تبلیغات
 
کشف «امواج گرانشی»؛ پژواک واقعیّتی از جنس دیگر 1394/11/28

یک نوسان فزاینده، ابتدا با بسامد ۳۵ هرتز، و سپس در چشم‌به‌هم‌زدنی در آستانه ۲۵۰ هرتز؛ سپس اغتشاشی ضعیف، و در نهایت سکوت.

چالش‏‌های امنیتی فعالیت انجمن نجوم در افغانستان 1394/09/17

یونس بخشی، رییس انجمن نجوم افغانستان در خصوص این‌که تحت چه شرایطی برنامه رصد را اجرا می‌کنند، می‌گوید: «نخست از همه باید آسمان بالای سر شما صاف باشد،

۶۶مین باشگاه آیاز با ساختاری جدید 1394/08/18

۶۶امین باشگاه ماهانه آیاز با ساختاری نو و در مکانی جدید به مناسبت هفته جهانی علم روز جمعه ۲۲ آبان ماه ۱۳۹۴ برگزار خواهد شد.

ظهور دوباره نورهای ناشناس در آسمان ایران 1394/07/19

طی شب های گذشته نورهای ناشناس در چند شهر ایران مشاهده شده است.

پلوتو و فضاپیمای «افق‌های نو، New Horizons» 1394/04/22

در روزهای پایانی سفر فضاپیمای «افق‌های نو، New Horizons» هستیم و با رسیدن فضاپیما به پلوتو موفق خواهیم شد تا برای نخستین بار به‌طور مستقیم و مقدماتی منظومه‌ی پلوتو (شامل پلوتو و قمرهایش) را کاوش کنیم.

تلسکوپی که تصور انسان از فضا را دگرگون می کند 1394/03/23

انسان در گستره نامتناهی عالم همچنان تلاش می‌کند موقعیت خود را شناسایی کند و احتمال وجود حیات در کرات دیگر را بسنجد.

ژاپن به دنبال ارسال کاوشگر به ماه 1394/02/01

مقامات ژاپنی اخیرا از برنامه‌های این کشور برای انجام یک مأموریت بدون سرنشین به ماه خبر داده‌اند که گام نخست برای سفر آینده به مریخ خواهد بود.

زندگی درون یک حباب 1393/12/11

فرض کنید یک روز صبح از خواب بیدار شده‌اید و به شما بگویند که درون یک حباب زندگی می‌کنید که دمای آن یک میلیون کلوین است. احتمالا اولین واکنش شما خندیدن و باورنکردن باشد، اما درست است و باور کنید: ما درون یک حباب زندگی می‌کنیم که دمای آن یک میلیون کلوی

از استون هنج تا کعبه زرتشت: نگاهی به ستاره باستان شناسی 1393/10/30

احتمالا شما هم داستان‌های زیادی درباره رصدخانه‌های باستانی در تمدن‌های مختلف شنیده‌اید. داستان‌هایی درباره بناهای مرموزی که کاربری آن تا سال‌ها موردبحث بوده است و با تحقیقات فراوان مشخص می‌شود که این بناها درواقع رصدخانه‌های باستانی بوده‌اند که اجداد

دستگاه تنفس هوا در سیاره سرخ 1393/10/15

نخستین دستگاه تنفس هوا در مریخ به فینال رقابت جهانی «فرود فناوری‌های مطلوب بر روی سیاره سرخ» رسیده است.

تپه‌های مریخی دامغان، گزینه‌ای مناسب برای ماموریت‌های شبیه‌سازی سفر به مریخ 1393/09/04

ناو کیهانی «سایوز تی.ام.آ-15 ام» روز یکشنبه راهی مدار زمین می شود تا ماموریتی جدید بر عرشه ایستگاه فضایی بین المللی را آغاز کند.

استعمارگران مریخ 68 روزه خفه می‌شوند 1393/07/25

بر اساس ادعای محققان دانشگاه ام‌آی‌تی، ماموریت «مارس وان» طرحی جاه‌طلبانه و شکست‌خورده برای اعزام انسان به مریخ طی دهه آینده و ایجاد مستعمره در این سیاره است.

گفتگو با داراصباحی ؛ از رهیاب تا کنجکاوی 1393/07/19

دارا صباحی در سال ۱۳۳۷ در تهران به دنیا آمد.نه ساله بود که روزی در خیابان های اهواز تصویریک عکس فضایی ساختگی بر روی جلد مجله کیهان بچه ها توجه ش را جلب کرد.از آنجا بود که وی عاشق داستانهای فضایی شد و همیشه آرزو داشت نویسنده داستان های علمی تخیلی شود.

آرزو می خواه لیک اندازه خواه 1393/07/09

نقد و تحلیل پوریا ناظمی در خصوص برنامه ارسال انسان به فضا که توسط سازمان فضایی ایران اعلام شده است.همچنین نگاهی دارد به موضوع ساخت رصد خانه ملی ایران.

مروری بر حضور زنان در ماموریت‌های فضایی 1393/07/05

گفت‌و‌گو با بنیانگذار و سردبیر مجله «مرزهای بیکران فضا» در باره تاریخچه سفر فضانوردان زن به فضا و علت سهم اندک زنان در ماموریت‌های فضایی

«ناتوانی» ناسا برای شناسایی اجرام خطرناک فضایی 1393/07/01

برپایه یک گزارش منتشر شده از سوی بازرس کل ناسا سازمان ملی هوانوردی و فضایی ایالات متحده آمریکا (ناسا) هدف کنگره این کشور مبنی بر شناسایی ۹۰ درصد سیارک‌های خطرناک، با پهنای بیشتر از ۱۴۰ متر، نمی‌تواند برآورده سازد.

استقرار ماهواره در دومین نقطه مداری ایران 1393/06/25

قائم‌مقام سازمان فضایی ایران با تشریح تازه ترین دستاوردها و برنامه های این سازمان از پیگیری استقرار ماهواره در دومین نقطه مداری ایران و پرتاب ماهواره مخابراتی ایرانی به نقطه مداری تا سال 1397 خبر داد.

چوب حراج بر مجموعه موزه فضایی در بی تفاوتی سازمان فضایی! 1393/06/15

سیروس برزو، پیشکسوت ترویج دانش فضایی و روزنامه‌نگاری علمی و مولف کتاب‌های متعدد ترویجی در حوزه تاریخ و فناوری فضایی، تصمیم گرفته است مجموعه کم نظیر یادمان‌های فضایی‌اش را بفروشد.

طرحی ساعت آفتابی تبریز 1393/06/04

انجام محاسبات و طراحی نجومی ساعت آفتابی پارک ائل گلی تبریز با قطر 13 متر و قابلیت نمایش ساعت رسمی ایران توسط آقای صفایی کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان.مجری این طرح آقای مسعود نجفی بوده و به سفارش سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز ساخته شده است.

حق مالکیت فضا چگونه تعیین می‌شود؟ 1393/05/07

با وجود مطرح شدن ایده استخراج منابع سرشار معدنی در ماه و سیارک‌ها، بحث حق مالکیت فضا همچنان نامشخص است.

برنامه های روز نجوم در ایران 1393/02/13

اعلام برنامه های روز نجوم در ایران

منجمان ایرانی و بریتانیایی در جست‌و‌جوی ستاره زایی کهکشان‌ همسایه 1392/09/09

محققان نجوم ایران و انگلیس در قالب پژوهانه تحقیقات بین‌المللی آکادمی علوم بریتانیا (Royal Society) در طرحی مشترکی تاریخچه ستاره زایی گروهی از کهکشان‌های نزدیک به راه شیری موسوم به گروهی موضعی را بررسی می‌کنند.

فضانوردان تسهیل در برنامه SkylabII را خواستار شدند. 1392/05/19

در چهلمین سالگرد پرتاب ایستگاه فضایی Skylab، تعدادی از خدمه این ایستگاه تسریع در اجرای نسخه دوم این برنامه موسوم به SkylabII را خواستار شدند.

ده سال پابه‌پای تاریخ جهان 1392/05/07

در مصاحبه با پروفسور «کریستوفر مارتین» (Christopher Martin)؛ پژوهش‌گر ارشد این تلسکوپ

مریخ‌نورد جدید ناسا راهی فضا می‌شود 1392/04/22

مریخ نورد جدید ناسا با هدف یافتن حیات میکروبی و جمع‌آوری نمونه برای بازگرداندن به زمین، سال 2020 میلادی راهی سیاره سرخ خواهد شد.

بیلیارد کیهانی برای مقابله با سیارک های خطرناک 1392/03/18

محققان روس طرحی روشی برای محافظت از زمین در برابر خطر حملات سیارکی ارائه کرده اند که در آن از سیارک های اهلی برای مقابله با سیارک های تهدید کننده زمین استفاده می شود.

کالبد شکافی یک ماجراجویی (پوریا ناظمی) 1392/03/12

فضا، این آخرین سرحدات نامکشوف، ما را به سوی خود می خوانند.

کشف شبیه ترین زمین مانند ها – تا کنون! 1392/01/31

امروز برای علاقه مندان و به ویژه شکارچیان سیارات فراخورشیدی روزی به خاطر ماندنی بود. در کنفرانسی خبری، دانشمندان علوم سیاره ای، خبر از کشف دو سیستم سیاره ای جدید دادند.

روز نجوم در سال 1392 1392/01/18

روز بین المللی نجوم در چند سال اخیر تبدیل به یکی از فرصتهای اصلی برای ترویج دانش نجوم و علاقه مند کردن مردم برای توجه به جهان بالای سر خود بوده است. جهانی شگفت انگیز که همیشه انسان را مجذوب خود می کرده است و در طول تاریخ بارها با رشد و جهش هایی که تج

بشر سرانجام چه زمانی به مریخ خواهد رفت؟ 1391/10/23

دکتر الکساندر کومار که در ایستگاه کنکوردیا در قطب جنوب مشغول تمرین برای تحمل شرایط هوایی بسیار سرد بوده است، در این نوشته به بررسی شرایط لازم برای فرستادن بشر به سیاره مریخ می‌پردازد و از درس‌هایی می‌گوید که می‌توان از محیط هایی با وضعیت مشابه مریخ ب

ابرها: طرح جدید پروژه‌ی زونیورز 1391/10/04

اگر به «شهروند-دانشمند» بودن علاقه‌مندید، طرح جدید «ابرها» پروژه‌ی زونیورز را دنبال کنید.

مرور رویدادهای سال ۲۰۱۲: ماه آوریل 1391/10/03

در ماه آوریل سال 2012 چه رویدادهای نجومی رخ داده است؟

هرشش ثانیه، میلیاردها برخورد 1391/08/24

میلیون‌ها سال است که هر شش ثانیه، دنباله‌دارهای* پیرامون چهل و نهمین ستاره پرنور صورت فلکی نهنگ (یا «قیطس»)، به هم می‌خورند و همین، پاسخی‌ست برای معمایی که هفده سال فکر ستاره‌شناسان را به خودش مشغول کرده بود.

احمقانه‌ترین چیزهایی که قرار بود روی ماه ساخته شود! 1391/07/16

در شرایطی که تاکنون فقط پای چند روبات و 12 فضانورد آن‌هم در چهل سال پیش به ماه رسیده، با تعدادی از عجیب‌ترین، غیرمنطقی‌ترین و گاه احمقانه‌ترین ایده‌هایی آشنا شوید که برای ارسال یا ساختن در ماه پیشنهاد شده است.

گاهی به (نقطه‌ای از) آسمان نگاه کن 1391/07/13

مربعی به اضلاع یک میلیمتر را با دست کشیده در برابر چشمان‌تان بگیرید. در این بریده‌ ریز و تاریک از آسمان شب، انتظار وجود چه چیزهایی می‌رود؟ نه‌اینکه چه چیزهایی را تاکنون دیده‌ایم، بلکه چه چیزهایی را می‌شود دید.

کشف هاله غول‌آسایی در اطراف راه شیری 1391/07/07

اخترشناسان مکزیکی و آمریکایی، با کمک مشاهدات تلسکوپ فضایی پرتو ایکس چاندرا، موفق به کشف مدارکی شده‌اند که نشان می‌دهد کهکشان راه شیری ما، با هاله‌ غول‌آسایی از گاز احاطه شده که قطرش به صدها هزار سال نوری می‌رسد. اگر برآورد دانشمندان از ابعاد و جرم ای

کشف مولکول‌های قند در فضا 1391/06/19

ستاره‌شناسان، اخیراً یک کشف شیرین صورت داده‌اند: مقادیری مولکول قند در سحابی پیرامون یک ستاره با فاصله چهارصد سال نوری از ما که می‌تواند احتمال وجود حیات فرازمینی را قوت بدهد.

گپی با دکتر لی، مدیر برنامه کاوش مریخ در جی پی ال 1391/06/01

دکتر فوک لی (Fuk Li) هم اکنون مدیریت برنامه کاوش مریخ را در جی پی ال بر عهده دارد. دکتر لی متولد سال ۱۹۵۳ در هنگ‌کنگ است. او در سال‌های ۱۹۷۵ کارشناسی و در ۱۹۷۹ دکترای خود را در رشته فیزیک از موسسه فناوری ماساچوست (MIT) اخذ کرده است. دکتر لی در سال ۱

معمای «نابهنجاری پایونیر»، حل شد. 1391/05/19

کاهش غیرمنتظره سرعت فضاپیماهای پایونیر ۱۰ و پایونیر ۱۱ که در دهه ۷۰ میلادی تشخیص داده شده بود و به «نابهنجاری پایونیر» معروف شد، احتمالاً حاصل تأثیرات ناچیز، اما محسوس موج گرمای گسیلی از خود فضاپیماها بوده که به عقب هل‌شان می‌داده است.

پلوتو، منظومه اسرارآمیز 1391/05/05

به دنبال کشف پنجمین قمر منظومه پلوتو، این سیاره کوتوله یک بار دیگر در دهه اخیر خبرساز شد. نخستین بار شش سال پیش بود که اخراج این سیاره از فهرست سیارات منظومه شمسی، آن را در صدر عناوین خبری قرار داد.

گفتگو با دارا صباحی، از مهندسان ارشد ماموریت کنجکاوی 1391/04/27

تا ۲۰ روز دیگر مریخ نورد ناسا به نام آزمایشگاه علمی مریخ (MSL) که به نام کنجکاوی (Curiosity) نیز شناخته می شود، وارد مدار مریخ می شود تا مراحل نفس گیر فرود خود را آغاز کند. این مریخ نورد، بزرگترین، گران ترین و پیشرفته ترین روباتی است که به قصد کاوش س

ایده‌های فضایی میلیاردرهای کارآفرین! 1391/02/26

با انتشار تصمیم گروهی از کارافرینان میلیاردر برای تاسیس پلانتری‌رسورسز، حضور بخش خصوصی در فعالیت‌های فضایی از گردشگری فضایی و ارسال تجهیزات به ایستگاه فضایی بین‌المللی وارد اقتصاد بین‌المللی شد.

ماهواره نوید٬ سومین تلاش فضایی ایران 1390/11/21

ایران سومین ماهواره خود را با موفقیت به فضا فرستاد و بدین ترتیب توانایی تکنولوزیکی این کشوربرای ساخت٬ آماده‌سازی و پرتاب موشک سفیر اثبات گردید. ماهواره نوید علم و صنعت سومین ماهواره دانشجویی ایران و یک ماهواره سنجش از دوری است.

انتشار اولین قسمت برنامه نسل آسمان در شبکه اینترنت 1390/09/09

جمعیت منجمان مهبانگ زاهدان و تارگاه آسمان تفتان در راستای بهبود روند ترویج الکترونیکی ستاره شناسی در جامعه نجـوم آماتوری ایران، اقدام به تولید سری برنامه ای برای انتشار در شبکه اینترنت با نام " نسل آسمان " می نمایند.

رصد خانه مراغه در حال نابودی است 1390/08/23

رصد خانه مراغه یادگار دانشمندان ایرانی در حال نابودی است.

ناسا طرح سیستم تازه پرتاب فضایی را رونمایی کرد.SLS 1390/06/24

آژانس فضایی آمریکا ناسا از طرح موشکی که قرار است انسان را به سیارک ها، مریخ و ورای آنها ببرد پرده برداری کرده است.

ثبت نام در دهمین رقابت مسیه ایران پایان یافت. 1390/01/24

مهلت ثبت نام اولیه در دهمین رقابت مسیه ایران که در رصد گاه شهر سه قلعه از توابع شهرستان سرایان در استان خراسان جنوبی برگزار میشود پایان یافت.

دهمین رقابت مسیه ایران 1390/01/07

با تصویب نهایی در آخرین جلسه هیئت دبیران شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران دهمین رقابت مسیه ایران هفتم تا نهم اردیبشهت 1390 به میزبانی شهرستان سه قلعه از توابع شهرستان سرایان در استان خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.

بازگشت لکه های خورشید 1389/12/15

چند روزی است لکه های تیره رنگ روی خورشید چهره ای جدید به آن داده است.

کشف الماس‌های تقلبی در آسمان 1389/09/21

اخترشناسان ایرلندی ستاره‌ای را در فاصله حدود دو هزار سال نوری از زمین یافته‌اند که از الماس‌های تقلبی تشکیل شده و به خاطر دمای بسیار زیادش (20هزار درجه سانتی‌گراد) به رنگ آبی کم‌رنگ می‌درخشد.

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید