تبلیغات
 
کشف «امواج گرانشی»؛ پژواک واقعیّتی از جنس دیگر 1394/11/28

یک نوسان فزاینده، ابتدا با بسامد ۳۵ هرتز، و سپس در چشم‌به‌هم‌زدنی در آستانه ۲۵۰ هرتز؛ سپس اغتشاشی ضعیف، و در نهایت سکوت.

فضانورد روس از تجربه حضور در فضا گفت 1394/11/26

الکساندر لازوتکین، فضانورد روس که در نوزدهمین سالگرد سفر فضایی خود به ایران آمده طی سخنانی در مراسم سالروز تأسیس مرکز آموزش نجوم ادیب اصفهان از تجربه کم نظیر حضور در فضا سخن گفت.

ادای احترام فضانورد برجسته روس به پدر صنعت موشکی ایران 1394/11/23

الکساندر لازوتکین، فضانورد و مهندس طراحی سامانه های فضایی روسیه در بدو ورود به ایران با حضور در کنار مزار سردار لشگر شهید حسن طهرانی مقدم به پدر صنعت موشکی ایران که نقش ویژه ای در شکل‌گیری صنعت فضایی و ساخت ماهواره برها در کشور داشته، ادای احترام کرد

گفت‌وگو با الکساندر لازوتکین، فضانورد روسی پیش از سفر به ایران 1394/11/18

با اعلام خبر سفر قریب‌الوقوع الکساندر لازوتکین به ایران، چند روزی است مجامع علمی، خود را مهیای میزبانی از این فضانورد اهل روسیه می‌کنند. وی قرار است با حمایت سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو، انجمن نجوم دامغان و چند نهاد دیگر، سه‌شنبه بیستم بهمن وار

آتشنشان ایستگاه فضایی به ایران می‌آید 1394/11/14

لازوتکین، فضانورد و مهندس فضایی روسیه در سفر به ایران در بازدید از تپه‌های مریخی دامغان، زمینه‌های همکاری در طرح راه‌اندازی کمپ تحقیقاتی - توریستی این منطقه را بررسی می‌کند.

برای هابل که چشم‌وچراغ ما است 1394/02/14

در اردیبهشت سال ۱۳۶۹ کجا بودید؟ دنیا چگونه جایی بود؟ زندگی روزمره ما چگونه سپری می‌شد و چگونه لباس می‌پوشیدیم؟ به چه مسائلی فکر می‌کردیم و چه آینده‌ای را پیش روی خود تصور می‌کردیم؟

حلقه اینشتین در فضا پیدا شد 1394/01/20

منجمان با کمک همگرایی گرانشی و با استفاده از تصاویری با تفکیک‌پذیری بالای آرایه میلی‌متری/زیرمیلی‌متری تلسکوپ بسیار بزرگ (VLT) آتاکاما، ساختار حلقه‌مانندی را در فضا رصد کرده‌اند که پیش‌بینی اینشتین را به نمایش می‌گذارد.

ثبت چهار تصویر از یک ابرنواختر باستانی برای نخستین‌بار 1393/12/18

ستاره‌شناسان با استفاده از تلسکوپ فضایی هابل و یک عدسی بزرگنمایی طبیعی کیهانی توانسته‌اند چهار تصویر جالب را از یک ابرنواختر باستانی ثبت کنند.

از استون هنج تا کعبه زرتشت: نگاهی به ستاره باستان شناسی 1393/10/30

احتمالا شما هم داستان‌های زیادی درباره رصدخانه‌های باستانی در تمدن‌های مختلف شنیده‌اید. داستان‌هایی درباره بناهای مرموزی که کاربری آن تا سال‌ها موردبحث بوده است و با تحقیقات فراوان مشخص می‌شود که این بناها درواقع رصدخانه‌های باستانی بوده‌اند که اجداد

نظریه جدید درباره وجود دو سیاره شناخته نشده منظومه شمسی 1393/10/28

ستاره‌شناسان بر این باورند که حداقل دو سیاره شناخته نشده در ورای سیاره پلوتو وجود دارند که منتظر کشف شدن هستند.

کشف تاریخچه خشونت‌آمیز کهکشان آندرومدا 1393/10/22

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در سانتاکروز به تازگی موفق به شناسایی تاریخچه خشونت‌آمیز کهکشان آندرومدا شده‌اند.

تلاش برای نجات مریخ نورد آپورچونیتی از مرگ تدریجی 1393/10/13

سازمان فضایی آمریکا، ناسا، می گوید که حافظه مریخ نورد موسوم به آپورچونیتی که برای بیش از ۱۰ سال روی این سیاره مشغول حرکت و مطالعه بوده است دچار مشکل فنی شده است.

قدرتمندترین شیئ کائنات چیست؟ 1393/08/19

وقتی ستارگانی 150 برابر اندازه خورشید منفجر می‌شوند، درخشان‌ترین منبع نوری در جهان را تولید کرده و در مدت چند ثانیه چنان انرژی در فضا منتشر می‌کنند که خورشید در کل عمر 10 میلیارد ساله خود قادر به تولید این مقدار است.

پرونده مشکوکی با نام شاتل فضایی (بخش نخست: فاجعه چلنجر و نابودی یک معلم) 1393/08/15

فضاپیمای قابل استفاده مجدد که آمریکایی ها از اواسط دهه ۱۹۷۰ کار بر روی آن را آغاز کردند و عملا از اوایل دهه ۱۹۸۰ به خدمت گرفته شد، طی حدود دو دهه فعالیت خود، در کنار نکات مثبت زیادی که از خود نشان داد، بالاترین کشتار فضایی را باعث گشت. در این مقاله ک

کشف الماسی به اندازه زمین در آسمان 1393/04/03

محققان دانشگاه ویسکانسین میلواکی موفق به شناسایی سردترین و کم‌نورترین ستاره کوتوله سفید تاکنون شده‌اند.

دانشمندان در پی کشف رمز سیگنالی مرموز 1393/02/30

ستاره شناسان در پی رمزگشایی سیگنال های رادیویی مرموزی هستند که احتمالا از سوی بیگانگان فضایی در کائنات منتشر شده باشد و به زمین رسیده است.

شماره ۲۳۷ ماهنامه نجوم منتشر شد 1393/02/11

شماره ۲۳۷ ماهنامه نجوم با تازه‌هایی از رصد نخستین لحظه‌های عالم و نگاهی ژرف به کهکشان‌ها و مدل تورمی کیهان‌شناسی منتشر شد. گفت‌وگوی این شماره گپی دوستانه با یک معلم است. صفحه دیجیتال هم به معرفی نرم‌افزاری برای جست‌وجوی سیارک‌ها می‌پردازد.

ثبت تصویری نادر از حلقه نامزدی کیهان 1393/01/23

ستاره‌شناسان موفق به ثبت تصویری نادر از یک سحابی شدند که بسیار شبیه به یک حلقه نامزدی است.

کشف نخستین شواهد مستقیم «تورم کیهانی» 1392/12/27

تیمی از اختر‌شناسان مرکز اخترفیزیک هاروارد-اسمیتسونی ایالات متحده، عاقبت پس از سه سال کنکاش پیاپی، موفق به کشف ردپای مستقیم «امواج گرانشی» پراکنده بر پهنه فضا، از پی وقوع مهبانگ (یا‌‌ همان انفجار بزرگ بیگ بنگ) شدند

نگرانی دانشمندان از نابودی زمین 1392/12/02

دانشمندان و کارشناسان حقوقی ابراز نگرانی کرده‌اند که یک آزمایش جاه‌طلبانه با استفاده از برخورددهنده یونی با بار بسیار زیاد می‌تواند بطور تصادفی زمین را از بین ببرد.

تصاویر ماهواره‌ای خیره‌کننده از مناظر دیدنی سیاره سرخ! 1392/07/15

امکان سفر به چشم‌اندازهای تحسین‌برانگیز مریخ با استفاده از مجموعه تصاویری که سطح سیاره قرمز را با جزئیات دقیق نمایش داده، در کتاب جدید یک نویسنده فرانسوی ارائه شده است.

ده سال پابه‌پای تاریخ جهان 1392/05/07

در مصاحبه با پروفسور «کریستوفر مارتین» (Christopher Martin)؛ پژوهش‌گر ارشد این تلسکوپ

قمر هاي منظومه شمسي 1392/04/28

جرم آسماني است كه به دور جسم بسيار بزرگي مي‌گردد. سيارات منظومه‌ي شمسي قمرهاي طبيعي خورشيد هستند و ماه‌ها اقمار طبيعي سيارات هستند. قمرهاي مصنوعي هم براي تحقيق، رصد و ارتباطات، توليد و به مدار زمين يا يك سياره و يا يك قمر طبيعي پرتاب مي‌شود.

موش صحرایی مریخ شکار شد. 1392/03/11

کاوشگر کنجکاوی ناسا در سپتامبر 2012 تصویری پانورامایی را در مکان Rocknest مریخ رصد کرد و اسکات سی. وارینگ یک موش صحرایی را در تصویر کشف و آن را به وب‌سایت UFO Sightings Daily ارسال کرد.

اگر فضانوردی به سیاه‌چاله شیرجه بزند...؟! 1392/02/12

اگر فضانوردی به درونِ یک سیاه‌چاله شیرجه بزند، چگونه خواهد مرد؟

پابه‌پای پلانک: نگاهی به کهن‌ترین نور هستی 1392/01/09

بعد از ظهر جمعه، دوم فروردین ۱۳۹۲، هیئت علمی تلسکوپ فضایی میکروموجی پلانک، وابسته به سازمان فضایی اروپا (ESA)، نتایج پانزده ماه پویش مستمر کهن‌ترین نور جهان هستی را منتشر کرد.

ادعای جدید درباره دیوارهای قلمرو کیهانی 1391/11/03

تیمی بین‌المللی از فیزیکدانان در حال اعتبار بخشیدن به نظریه‌یی است که می‌تواند ماهیت ماده تاریک و انرژی تاریک را با استفاده از مغناطیس‌سنج‌هایی که به طور استراتژیک حول زمین کار گذاشته می‌شوند، توضیح دهد.

کیوریاسیتی و رازگشایی از اسرار چندمیلیاردساله سیاره سرخ 1391/10/16

مریخ‌نورد کیوریاسیتی، نیمی از سال آینده را در راه رسیدن به دامنه کوهی خواهد پیمود که تصور می‌شود بتوان در آنجا نشانه‌هایی از حیات در زمان‌های گذشته را پیدا کرد. آیا بالاخره وجود حیات در گذشته مریخ اثبات می‌شود؟

پرده‌برداری از راز جمله تاریخی فاتح ماه 1391/10/13

پس از گذشت سه ماه از مرگ «نیل آرمسترانگ» اولین مردی که پا به ماه گذاشت، خانواده وی اظهار کردند که گفته معروف وی هنگام این رویداد تاریخی، در حقیقت نه یک جمله آنی، بلکه یک کلام از پیش تمرین شده بوده است.

کیهان‌شناسی، مغز و اینترنت، چه ربطی به هم دارند؟ 1391/09/06

طبق پژوهشی که اخیراً در نشریه Nature’s Scientific Reports انتشار یافته، ساختار جهان هستی و قوانینی که بر آن حکم می‌رانند، احتمالاً مشابه ساختار کلی و نحوه رشد مغز انسان، و همچنین سایر شبکه‌های پیچیده‌، نظیر اینترنت، و شبکه اعتماد فی‌مابین مردم در زمی

داستان کشف ولگردان فضا! 1391/08/07

اگر بخواهیم سیاره‌ی جدیدی در منظومه شمسی کشف کنیم باید کجای آسمان را بگردیم؟ این پرسشی بود که بلافاصله پس از کشف تصادفی اورانوس، دانشمندان بسیاری را درگیر کرد.

تصویری از یک آتشفشان و شفق قطبی در ایسلند 1391/05/14

این کامپیوتر با الهام از عجیب‌ترین ستارگان آسمان ساخته شده است! 1391/05/05

کامپیوترهای کوانتومی به سرعت پردازش خیره‌کننده خود مشهورند. نوعی پیوند شیمیایی جدید که تنها در ستارگان بسیار چگال یافت می‌شود، می‌تواند راهی برای ساختن رایانه‌های کوانتومی پیش پای محققان قرار دهد.

ماهنامه آسمان شب شماره 20 منتشر شد. 1391/03/10

شماره بیستم ماهنامه بین المللی آسمان شب با مطالب متنوع در حوزه فضا و ستاره شناسی منتشر شد.

نشانه های تازه از احتمال وجود ذره هیگز 1390/12/18

دانشمندان شتاب دهنده تواترون در آمریکا می گویند که نشانه های احتمالی ذره هیگز را در توده ای مشابه آنچه در تاسیسات اروپایی "ال اچی سی" مشاهده شده بود دیده اند.

گزارش برگزاری باشگاه نجوم رشت 1390/12/08

پنجاه هشتمین باشگاه نجوم رشت در 26 بهمن ماه سال 1390 ساعت 18 با حضور شماری از دوستداران آسمان و علاقه مندان به نجوم در سالن دکتر رحمدل مجتمع فرهنگی هنری خاتم الأنبیاء رشت برگزار گردید.

پرنده سری آمریکا از چینی‌ها جاسوسی می‌کند؟ 1390/10/25

مطابق گزارش منتشر شده در مجله پرواز فضایی، فضاپیمای آمریکایی سری ایکس-۳۷ب (X-37B) احتمالا به جاسوسی از چینی‌ها مشغول است.

رادیو دانش فضایی: کافه فضایی٬ قسمت دوم 1390/05/30

در کافه فضایی این هفته٬ حافظ آهی میهمانانی از گوشه و کنار سیاره زمین به قهوه‌خانه فضایی خودش دعوت کرده تا ما را از مریخ تا خرده‌سیارک وستا به سفری دور و دراز ببرند و ببینیم عاقبت سفر انسان به فضا در نبود شاتل‌ها چه خواهد شد.

زمین دو ماه داشته است؟ 1390/05/16

دانشمندان می گویند: ممکن است زمین زمانی دو قمر داشته است ، اما یکی در برخوردی آهسته که با به وجود آوردن گوی ماه فعلی که در یک طرف ناصاف تر است نابود شده است.

کشف ردپای انرژی تاریک در باستانی‌ترین تابش جهان 1390/04/28

جهان ما با شتابی تند شونده در حال انبساط است که برای توجیه آن، مفهومی به نام انرژی تاریک خلق شد. اکنون محققان آثار این انرژی مرموز را در قدیمی‌ترین تابش کیهان ردیابی کرده‌اند.

شیمی زمین و خورشید یکسان نیست! 1390/04/11

هفت سال پس از شکست ماموریت شکار فضاپیما در آسمان و سقوط فضاپیمای جنسیس، دانشمندان موفق شده‌اند با بررسی لاشه این فضاپیما به حقایق جدید و عجیبی درباره خورشید دست یابند.

شگفتی های بیشتر از پلوتو 1390/02/12

اتموسفر پلوتو حتی تا نزدیکی قمرش کارن کشیده میشود.

'سرمنشاء حیات' ممکن است به محیط اطراف سایر ستارگان برسد 1389/11/12

ین نظریه که پیدایش حیات در زمین ناشی از فرود آمدن موادی از سیارک ها و دنباله دارها بود قوت بیشتری گرفته است.

کشف شواهد وجود دنیاهای موازی با جهان ما 1389/09/28

با کشف چهار الگوی دایروی در تابش زمینه کیهانی دانشمندان حدس می‌زنند این الگوها مربوط به محل برخورد دیگر جهان‌های موازی با دنیای ما باشد. تایید یا رد این فرضیه در گرو اطلاعات فضاپیمای پلانک است.

نمایی نزدیک از دورترین جسمی که می‌توان با چشم دید. 1389/08/11

تلسکوپ‌های فضایی با رصد اجرام آسمانی در نورهای مختلف، جزئیات فراوانی را آشکار می‌کنند. مجموعه تصاویر هابل، سویفت و اسپیتزر از کهکشان آندرومدا، ستارگان و غبار این کهکشان را به وضوح مشخص کرده است.

آسمان شب از دریچه دوربین برترین عکاسان جهان 1389/06/21

نمایشگاهی از برترین عکس‌های نجومی سال در رصدخانه سلطنتی گرینویچ بر پا شده است. از میان تصاویر برگزیده می‌توان به عکس‌هایی از شفق شمالی، کسوف و اولین گذر دنباله‌دار لولین از منظومه شمسی اشاره کرد.

کشف ملکول های بزرگ کربنی در فضا 1389/05/03

دانشمندان بزرگترین ملکول هایی را که تاکنون در فضا مشاهده شده است در ابری از غبار کیهانی در اطراف ستاره های دوردست ردیابی کرده اند.

قمر کوچکی که موج بلند ایجاد میکند 1389/04/19

در میان سیارات منظومه شمسی زحل با اقمارش یک منظومه کوچک در درون این خانواده بزرگ شمرده میشود که پر از اسرار و شگفتی هاست. میان بعضی از اقمار ارباب حلقه ها اتفاقات و داد و ستد های مرموزی جریان دارد.

طراحی فضاپیماهای جدید براساس نظریات داروین 1389/03/05

شبیه‌سازی‌ها نشان می‌دهند می‌شود باتکیه بر قوانین تکامل و به کارگیری انحصاری ترکیب‌های بهبود‌یافته در نسل‌های آتی، عمر متوسط موتورهای یونی مورد استفاده در فضاپیماها را تا 2 برابر افزایش داد.

امضای هاوکینگ در نقشه 14 میلیارد ساله عالم پیدا شد! 1388/11/20

در تازه‌ترین اطلاعات استخراج شده از قدیمی‌ترین نشانه برجامانده از مهبانگ، تابش زمینه کیهانی، پژوهشگران موفق شده‌اند الگوهای عجیبی مانند نام استیفن هاوکینگ را پیدا کنند. آیا این یک شوخی کیهانی است؟

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید