تبلیغات
الحاق کشتی باری ژاپن به ایستگاه فضایی بین‌المللی
ارسال در: 1394/06/03-14:04
فضاپیمای رباتیک ژاپن روز گذشته (دوم شهریور) به ایستگاه فضایی بین‌المللی ملحق شد و به سفر پنج روزه خود پایان داد.

فضاپیمای رباتیک ژاپن روز گذشته (دوم شهریور) به ایستگاه فضایی بین‌المللی ملحق شد و به سفر پنج روزه خود پایان داد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا این سامانه باری حامل چندین تن مواد غذایی، تجهیزات، موش‌های آزمایشگاهی و اقلام دیگر بود.

فضاپیمای HTV-5 ساعت 10:55 دقیقه به وقت گرینویچ (15:25 به وقت تهران) به ایستگاه رسید و توسط فضانوردان داخل ایستگاه و با کمک یک بازوی رباتیک گرفته شد.

آژانس کاوش‌های فضایی ژاپن این سامانه فضایی را روز چهارشنبه 19 اوت (28 مرداد) به فضا پرتاب کرده بود. این فضاپیما نزد ژاپنی‌ها «کونوتوری» به معنای «کوسه سفید» لقب گرفته است.

دیگر محموله‌های این فناوری شامل تجهیزاتی برای برادران دوقلوی ناسا به نام‌های اسکات و مارک کیلی است. ایستگاه فضایی در حال بررسی این موضوع است که اثرات پروازهای فضایی تا چه مدت بر روانشناختی، فیزیولوژی و ژنتیک فضانوردان اثر می‌گذارد.

فضاپیمای HTV-5 همچنین حامل ابزاری موسوم به «تلسکوپ الکترونی Calorimetric» است که در بیرون از ایستگاه نصب می‌شود تا نشانه‌های ماده تاریک گریزپا را شکار کند.

این ماده به این دلیل گریزپا لقب گرفته که نور را نه جذب و نه منتشر می‌کند و مشاهده آن به طور مستقیم توسط تلسکوپ‌ها غیرممکن است. با این حال مطالعه اثرات گرانشی آن نشان می‌دهد ماده تاریک بیش از چهار برابر شایع‌تر از ماده نرمال موجود در سراسر جهان است.

فضاپیمای ژاپنی حامل 14 کیبوست (ریزماهواره) است که توسط شرکت «آزمایشگاه‌های سیاره‌ای» در سان‌فرانسیسکو ساخته شده‌اند و هدف آن‌ها ارائه تصویری با هزینه پایین اما با وضوح بالا از زمین برای مشتریان مختلف است.

این کیوبست‌ها که «کبوتران» لقب گرفته‌اند به زودی برای پرواز آزادانه از ایستگاه بین‌المللی خارج خواهند شد. پرتاب موفق فضاپیمای ژاپنی‌ تعداد این کبوتران پرتاب‌شده به مدار را به رقم 101 رساند.

این فضاپیما حامل 12 موش نیز بود که بخشی از آزمایشات با هدف بررسی اثرات بی‌وزنی در طول ماموریت‌های فضایی طولانی هستند. این موش‌ها در محفظه‌هایی قرار دارند که می‌توانند وضعیت خود را بین ریزگرانش و گرانش زمین تغییر دهند.

چهار نمونه دیگر از فضاپیماهای HTV در سال‌های 2009، 2011، 2012 و 2013 به مدار پرتاب شده‌ بودند.

منبع :isna
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید