تبلیغات
نمایش الگوهای آب‌وهوایی در جهان بیگانه
ارسال در: 1394/08/19-12:03
روش جدیدی که به نمایش الگوهای هواشناسی در یک جهان اسرارآمیز در واری منظومه شمسی پرداخته، ممکن است به زودی برای بررسی امکان وجود حیات در سیارات فراخورشیدی بالقوه بکار گرفته شود.

روش جدیدی که به نمایش الگوهای هواشناسی در یک جهان اسرارآمیز در واری منظومه شمسی پرداخته، ممکن است به زودی برای بررسی امکان وجود حیات در سیارات فراخورشیدی بالقوه بکار گرفته شود.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، محققان دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند با روش جدید توانستند لایه‌های ابر تشکیل شده از غبار داغ و قطرات آهن مذاب را روی یک جسم سیاره مانند در فاصله 75 سال نوری از زمین شناسایی کنند.

بث بیلر، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: این کشف نشان می‌دهد که چگونه ابرها در سیارات و اجسام سیاره‌مانند حاضر هستند. ما در حال کار برای توسعه این روش بر روی سیارات غول‌پیکر در اطراف سیارات جوان هستیم و در نهایت امیدواریم بتوانیم آب‌وهوای سیارات مشابه زمین را که ممکن است از حیات برخوردار باشند، بررسی کنیم.

دانشمندان از تلسکوپی در شیلی برای مطالعه سیستم‌های آب‌وهوایی در سیاره PSO J318.5-22 استفاده کردند که تصور می‌شود حدود 20 میلیون سال دارد. آن‌ها صدها تصویر مادون‌قرمز را از این جسم در زمان گردش پنج ساعته‌اش ثبت کردند.

تیم تحقیقاتی با مقایسه درخشش PSO J318.5-22 با اجسام همسایه دریافت که این سیاره احتمالی با چندین لایه ابر نازک و ضخیم پوشیده شده است. این ابرها باعث تغییراتی در درخشش این جهان دور در زمان چرخش آن می‌شوند.

این جسم تقریبا به اندازه سیاره مشتری بوده اما از هشت برابر جرم بیشتر برخوردار است.

به گفته محققان، دمای سیاره در زیر ابرها بیش از 800 درجه سلسیوس است.

ستاره‌شناسان به دلیل آنکه PSO J318.5-22 در اطراف یک ستاره گردش نمی‌کند، توانستند تغییرات در درخشش آن را به دقت محاسبه کنند. ستارگانی مانند خورشید از خود مقادیر بسیار زیادی نور منتشر می‌کنند که می‌تواند سنجش درخشش جسم در حال گردش به دور آن‌ها را پیچیده کند.

این محققان امیدوارند بتوانند از این روش همچنین در بررسی سیاراتی که در اطراف ستارگان گردش می‌کنند، استفاده کنند. چنین روش‌هایی ممکن است در نهایت بر روی سیارات سردتر دارای جرم کمتر که احتمال وجود حیات در آن‌ها بیشتر است، قابل کاربرد باشد.

این یافته‌ها در مجله Astrophysical منتشر شده است.

نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید