تبلیغات
پژوهش جدید ناسا بر روی باکتری‌های ایستگاه فضایی بین‌المللی
ارسال در: 1394/08/09-16:01
پژوهش جدید ناسا برای بررسی باکتری‌های موجود در ایستگاه فضایی بین‌المللی به ارزیابی گونه‌هایی پرداخته که به صورت بالقوه می‌توانند هم برای فضانوردان و هم برای تجهیزات فضایی مضر باشند.

پژوهش جدید ناسا برای بررسی باکتری‌های موجود در ایستگاه فضایی بین‌المللی به ارزیابی گونه‌هایی پرداخته که به صورت بالقوه می‌توانند هم برای فضانوردان و هم برای تجهیزات فضایی مضر باشند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، ایستگاه فضایی بین‌المللی از محیطی بسیار متفاوت‌تر از زمین با میزان بالای دی‌اکسیدکربن و جاذبه و همچنین محدودیت در فضای محصور با حضور ثابت انسان برخوردار است. ماموریت‌های طولانی مدت فضایی به درک کامل از آن محیط نیاز داشته و بخش بزرگی از آن، مقابله با تجمع میکروب‌هایی است که در آنجا وجود دارد و دانشمندان آن را میکروبیوم می‌نامند.

پژوهش جدید ناسا به رهبری آزمایشگاه پیشرانش جت در کالیفرنیا بر موضوع مقابله با میکروب‌های فضایی تمرکز داشته و با استفاده از تکنیک‌های تجزیه و تحلیل مولکولی، فناوری توالی دی‌ان‌ای را برای شناسایی هرچه سریعتر و دقیقتر جامعه میکروبی بکار گرفته است.

محققان به بررسی نمونه‌هایی از کیسه‌ غبار جاروبرقی و فیلترهای هوا در ایستگاه فضایی پرداختند. نمونه‌های میکروارگانیسم جمع‌آوری شده توسط دانشمندان رنگ‌آمیزی شدند که به آن‌ها اجازه تعیین زنده و یا مرده بودن سلول‌ها و در نتیجه، ارزیابی دقیق تنوع و اندازه جمعیت باکتریایی را داد.

نتایج بدست آمده با میکروب‌های شناسایی شده از یک اتاق تمیز بر روی زمین مقایسه شدند.

محققان دریافتند باکتری‌های پوستی Propionibacterium وCorynebacterium در ایستگاه فضایی فراوان‌تر از اتاق‌های تمیز در زمین هستند. چنین باکتری‌هایی معمولا مضر نیستند اما می‌توانند منجر به تحریک پوست یا التهاب شوند.

به بیان کلی، این پژوهش نشان داد که اکتینوباکتری‌ها در ایستگاه فضایی شایع‌تر از اتاق‌های تمیز بودند که به نظافت دقیق موجود در اتاق‌های تمیز نسبت داده شده و انسان‌ها مانند ایستگاه مدارگرد بطور دائم در آن حضور ندارند.

مرحله اول آزمایش تنها یک گام اولیه برای درک محیط میکروبی ایستگاه فضایی است. در آینده، روش توالی دی‌ان‌ای می‌تواند برای بررسی اثرات جاذبه بر روی باکتری‌ها بکار گرفته شود.

اگر برخی از این باکتری‌ها در مقابله با جاذبه بهتر عمل کنند، به احتمال زیاد در چنین محیطی خطرناک‌تر خواهند شد. درک کامل از محیط فضایی برای سفرهای طولانی‌مدت به فضا مانند ماموریت ناسا به مریخ که در آن یکی از نگرانی های اصلی، اطمینان از این که هم فضانوردان و هم تجهیزات در شرایط مطلوب باقی می‌ماند، حائز اهمیت است.

نتایج این پژوهش در مجله Microbiome منتشر شده است.

نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید