تبلیغات
جایزه سالانه پروژه بین المللی آذرخش
ارسال در: 1394/05/01-14:44
پروژه بین المللی آذرخش یک ارگان مستقل و غیرانتفاعی بوده که از سال 2004 با هدف تجمییع و پشتیبانی اساتید دانشگاهی، دانشجویان و محققین مستقل مدل های نوبنیان و جدید در علوم اخترفیزیک، کیهان شناسی و زمین شناسی مشغول به کار شد.

پروژه بین المللی آذرخش یک ارگان مستقل و غیرانتفاعی بوده که از سال 2004 با هدف تجمییع و پشتیبانی اساتید دانشگاهی، دانشجویان و محققین مستقل مدل های نوبنیان و جدید در علوم اخترفیزیک، کیهان شناسی و زمین شناسی مشغول به کار شد. 
هر ساله کنفرانس بین المللی با محوریت این علوم توسط این پروژه برگزار می گردد که سخنرانان آن عمدتا از بین اساتید دانشگاهی یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی و یا محققین خبره مستقلی که در زمینه مدل های علمی جدید فعالیت می کنند انتخاب می شوند، همچنین هر ساله یک جایزه ویژه دانشجویی به دانشجویانی که درباره مدل های جدید فعالیتی دارند اعطا می گردد، این جایزه شامل تامین هزینه های مالی سفر به امریکا و اقامت و شرکت در کنفرانس می باشد.
تا به حال سه ایرانی موفق به کسب این جایزه علمی شده اند، برای اولین بار در چهار سال پیش دکتر علیرضا اخلاق موید که در حال حاضر استادیار دانشگاه واشنگتن در زمینه بیوفیزیک هستند موفق به دریافت این جایزه گردید، در آن زمان ایشان به عنوان محقق پسادکترا در همان دانشگاه به فعالیت مشغول بودند. همچنین ایشان به عنوان یکی از سخنرانان کنفرانس درنظر گرفته شده بود. همچنین امسال نیز محمدرضا شفیع زاده از ایران به دلیل راه اندازی بخش فارسی زبان این پروژه و همچنین کامران ادیب دانشجوی دانشگاه سانفرانسیسکو موفق به کسب این جایزه شدند که از این بین متاسفانه کامران ادیب موفق به حضور در کنفرانس نشد.
همچنین دیگر افرادی که امسال موفق به کسب این جایزه شده بودند دانشجویانی از کشورهای امریکا، کانادا، بلاروس و آرژانتین بودند.
در خلال این کنفرانس اساتیدی از دانشگاه های تگزاس، اوهایو کانادا و ماساچوست به سخنرانی پرداختند و همچنین تیم تحقیقاتی پروژه سافایر که در زمینه پلاسما و الکترومغناطیس خورشید در آزمایشگاه مشغول به کار است برای اولین بار به ارائه نتایج آزمایشگاهی خود پرداختند، آزمایشگاه پروژه سافایر از معدود آزمایشگاه های مختص پلاسما اخترفیزیک در جهان است که با هزینه ای قریب به 1 میلیون و 800 هزار دلار بنا گردیده است و تیم تحقیقاتی سافایر با ارتباط با دانشگاه های مختلف با آن مشغول به کار است، بخش فارسی پروژه آذرخش نیست از سال گذشته در زمینه خورشید و میدان های الکترومغناطیسی اطراف زمین با این گروه در ارتباط بوده است.
بخش فارسی پروژه آذرخش در اسفند ماه سال 1391 توسط محمدرضا شفیع زاده  ومحمدرضا شاه جهان و با حمایت دکتر حمیدرضا یوسفی عضو هیئت علمی واحد علوم و تحقیقات تهران، عضو ارشد آزمایشگاه پلاسمای کانونی لاورنسیل نیوجرسی امریکا و فارغ التحصیل فیزیک پلاسما از ژاپن که سابقه فعالیت در آزمایشگاه پلاسما اخترفیزیک تایومای ژاپن را هم داشته است و همچنین حمایت دکتر علیرضا اخلاق موید که در حال حاضر استادیار دانشگاه واشنگتن می باشد و تحت نظارت مستقیم پروژه آذرخش با عضوگیری از بین اعضای انجمن علمی فیزیک مرکز تحقیقات فیزیک پلاسمای واحد علوم و تحقیقات تهران راه اندازی گردید.
پروفسور دان اسکات از دانشگاه ماساچوست، دکتر سی جی رنسوم از دانشگاه تگزاس، دکتر روبیتاله از دانشگاه اوهایو، دکتر ایگناسیو از رصدخانه اسکای پای نیومکزیکوی امریکا، دکتر کلارژ پژوهشگر سابق رصدخانه آرکیبو و عضو ارشد آزمایشگاه  و تیم تحقیقاتی سافایر، دکتر هیلتون رتکلیف، مدیر سابق رصدخانه دوربان افریقای جنوبی، دیوید تالبوت و والاس تورنهیل به ترتیب ریاست و نایب ریئس پروژه آذرخش حمایت همه جانبه و همکاری علمی خود از بخش فارسی پروژه آذرخش را اعلام کردند.
در حال حاضر اعضای بخش فارسی این پروژه را دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های علوم و تحقیقات تهران، تهران، تبریز، مازندران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان را شامل می شوند و در زمینه مدل های کیهان شناسی پلاسما و جهان الکتریکی به فعالیت تحقیقاتی مشغول هستند و تا به حال مقالاتی را در سطح کنفرانس ها و ژورنال های معتبر داخلی و بین المللی عرضه داشته اند.

همچنین کلیه علاقه مندان مدل های نوبنیان در ایران و کشورهای فارسی زبان می توانند با ارتباط با بخش فارسی پروژه در این زمینه مشغول فعالیت شده و یا برای کسب جایزه سالانه پروژه آذرخش اقدام نمایند.
منبع :https://www.thunderbolts.info/wp/2015/01/31/eu2015
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید