تبلیغات
درخشش بی نظیر چهار سیاره منظومه شمسی در یک راستا
ارسال در: 1385/04/03-00:00
ساکنان زمین در هفته آتی، شاهد درخشش پرشکوه سیارات منظومه شمسی در آسمان شب خواهند بود.
 

ساکنان زمین در هفته آتی، شاهد درخشش پرشکوه سیارات منظومه شمسی در آسمان شب خواهند بود.

درخشش سیارات در یک راستا، پدیده ای کم نظیر و فرصت بسیار مناسبی برای رصدگران است تا بیش از پیش از زیبایی های آسمان شب لذت ببرند.در هفته آغازین تیر، سیاره عظیم و درخشان منظومه شمسی، مشتری (در فاصله 640میلیون کیلومتری زمین) به عنوان نورانی ترین نقطه در جنوب آسمان، اندکی پس از تاریکی هوا خواهد درخشید.

 

افق غربی بعد از غروب خورشید

علاوه بر آن سه سیاره دیگر منظومه شمسی یعنی عطارد،مریخ و زحل با درخششی  کمتر در گرگ و میش تاریکی آسمان در افق غرب و شمال غربی خود نمایی می کنند.در این بین درخشش هلال ماه در فاصله 384000کیلومتری زمین،که به بدر نزدیک می شود هم راستا با سیارات در آسمان، مانند یک راهنما عمل کرده و محل قرار گیری سیارات را به ما نشان می دهد . بهترین ابرازبرای مشاهد این مقارنه بی نظیر چشمان رصدگر است.بهترین زمان تماشای این پدیده با شکوه، سه شنبه و چهارشنبه 6 و 7 تیر، اندکی(45 دقیقه) پس از غروب خورشید است.اگر افق غرب و شمال غربی شما تمیز و بدون مانع باشد، هلال باریک ماه را مشاهده خواهید کرد. برای رصد هلال نیاز نیست زیاد به بالای آسمان نگاه کنید .هلال ماه در این شب ها با اندکی اختلاف نسبت به محل غروب خورشید ،قابل مشاهده است.

سه سیاره عطارد،مریخ و زحل با قرار گرفتن در یک راستا خط اریبی را پدید می آورند.زحل در این روزها بیش از یک و نیم میلیارد کیلومتر با زمین فاصله دارد و با فاصله ای بسیار اندک از هلال ماه، کمی بالا تر از آن در سمت چپ قابل مشاهده است. سیاره عطارد (با فاصله حدود 104میلیون کیلومتر از زمین) نیز با همان فاصله در پایین به صورت خفیف تر می درخشد. سیاره سرخ فام منظومه شمسی،مریخ، با فاصله 344میلیون کیلومتر از زمین،  به طوری متمایز به رنگ قرمز در بالای سیاره زحل می درخشد.در این زمان هرچه آسمان تاریک تر باشد درخشش سیارات بهتر دیده می شود. اما در رصد آنها باید سرعت عمل داشت زیرا پس از مدت کوتاهی غروب کرده و از افق دید ناظر خارج خواهند شد. اما برای مشاهده سیاره مشتری فرصت بسیاری وجود دارد، چراکه تا پاسی از شب همچنان در آسمان می درخشد.اگر سیاره مشتری را با ابزار های اپتیکی مانند دوربین دو چشمی رصد می کنید،می توانید چهار قمر گالیله ای آن ( گانیمید، کالیستو، اروپا و آیو) و همچنین تغییر مکان این اقمار (رقص اقمار) را مشاهد کنید.

آسمانی صاف داشته باشید.

  
منبع :آسمان پارس
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید