تبلیغات
مسابقه طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین
ارسال در: 1384/12/20-00:00
كشف استعداد های خلاق دانشجویان و گسترش و توسعه فرایند ارتباط با صنایع هوایی کشور , در مسابقه طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین

كشف استعداد های خلاق دانشجویان و گسترش و توسعه فرایند ارتباط با صنایع هوایی کشور , در مسابقه طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین

پژوهشکده شهید رضایی وابسته به دانشگاه صنعتی شریف با هم كاری اساتید دانشكده هوافضا، به منظور گسترش علوم وابسته به طراحی و ساخت وسایل پرنده، در نظر دارد مسابقه طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین را برگزار  نماید. هدف از این مسابقه، كشف استعداد های خلاق دانشجویان و گسترش و توسعه فرایند ارتباط با صنایع هوایی کشور است

اصول كلی رقابت


مسابقه طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین یک مسابقه ملی و منطقه ای است - مشابه مسابقات علمی و تکنولوژیک رایج در دنیا همانند X-PRIZE و Formula-1 - که در نظر است با حمایت های مسئولین، همه ساله برگزارگردد.
هدف از این مسابقه تحریک جامعه علمی و مهندسی دانشجویی کشور در خلق و یا به کارگیری صحیح زمینه های زیر است:
1. شکل و ساختارهای وسایل پرنده
2. بكارگیری مواد و روش های ساخت
3. بكارگیری موتورهای کوچک
4. پیاده سازی و یا ابداع روش های هدایت
5. پیاده سازی سیستم های کنترل
این مسابقه هرساله و در سه مرحله برگزار می گردد كه در هر مرحله شركت كنندگان از دیدگاه های فوق و از نظر قدرت پیاده سازی و بكارگیری سیستم های شناخته شده و یا ابداعات جدید مورد ارزیابی قرار می گیرند. به لحاظ طبیعت اجرایی مسابقه، كلیه موارد فوق منحصرا در زمینه هواپیماهای کوچک خواهد بود.

ساختار تیم های شركت كننده


هر تیم شركت كننده می پذیرد که در طول برگزاری مسابقه از مقررات یاد شده در این بخش و نیز پیوست 3 پیروی نماید. رعایت نکردن هریک از مقررات، در كمیته اجرایی مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم اتخاذ خواهد گردید.
الف) هر تیم شركت كننده می تواند از حداقل 4 نفر و حد اكثر 8 نفر تشكیل گردد.
ب) یك فرد فقط می تواند در یك تیم عضویت داشته باشد.
پ) جابجایی افراد تیم ها فقط یک بار و با موافقت كمیته اجرایی امكان پذیر است، كه طی فرایند مدونی صورت می پذیرد.
ت) هر تیم شركت كننده یك نام برای خود انتخاب و به كمیته علمی و اجرایی اعلام می نماید. این نام در طول سه مرحله از مسابقه ثابت باقی می ماند.
ث) یك نفر از اعضای تیم به عنوان مسئول تیم در هنگام ثبت نام به كمیته اجرایی معرفی می گردد.
ج) تعداد افراد یك تیم در هر مرحله از مسابقه ثابت باقی می ماند ولی بعد از پایان هر مرحله تیم ها می توانند تا حداکثر 50% ترکیب تیم خود را تغییر دهند. این تغییرات توسط مسئول تیم اعمال می شود.
چ) حداقل 2 نفر از اعضای هر تیم در هر مرحله از مسابقه باید دانشجوی یكی از مقاطع تحصیلی دانشگاه های رسمی کشور باشند.
ح) هر یک از اعضای تیم می بایست در هنگام ثبت نام در یک صفحه ی A4 فعالیت های علمی و تجربی گذشته ی خود را اعلام نماید.
خ) هر تیم می تواند با هماهنگی کمیته اجرایی یك حامی داشته باشد و از امكانات و تسهیلات آن استفاده نماید. این حامی در هر مرحله از مسابقه می تواند معرفی شود.


فرایند های علمی و تجربی قابل پذیرش

هرچند استفاده از تجربیات مختلف و متفاوت در طراحی قابل قبول است، ولی به لحاظ امکان بهینه یابی طرح ها در شرایط مساوی، هر تیم شركت كننده در طول بر گزاری مسابقه می پذیرد از روش های علمی شناخته شده در این بخش پیروی نماید. در صورتی كه تیمی تمایل به استفاده از روش های شناخته شده نداشته باشد، می تواند روش مورد استفاده خود را به كمیته علمی ارایه نماید و كمیته علمی موضوع را مورد بررسی قرار داده و تصمیمات لازم را جهت اجرا به كمیته اجرایی اعلام می نماید.
الف) هر تیم موظف است، روش كلی و دلایل انتخاب ویا اندازه گذاری هر پارامتر طراحی پرنده خود را، در حد رایج و عرف مهندسی بیان نماید. ذکر دلایل بیشتر برای هر انتخاب به عنوان قدرت تیم طراحی تلقی شده و موجب كسب امتیاز بیشتر است.
ب) هر پارامتری كه در جدول پارامترهای طراحی نباشد، یك پارامتر ضمنی تلقی میگردد، به این مفهوم كه بطور ضمنی و در طول فرایند طراحی مقدار آن از روی سایر پارامترها بدست آمده و تصمیم گیری خاصی برای آن نشده است. کم بودن تعداد این پارامتر ها به عنوان قدرت تیم تلقی شده و امتیاز بیشتری به تیم تعلق می گیرد.
پ) به پارامترهای ضمنی در صورتی كه تاثیر آن ها روی رفتار هواپیما تجزیه و تحلیل گردد امتیاز تعلق می گیرد .
ت) لازم است نحوه ی مقدار گذاری هر پارامتر طراحی، به صورت یكی از موارد تجربی و یا محاسباتی مشخص گردد.
ث) در صورتی كه عدد دهی یا انتخاب پارامتر براساس تجربه طراح ویا مستندات تجربی باشد، لازم است به طور خلاصه به تجربه ی به کار رفته اشاره شود و یا ارتباط آن درحد مختصری تشریح گردد.
ج) درصورتی كه عدد دهی پارامتر محاسباتی باشد؛ لازم است درحد متعارف مهندسی، نحوه محاسبه در پیوست ارایه گردد.
چ) لازم است دلایل بهینه بودن طرح از دیدگاه تیم بیان گردد. به همین منظور توصیه می گردد روش های كلاسیك طراحی همانند صفحه طراحی Performance Sizing مورد استفاده قرارگیرند.
ح) تیم های شركت كننده در هر مرحله از مسابقات می توانند سوالات علمی خود را از كمیته علمی با استفاده از آدرس اینترنتی eng@nudc.ir مطرح نمایند.

نشانی دبیرخانه : تهران - خیابان آزادی - دانشگاه صنعتی شریف

 - ساختمان ابن سینا - طبقه همکف

تلفن : 66022736

براي اطلاعات بيشتر و ثبت نام به سايت مسابقه مراجعه نماييد http://www.nudc.ir 

منبع :آسمان پارس
نظرات ارسالی:
 
جواد
1390/12/02   7:52:00 PM
lk

مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید