تبلیغات
 
یادداشت : برای بابک، برای ما 1394/08/27

یادداشت پوریا ناظمی به بهانه دریافت نشان مروج علم توسط بابک امین تفرشی

کشف جزء جدیدی از کهکشان راه شیری 1394/08/10

گروهی از ستاره‌شناسان به تازگی جزء جدیدی از کهکشان راه شیری را کشف کرده‌اند که تاکنون ناشناخته بود. این جزء جدید شامل یک دیسک نازک از ستارگان جوان در منطقه مرکزی این کهکشان است که ابرهای غلیظی از غبار آن را احاطه کرده‌اند.

جهت‌گیری راهبردی در تدوین برنامه پنج‌ ساله ششم فضایی کشور 1394/05/15

با برگزاری شانزدهمین جلسه کمیسیون راهبردی شورای عالی فضایی کشور، جهت گیری راهبردی در تدوین برنامه پنج ساله ششم فضایی کشور اعلام شد.

آمادگی برای تست زیرمداری ماهواره‌های ایرانی با کاوشگرهای «تیر» و «مهر» 1394/03/30

رئیس پژوهشگاه هوافضا از آمادگی این پژوهشگاه برای تست زیرمداری ماهواره‌های ایرانی با دو کاوشگر «تیر» و «مهر» خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه شورای‌ عالی اداری مبلغ دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای پژوهشگاه فضایی اختصاص داده شده که تاکنون این مبلغ محق

پیش‌بینی قتل سیارات توسط ستاره میزبان برای اولین بار 1393/03/16

بنا بر استانداردهای منجمان سیارات کپلر-56b و کپلر-56c در مدت کوتاهی توسط ستاره میزبانشان بلعیده خواهند شد.

پیام دکتر فیروز نادری به مناسبت درگذشت استاد ابولقاسم غفاری 1392/08/19

فیروز نادری درپی درگذشت نخستین دانشمندایرانی ناسا: غفاری، غولی در جامعه علمی ایران بود.

نخستین دانشمند ایرانی ناسا در 106 سالگی درگذشت 1392/08/18

دکتر ابوالقاسم غفاری، استاد سابق دانشگاه های هاروارد و پرینستون آمریکا و نخستین دانشمند ایرانی ناسا که به عنوان تنها دانشمند غیرآمریکایی در ماموریت اعزام انسان به ماه (آپولو) نیز همکاری داشته است، شامگاه سه شنبه در 106 سالگی درگذشت.

با انوشه انصاری در هفتمین سالگرد پرواز 1392/06/28

شما حاضرید چقدر برای تحقق رویاهای خودتون بپردازید؟ آیا رویای شما ارزش حقوق یک ماه شما رو داره یا شاید حقوق یک سال؟ شاید بهای اون به اندازه پس‌اندازی باشه که برای دانشگاه فرزندتان کنار گذاشتید. آیا به اندازه تمام حقوق بازنشستگی شما می‌ارزه؟

دنباله دار پان استارز Pan Starrs در آسمان ایران 1391/12/22

راهنمای یافتن دنباله‌دار Pan-STARRS در آسمان ایران / ۲۲ و ۲۳ اسفند، بهترین زمان برای مشاهده دنباله‌دار.

عکاسان نجومی، بخش‌هایی نادیده از M106 را آشکار کردند 1391/11/20

دو منجم آماتور که در واقع عکاسان نجومی هستند با کمک اطلاعات تلسکوپ فضایی هابل، یکی از بهترین تصاویری که تا به حال از کهکشان مارپیچی M106 دیده شده را گردآورده‌اند

فضانورد ایرانی باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ 1391/11/18

به دنبال اعزام موفق میمون فضانورد توسط سازمان فضایی ایران، این کشور به ششمین کشور با توانایی پرتاب مستقل موجود زنده به فضا بدل شده است. این پرتاب، گامی مهم برای پرتاب نخستین فضانورد ایران به فضا به شمار می‌رود.

صفر کیلومتر: قدر ستاره‌‌ها (بخش نخست) 1391/09/26

اگر تازه به دنیای نجوم علاقه‌مند شده‌اید پس شاید کلماتی را بشنوید که اندکی برایتان نامأنوس باشد.

پژوهشگاه هوافضا درساختاری جدید وبا عنوان پژوهشگاه فضایی ایران فعالیت می كند 1391/01/19

پژوهشگاه هوافضا با مصوبه شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ساختاری جدید و با عنوان 'پژوهشگاه فضایی ایران' فعالیت می كند.

معرفی لنز های حرفه ای مناسب برای عکاسی نجومی : سامیانگ Samyang 1390/12/04

شرکت کره ای سامیانگ اپتیک با رویکردی نوین، تولید لنز برای دوربینهای عکاسی را به یکی از شاخه های پرطرفدار فعالیت خود در عرصه طراحی و ساخت محصولات اپتیکی تبدیل کرده است.

ایجاد نخستین شهرک فضایی ایران 1390/10/15

رئیس سازمان فضایی کشور از ایجاد اولین شهرک فضایی در ایران خبر داد.

گزارش برگزاری ویژه برنامه رصد بارش شهابی برساوشی در مرکز اخترشناسی ابن صلاح همدانی 1390/05/24

بامداد بیست و سوم تیرماه و فرصتی دوباره برای میزبانی از شناخته شده ترین و پربارترین بارش شهابی سال " بارش شهابی برساوشی" بود.

دومين همايش بررسي علل آلودگي نوري در ايران برگزار شد 1389/12/25

سمینار بررسی علل آلودگی نوری و اثرات آن از جنبه­ های مختلف با حضور 80 نفر از مسئولین و کارشناسان سازمان محیط زیست، شهرداری مناطق 21گانه استان تهران و شرکت­های توزیع نیروی برق و خدمات مشاور انرژی در تاریخ 15 اسفندماه سالجاری در سالن شهید مطهری ساختمان

گام مهم بخش خصوصی در انتقال بار به فضا 1389/04/15

روز پنجم ژوئن موشکی از کیپ کاناورال در فلوریدا راهی فضا شد که هرچند در نگاه اول فرقی با سایر پرتاب های مشابه ندارد، اما می تواند نقطه عطفی در نقش بخش خصوصی در صنعت فضانوردی باشد.

پس از 400 سال مشخص شد گالیله اشتباه کرده است 1388/12/20

وقتی گالیله برای اولین بار قمرهای مشتری را از پشت تلسکوپ دید، نتیجه گرفت که کوپرنیک درست می‌گوید که زمین در مرکز عالم نیست؛ اما بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که گالیله باید به عکس این نتیجه‌گیری می‌رسید!

نور، رازهای انرژی تاریک را بر ملا می‌کند 1388/12/05

بهبود فناوری آشکارسازهای نوری در پروژه اکسس، دانشمندان را به تعیین روشنایی دقیق پرنورترین ستارگان آسمان نزدیک کرده است تا بتوان به درک دقیق‌تری از روشنایی ستارگان و تغییرات آن در طول زمان دست یافت.

ثبت نام در نهمین ماراتن مسيه ايران آغاز شد. 1387/11/27

کمیته برگزاری نهمین ماراتن مسیه ایران، آخرین مهلت ثبت نام را دهم اسفندماه اعلام کرده است.ماراتن مسيه ايران رقابتي ميان جمعی منتخب از رصدگران اعماق آسمان از سراسر کشور است که از سال ۱۳۸۰ برگزار مي‌شود.

کمیته رصدگاههای ایران استانداردهای خود را تدوین کرد 1387/10/16

یکی از فعالیت های اصلی شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران زمینه سازی برای بنای زیر ساخت های استاندارد مورد نیاز منجمان آماتور ایرانی است در همین راستا از چند سال پیش شاحه آماتوری کمیته ویژه ای را مامور بررسی تدوین استانداردهای لازم برای رصدگاه ها در ایران

سيب زمينی مريخی ! 1382/04/15

از سال 1999 فضاپيمای مدارگرد مريخ تصاويری فوق العاده درخشان و با کيفيت بالا از سياره سرخ به زمين ارسال کرده است. تصاوير بسياری طی اين چند سال اخير گرفته شده است و بدين جهت ما به سادگی قدر

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید