تبلیغات
کارگاه ملی متغیرهای گرفتی در اصفهان با موفقیت برگزار شد
ارسال در: 1390/12/28-19:12
برای نخستین بار کارگاه آموزشی متغیرهای گرفتی از طرف قسمت خاورمیانه ای IOTA، سازمان فضایی ایران، اتحادیه بین المللی نجوم و مرکز آموزش نجوم ادیب و با حمایت شرکت نادکو، همراز آسمان و مرکز نجوم آوااستار از تاریخ 17 تا 19 اسفندماه در اصفهان برگزار شد.

برای نخستین بار کارگاه آموزشی متغیرهای گرفتی از طرف قسمت خاورمیانه ای IOTA، سازمان فضایی ایران، اتحادیه بین المللی نجوم و مرکز آموزش نجوم ادیب و با حمایت شرکت نادکو، همراز آسمان و مرکز نجوم آوااستار از تاریخ 17 تا 19 اسفندماه در اصفهان برگزار شد. این کارگاه با حضور 106 نفر از 22 شهر (یزد، کرج، شیراز، اراک، شاهین شهر، تهران، گنبد کاووس، اهواز، سپیدان، آباده، اصفهان، رشت، زاهدان، بیرجند، همدان، زنجان، تبریز، مشهد، سعادت شهر، نور، کاشان، مرودشت) که این شرکت کنندگان از میان حدود 360 ثبت نام کننده باتوجه به محدودیت های موجود از لحاظ علمی و اجرایی انتخاب و برای حضور در این کارگاه پذیرفته شدند.

سخنرانان کارگاه آقای پروفسور نعمت ا... ریاضی (عضو هیات علمی دانشگاه شیراز)، آقای دکتر رضا پژوهش (عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند)، آقای دکتر محمد تقی میرترابی (عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا)، آقای، دکتر محمد رضا نوروزی (مشاور رصدخانه آموزشی زعفرانیه تهران)، آقای امیر حسن زاده (کارشناس ارشد اخترفیزیک)، آقای آتیلا پرو (کارشناس ارشد اخترفیزیک)، آقای بهمن حسین زاده (دانشجوی دکتری اخترفیزیک دانشگاه بیرجند)، آقای Gary Billings (از کانادا و عضو هیات رئیسه AAVSO) در طی بیش از 12 ساعت سخنرانی به بررسی متغیرهای گرفتی از تعریف تا عمل پرداختند.

 

از نکات قابل توجه این کارگاه قرائت پیام آقای پروفسور ویلیامز ریاست IAU توسط ریاست IOTA/ME در مراسم افتتاحیه کارگاه بود که برای نخستین بار در ایران پیامی برای برگزاری یک برنامه نجومی در این سطح ارسال فرمودند:

 

تبریک به کارگاه IOTA

برای من جای خوشوقتی است که از طرف اتحادیه بین المللی نجوم به شما، اعضای IOTA در کارگاهتان در اصفهان تبریک بگویم. نجوم، فراگیرترین  دانش جهانی تجربه شده است و دانشی است که در آن آماتورها سهم مهمی در دانش ما و فهم جهان دارند.

ستاره شناسان آماتور و حرفه ای برای انتقال اکتشافات کیهانی به همه مردم همکاری می  کنند به شکلی که آنان دریابند، زندگی بشر از اجزای پیچیده ای که منظومه شمسی، ستارگان و غبار میان ستاره ای کهکشان ما را می سازد بوجود آمده است.

کار IOTA در انجام اندازه گیری های دقیق زمان سنجی پدیده ها و اختفاها به ما کمک می کند تا مدل های دقیق تری از ساختار اجرام نجومی بسازیم. از داده های شما در بسیاری مقاله های ستاره شناسان حرفه ای به منظور تایید محاسبات شان استفاده می شود. اتحادیه بین المللی نجوم از کار شما قدردانی و از علاقه شما در مشاهده آسمان و جمع آوری و ذخیره اندازه گیری های زمان سنجی های دقیق پشتیبانی می کند.

ما برای شما آرزومند یک گردهمایی جذاب و موفقیت آمیز در اصفهان، همراه با موفقیت مستمر در تمام فعالیت های نجومی تان هستیم.

 

با بهترین درودها

روبرت ویلیامز - رئیس اتحادیه بین المللی نجوم

 

در پایان کارگاه به شرکت کنندگان گواهی حضور در کارگاه ارائه شد.

 

باتوجه به اینکه کارگاه های برگزار شده از طرف IOTA/ME صرفا به عنوان نقطه آغاز فعالیت ها در نظر گرفته می شود، بلافاصله پس از پایان کارگاه اطلاعیه ای از طرف ریاست IOTA/ME صادر شد:

 

براساس اعلامی که توسط آقای آتیلا پرو دبیر علمی کارگاه در اختتامیه کارگاه ملی متغیرهای گرفتی اصفهان انجام شد، کلیه علاقمندان می توانند در صورت تمایل به حضور در کارگروه متغیرهای گرفتی که توسط سخنرانان کارگاه و حمایت AAVSO برای مدت حدود نه ماه آموزش و هدایت خواهند شد از طریق ارسال یک رایانامه درخواست، به iotamiddleeast@yahoo.com اعلام آمادگی نمایند. پس از اتمام مرحله پذیرش (پایان نوروز 91)، از بین علاقمندان تعدادی محدود برای این منظور گزینش شده و فرآیند آموزش و فعالیت ها آغاز خواهد شد.

 

عکس ها از: خانم علی بیک و آقایان عسگری، اشکر، منجمی، اویسی

www.iota-me.com

 

 

منبع :www.iota-me.com
نظرات ارسالی:
 
مشارکت در بحث:
نام:
ایمیل:
متن پیام:
کد امنیتی:

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید