تبلیغات
فضاپیمای سرس بازگشت !!
ارسال در: 1394/04/29-22:31
فضاپیمای دان ناسا بعد از دوهفته که اشکالی در سفر فضاپیما به وجود آمده وبد ، سفر خود را پیرامون مدار جدیدی از سیاره های کوتوله ی سرس از سر گرفته است.

Dawn Travels to Third Science Orbit

سمیرا صحرانورد

فضاپیمای " دان " ناسا بعد از دوهفته که اشکالی در سفرش به وجود آمده بود ، سفر خود را پیرامون مدار جدیدی از سیاره های کوتوله ی سرس از سر گرفته است. دان در ماموریتی در 30 ژوئن به مدار سوم سرس رسیده بود اما خیلی زود مشکلاتی را تجربه کرد و به حالت حفاظتی امن رفت. اکنون بعد از تحقیقات ، تیم ماموریت به مشکلاتی پی بردند و دان را به کار بازگرداندند.مقامات ارشد ناسا در روز 17 جولای نوشتند که : مهندسین ، این رخداد غیرمنتظره را تا حلقه ی مکانیکی سیستم دنبال کردند که برای کنترل جهت گیری فضاپیما در طول پیشرانه ی یونی به دور موتور #3   می چرخد. دان سه موتور یونی دارد و اکنون فقط از یکی از آنها استفاده میکند. آنها اضافه کردند که تیم مهندسی دان به سراغ موتور #2 دان رفتند که در حلقه ی جداگانه ای نصب شده است و از 14 تا 16 جولای مورد تست قرار گرفته است. اکنون دان آماده ی ادامه ی اکتشافاتش بر روی سرس است.

مقامات ارشد ناسا گفتند که ممکن است حدود 5 هفته طول بکشد که دان به مانور تحقیقاتی خود بر روی دومین مدار بازگردد که در4.400  کیلومتری سطح سرس قرار گرفته است ، زیر مدار سوم که ارتفاعی معادل 1.500 کیلومتر دارد.

پروژه ی 466 میلیون دلاری دان در سپتامبر 2007 راه اندازی شد. فضاپیما در مارچ گذشته به سرس رسید ، در پردازش ، دان اولین فضاپیمایی بود که در مدار یک سیاره ی کوتوله چرخید ، همان طور که اولین فضاپیمایی بود که همزمان دور دو جرم آسمانی در سیستم زمین_ماه چرخیده است.

وستا و سرس باقی مانده های عصر تشکیل سیارات هستند بنابراین ، مشاهدات دان باید به محققان در درک بهتر چگونگی تشکیل جهان های سنگی مانند زمین و مریخ کمک کند. کار فضاپیما در سرس این است که این سرزمین آبله رو را دقیقتر کاووش کند و ویژگی های جذابی مانند نقاط غیر قابل توضیح روشن در کف دهانه های آتشفشانی را آشکار سازد. سومین مدار تحقیقاتی آخرین کار دان نخواهد بود. در انتهای ماموریت فضاپیما برای تحقیق و مطالعه بر روی سرس از فاصله ی 375 کیلومتری برنامه ریزی شده است. دان در مدار چهارم تحقیقاتی در تاریخ ژوئن 2016 خواهد ماند.    

منبع :http://www.space.com/29984-dawn-spacecraft-ceres-g
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید