا آن را سریعترین فضاپیمای پرتاب شده تاکنون توصیف می‌کند، در سال 2006 به فضا پرتاب شده و اکنون به سرعت در حال نزدیک شدن به سیاره کوتوله پلوتو است.

سیاره پلوتو قهرمان توسری خورده منظومه شمسی به شمار می‌رود که زمانی به عنوان یک سیاره کامل شناخته شده بود، اما سپس به عنوان یک سیاره کوتوله تقلیل یافت. با این‌حال این سیاره همچنان مورد توجه خاص دانشمندان و علاقمندان به نجوم قرار دارد.

با نزدیک شدن فضاپیمای نیوهورایزنز ناسا به نزدیکی پلوتو، بزودی محققان این سازمان خواهند توانست میزان بیشماری از اطلاعات جدید را در مورد این سیاره کوتوله دوردست بدست بیاورند. این فضاپیما قرار است در روز 14 ژوئیه (23 تیر) با پلوتو دیدار کند، اما تا آن زمان، به ثبت تصاویر واضح‌تر از آن خواهد پرداخت.

قمر شارون که بزرگترین قمر پلوتو محسوب می‌شود، از سطحی به مساحت ایالت تگزاس آمریکا برخوردار است. دانشمندان اکنون منتظر تصاویر بهتر هستند که ویژگی‌های سطحی پلوتو و قمرهایش را با وضوح بیشتری به نمایش بگذارد.

نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید