تبلیغات
«فیله» در تماس با زمین همه چیز خوب پیش می‌رود!
ارسال در: 1394/03/30-13:03
بر اساس اعلام مرکز هوافضای آلمان، فرودگر رباتیک فیله روز جمعه (29 خرداد) پس از چند روز سکوت و حین سفرش به سمت خورشید بر پشت دنباله‌دار، دوباره با زمین تماس گرفت و اعلام کرد

بر اساس اعلام مرکز هوافضای آلمان، فرودگر رباتیک فیله روز جمعه (29 خرداد) پس از چند روز سکوت و حین سفرش به سمت خورشید بر پشت دنباله‌دار، دوباره با زمین تماس گرفت و اعلام کرد "همه چیز خوب پیش می‌رود".

 آخرین تماس فیله با تیم کنترل 19 دقیقه طول کشید و این سومین باری است که فیله از زمان فرودآمدن بر روی دنباله‌دار 67P/Churyumov-Gerasimenko در تاریخ 12 نوامبر و پس از جداشدن از کاوشگر مادر یعنی روزتا، با زمین تماس گرفته است.ماموریت فیله رمزگشایی از اسرار قدیمی دنباله‌دارهاست. دنباله‌دارها، خوشه‌هایی ابتدایی متشکل از غبار و یخ هستند که دانشمندان معتقدند احتمالا اسرار چگونگی شکل‌گیری منظومه شمسی را در دل خود جای داده‌اند.پس از نشستن بر روی دنباله‌دار، فیله از انرژی ذخیر‌ه‌شده در باتری خود برای ارسال داده‌ها به زمین و پیش از خاموش‌شدن استفاده کرد. پس از خواب‌رفتن فیله، محققان امیدوار بودند با نزدیک‌شدن دنباله‌دار به خورشید، انرژی خورشیدی بتواند باتری‌های این فرودگر را به اندازه کافی شارژ کند به طوری که ربات بتواند با زمین تماس گرفته و فعالیت‌های علمی‌اش را از سر بگیرد.پس از سپری‌کردن خواب زمستانی هفت‌ماهه، فیله در 23 خرداد بیدار شد و به مدت دو دقیقه با زمین تماس گرفت. روز جمعه گذشته نیز فیله 185 بسته داده را به زمین مخابره کرد.

در حال حاضر، دنباله‌دار در دمای صفر درجه سانتی‌گراد عمل می‌کند و این بدین معناست که باتری آن برای ذخیره‌کردن انرژی به اندازه کافی گرم شده است. این همچنین بدین معناست که فیله می‌تواند در طول شب دنباله‌دار و صرف‌نظر از فقدان نور خورشید نیز به فعالیت خود ادامه دهد.

داده‌های مخابره‌شده نشان می‌دهد میزان نور خورشید در دنباله‌دار افزایش یافته است. در حال حاضر پنل‌های خورشیدی بیشتری در فیله نور می‌گیرند و در پایان تماس، چهار پنل آن انرژی دریافت می‌کردند. این تماس نشان می‌دهد فیله عملکرد خوبی دارد.

مرکز عملیات فضایی اروپا در شهر دارمشتات آلمان، نخستین سیگنال‌های فیله را روز شنبه (23 خرداد) دریافت کرد.

فیله در تاریخ 21 آبان سال 1393، نزدیک یک دیواره‌ صخره‌ای موجود بر روی دنباله‌دار 67P فرود آمد که در آنجا نور کافی به پنل‌های خورشیدی آن نرسید. پس از 54 ساعت، باتری‌های فیله خاموش شدند و این فرودگر در تاریخ 24 آبان سال 1393 به خواب زمستانی فرو رفت.

پس از تلاش ناموفق برای برقراری دوباره تماس در ماه مارس، روزتا همواره چشم‌ انتظار بیداری فیله بود. هم‌ا‌کنون و با بیداری این فرودگر، تیم ماموریت می‌تواند دانش جامعه بشری را درباره دنباله‌دارها بسط دهد.

نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید