تبلیغات
ارائه مقاله "نجوم درفوق برنامه مدارس "درکنفرانس اکسایت درایتالیا
ارسال در: 1388/04/11-00:00
غلامحسين رستگارنسب،‌ كارشناس مسئول پژوهش سراي دانش آموزي محمدبن زكريا رازي آموزش و پرورش ناحيه يك شهر ري مقاله خود تحت عنوان نجوم در فوق برنامه مدارس (An Extra-curricular astronomy Program at School Levels) را در بيستمين كنفرانس ساليانه اكسايت ارائه

غلامحسين رستگارنسب،‌ كارشناس مسئول پژوهش سراي دانش آموزي محمدبن زكريا رازي آموزش و پرورش ناحيه يك شهر ري مقاله خود تحت عنوان نجوم در فوق برنامه مدارس (An Extra-curricular astronomy Program at School Levels) را در بيستمين كنفرانس ساليانه اكسايت ارائه كرد. مقر اين كنفرانس در بروكسل بوده و هر سال يكي از كشورهاي اروپايي ميزبان آن است. امسال ميزبان اين كنفرانس كشور ايتاليا، شهر ميلان، موزه لئوناردو داوينچي بود و از تاريخ 13/خرداد/88 لغايت 15/خرداد/88 برگزار شد.  شركت كنندگان در اين كنفراس، ‌مديران ارشد مراكز علمي و موزه ها بودند.

كنفرانس اكسايت ( The Ecsite Annual conference) همايش سالانه اي است كه در آن مراكز علمي و موزه هاي كشورهاي اروپايي و ديگر كشورهاي سراسر جهان گرد هم مي آيند. در اين كنفرانس افراد حرفه اي در زمينه مديريت مراكز علمي و موزه هاي علمي كشور هاي اروپايي و ساير كشورها نشست هايي دارند و تجربه هاي موفق خود را در زمينه ترويج علم در بين نوجوانان و جوانان كه مهمترين هدف كنفرانس است در اختيار يكديگر قرار مي دهند . در سال جاري محور اصلي اين كنفرانس فعاليت هاي تكاملي و دگرگوني هايي بود كه در رابطه با مراكز علمي و موزه ها به وقوع پيوسته است. دست آوري به نظريات مختلف از نقاط مختلف دنيا به اين كنفرانس جذابيت ويژه اي داده بود.

در كنفرانس امسال 49 كشور جهان شركت داشته و 920 مدير ارشد از مراكز علمي و موزه ها حضور يافته بودند.

در بخش مراكز علمي، ‌سه جلسه تخصصي و در بخش موزه ها نيز سه جلسه تخصصي تشكيل شد. كليه شركت كنندگان بخش مراكز علمي، با توجه به نوع مركز علمي كه مديريت آن را بر عهده دارند و خدمات علمي كه ارائه مي دهند و همچنين سن دريافت كنندگان اين خدمات علمي و فعاليت هاي ترويجي، به يكي از اين سه جلسه دعوت شده بودند و مقالات نيز بر همين اساس ارائه مي شد. در جنب كنفرانس نيز نمايشگاهي از حدود 90 شركت و كمپاني كه آخرين دستاورد ها و تكنولوژي خود را با هدف برقراري ارتباط  بهتر بين علم و جوانان ارايه كرده بودند، تشكيل شده بود. در اين نمايشگاه، ‌علوم تا سر حد امكان ساده سازي شده و نوجوانان و جوانان از طريق تعامل بين مغز و چشم و اعضاي بدن مي توانستند كشف مجدد را تجربه كنند و خود عامل به وجود آورنده قوانين ساده باشند. همچنين اتفاقات علمي غير قابل دسترس براي جوانان نيز از طريق تكنولوژي پيشرفته در نمايش دهنده هاي سه بعدي و ساير وسايل و تجهيزات مدرن جهت فهم بهتر قوانين علمي و يادگيري پايدارتر طراحي و عرضه شده بود. در اين نمايشگاه مديران ارشد مراكز علمي و موزه ها،‌ آنچه را كه نياز داشتند به صورت قرار داد با كمپاني هاي مختلف خريداري مي كردند .

يكي از سه جلسه مراكز علمي با عنوان « محوري كردن شبكه هاي آموزشي علمي – محلي مراكز علمي » بود كه به رياست پروفسور شارلوت شولز از آلمان تشكيل شد. غلامحسين رستگارنسب در اين جلسه مقاله خود را با عنوان نجوم در ساعات فوق برنامه ارائه داد و با توجه به نتايجي كه اين فعاليت ترويجي به همراه داشت مورد استقبال شركت كنندگان قرار گرفت. از مهمترين اثرات اين فعاليت علمي ترويجي مي توان به چهار آزمايش بين المللي كه توسط دانش آموزان ايراني با همكاري ساير كشورها مانند كره جنوبي،‌ تايلند،‌ هندوستان،‌ ايتاليا و امريكا انجام شده بود،‌ نام برد. نمايش انعكاس اين فعاليت ها در روزنامه ها و ژورنال هاي علمي خارج از ايران،‌ نگاه جديدي از فعاليت هاي علمي توسط دانش آموزان در جمهوري اسلامي ايران را به ساير مديران ارشد مراكزعلمي از ديگر كشورهاي جهان ارائه داد.

( لازم به توضيح است كه غلامحسين رستگارنسب به خاطر همين فعاليت علمي ترويجي در سال 1385 از طرف انجمن ترويج علم ايران به عنوان مرد ترويج علم در كشور شناخته شد و تنديس و جايزه ويژه و لوح ويژه در تالار فناوري دانشگاه تهران به وي اهدا شد . همچنين در آذر 87 به عنوان يكي از نخبگان شهرري انتخاب و سيمرغ طلايي توسط استاندار تهران در اختيار وي قرار گرفت).

غلامحسين رستگارنسب بسيار اميدوار است كه بتواند پس از 15 سال فعاليت، علاوه بر بودجه اي كه سالانه از طرف وزارت آموزش و پرورش در اختيار اين مركز علمي و ساير مراكز علمي مشابه كه در ايران تحت عنوان پژوهش سراهاي دانش آموزي فعاليت دارند قرار مي گيرد،‌ با توجيه مسئولين محلي از حمايت آن ها نيز برخوردار شود و مركز علمي تحت مسئوليت خود را با توجه به تجاربي كه از شركت در اين كنفرانس ها به دست آورده، همچون نگيني بر حلقه تابناك مراكز علمي ترويجي كشور قرار دهد.

لازم به توضيح است شركت غلامحسين رستگار نسب دراين كنفرانس با موافقت مقام عالي وزارت و هيات نظارت برسفرهاي خارجي كاركنان دولت درحوزه معاون اجرايي  رياست جمهوري و پرداخت هزينه ها توسط سازمان آموزش و پرورش شهرستانهاي استان تهران و همچنين اداره كل امور بين الملل وزارت آموزش و پرورش كه تعاملات لازم را در مورد اين سفر با ساير دفاتر و سازمانها و وزارتخانه ها بر عهده داشت انجام پذيرفت.

نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید