تبلیغات
هشدار دانشمندان درباره خطر بارش دنباله‌دار در زمین
ارسال در: 1394/08/04-14:40
دانشمندان دانشگاه نیویورک هشدار داده‌اند که ممکن است زمین در معرض خطر جدی بارانی از دنباله‌دارهایی باشد که از سوی خورشید به سمت سیاره ما پرتاب می‌شوند.

دانشمندان دانشگاه نیویورک هشدار داده‌اند که ممکن است زمین در معرض خطر جدی بارانی از دنباله‌دارهایی باشد که از سوی خورشید به سمت سیاره ما پرتاب می‌شوند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، ممکن است تصور اینکه خورشید به زمین آسیب برساند، دور از ذهن بیاید اما شواهدی وجود دارد که تاثیر میزبان منظومه شمسی بر دنباله‌دارها در گذشته باعث ایجاد مشکلاتی بر روی زمین شده است.

محققان یک چرخه 26 میلیون ساله از تاثیرات شهاب‌سنگی را شناسایی کرده‌اند که با انقراض‌های عظیم 260 میلیون سال قبل همزمان بوده‌اند.

این حوادث با حرکت خورشید و خانواده سیاراتش در صفحه میانی متراکم کهکشان راه شیری مرتبط هستند.

این دنباله‌دارها از کجا می‌آیند؟

دنباله‌دارها در حقیقت در فاصله بسیار دوری از خورشید و در لبه منظومه شمسی قرار دارند، اما همچنان تحت تاثیر کشش گرانشی خورشید هستند. اختلال گرانشی ابر اورت منجر به بارش دوره‌ای دنباله‌دارها در ناحیه داخلی منظومه شمسی می‌شود که زمین در آن قرار دارد.

ابر اورت پوسته جوی بسیار ضخیمی است که دور منظومه شمسی ما را احاطه کرده است. این ابر در فاصله 30 تریلیون کیلومتری از خورشید قرار دارد.

گفته می‌شود آخرین رویداد این چنینی تقریبا 11 میلیون سال پیش درست همزمان با عصر انقراض عظیم میوسن چنین اتفاقی رخ داده است.

به گفته مایکل رامپینو، زمین‌شناس آمریکایی، این فرضیه که ما در منطقه‌ای کاملا امن زندگی می‌کنیم اشتباه است.

وی در ادامه افزود: شواهدی از افزایش فعالیت دنباله‌دار‌ها در یک تا دو میلیون سال پیش وجود دارد و برخی مدارهای دنباله‌دار نیز مغشوش شده‌اند، از این رو در عصر معاصر نیز احتمال بارش دنباله‌دار وجود دارد.

این موضوع با موقعیت مکانی ما که در نزدیکی صفحه میانی کهکشانی یعنی محل اغتشاش‌های ماده تاریک قرار دارد، صدق می‌کند.

ماده تاریک، ماده نامرئی مرموزی است که کهکشان‌ها را احاطه کرده و تنها می‌توان با توجه به اثرات گرانشی آن را شناسایی کرد.

دانشمندان بر این باورند که 80 درصد از کل جهان، ماده تاریک است.

این تحقیق در مجله Monthly Notices of the Royal Astronomical Society منتشر شده است.

نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید