تبلیغات
 
منظومه شمسی شروعی 'بی تلاطم' داشته است 1394/08/07

فضاپیمای روزتا که دنباله‌داری را در منظومه شمسی تعقیب می کند، در توده غبار اطراف این جرم فضایی ملکول های آزاد اکسیژن کشف کرده است. این یافته با شگفتی کامل دانشمندان روبرو شده که تصور می کردند اکسیژن هنگام تشکیل سیارات با سایر عناصر ترکیب شده است.

گرانترین شی‌ء ساخته دست بشر چیست؟ 1394/02/15

ایستگاه فضایی بین‌المللی تا آوریل 2015، به عنوان گرانترین شیء ساخت دست بشر شناخته شده که نزدیک به 160 میلیارد دلار تا این زمان هزینه در بر داشته است.

شرکت اسپیس-اکس و استفاده مجدد از موشک 1393/10/16

یک شرکت آمریکایی در نظر دارد موشک حامل یک سفینه فضایی را برای استفاده مجدد به زمین بازگرداند.

از سرگیری پروازهای آزمایشی «اسپیس‌شیپ 2» تا سال آینده 1393/08/14

مسؤولان شرکت ویرجین‌گالکتیک با وجود بروز سانحه فضایی اخیر برای هواپیمای فضایی «اسپیس‌شیپ 2»، از آماده شدن نسبی هواپیمای جدید و از سرگیری پرواز‌های آزمایشی تا سال آینده خبر دادند.

جزئیاتی از سقوط هواپیمای فضایی آمریکا 1393/08/14

وحشت ناشی از سقوط هواپیمای فضایی «اسپیس‌شیپ 2» متعلق به شرکت ویرجین‌گالکتیک زمانی بغرنج‌تر شد که شاهدان عینی اعلام کردند پرت‌شدن خلبان کشته‌شده به زمین را دیده‌اند.

دو کشته و زخمی در پی سقوط فضاپیمای سرنشین‌دار خصوصی آمریکا 1393/08/10

یکی از فضاپیماهای سرنشین‌دار شرکت ویرجین‌گالکتیک روز گذشته (جمعه) در جریان یک پرواز آزمایشی در اثر بروز مشکل فنی منفجر شد که در جریان آن یکی از خلبانان کشته شد و دیگری به شدت آسیب دید.

تردید در خصوص برخورد شهاب‌سنگ در نیکاراگوئه 1393/06/19

محققان علوم فضایی باتوجه به عدم کشف نشانه‌هایی از شهاب‌سنگ در محل ایجاد دهانه برخوردی، در خصوص صحت این خبر ابراز تردید کردند.

کشف راز چگونگی شکل‌گیری نزدیک‌ترین ابرنواختر به زمین 1393/06/04

تحقیقات جدید منجمان اروپایی به حل معمای چگونگی شکل‌گیری نوعی ابرنواختر درخشان در کهکشانی واقع در 11 میلیون سال نوری کمک می‌کند.

اندازه‌گیری دقیق نوعی سیاهچاله نادر برای نخستین بار 1393/05/30

دانشمندان موفق به اندازه‌گیری دقیق و تایید وجود نوعی سیاه چاله نادر شدند.

یک ماه و چند روایت! 1393/05/05

بدون شک رویت هلال ماه، موضوع جذابی است که از دیرباز، همواره مورد توجه عام و خاص در جهان اسلام بوده است.

بروز اشتباه در کشف ریزموج‌های گرانشی 1393/03/31

اخترفیزیکدانان آمریکایی که چند ماه پیش از دستاورد خود در تائید چگونگی تولد جهان رونمایی کرده بودند، در پی انتقادات بسیار دانشمندان اکنون اقرار کرده‌اند که ممکن است اشتباه کرده باشند.

هاوکینگ منکر سیاه‌چاله‌ها شد! 1392/11/05

مشهورترین دانشمند زنده جهان، در نظریه جدیدی که منکر وجود سیاه‌چاله‌ها شده، فیزیکدانان جهان را حیرت‌زده کرده است.

تاریخچه‌ی آب در مریخ 1392/06/31

ناسا تابه‌حال چندبار در سطح مریخ آب کشف کرده است؟ ما تردیدها را برطرف می‌کنیم!

با انوشه انصاری در هفتمین سالگرد پرواز 1392/06/28

شما حاضرید چقدر برای تحقق رویاهای خودتون بپردازید؟ آیا رویای شما ارزش حقوق یک ماه شما رو داره یا شاید حقوق یک سال؟ شاید بهای اون به اندازه پس‌اندازی باشه که برای دانشگاه فرزندتان کنار گذاشتید. آیا به اندازه تمام حقوق بازنشستگی شما می‌ارزه؟

ماه، حاصل انفجار اتمی عظیم هسته زمین است؟ 1392/04/15

منشا جهان برای مدت‌های طولانی مورد تردید قرار داشته و اکنون یک دانشمند علوم سیارات مدعی شده که زمین حدود چهار و نیم میلیارد سال قبل ماه را به دنیا آورده است.

کانوت یک ساله شد! 1392/03/30

وب سایت کانوت ( کانون نگارش و ترجمه Canot.ir ) یکساله شد.

اولین شاهد قطعی از وجود جهان‌های دیگر 1392/02/31

دانشمندان دانشگاههای کارولینالی شمالی و کارنگی ملون موفق به شناسایی اولین گواه قطعی از وجود جهانهای دیگر شدند.

دو سیاره زمین و ماه به هنگام تولد و شکل‌گیری حاوی آب بوده‌اند. 1392/02/28

بررسی شاخص‌های شیمیایی صخره‌های ماه نشان می‌دهد که دو سیاره زمین و ماه به هنگام تولد و شکل‌گیری حاوی آب بوده‌اند.

فناوری فضایی در سال 91 در گفتگو با سیروس برزو 1392/02/02

حدود یک ماه از پایان سال 1391 می گذرد، و سال گذشته شاهد رویدادهای مختلفی در عرصه فناوری فضایی جهان بودیم. از این رو در گروه تحریریه خبر تارنمای باشگاه فضایی ایران، درصدد بر آمدیم تا با سیروس برزو، سردبیر مرزهای بیکران ماهنامه آسمان شب درباره تحولات ف

فضاپیمای وویجر از منظومه شمسی 'خارج شد' 1392/01/03

برای اولین بار شماری از دانشمندان می گویند به این باور رسیده اند که فضاپیمای وویجر-۱ اکنون منظومه شمسی را ترک کرده است.

سیارک DA14 ٬‌ میهمان تازه‌ی زمین 1391/11/24

سیارک DA14 از فاصله‌ی ۲۷٫۶۳۰ کیلومتری سطح زمین گذر خواهد کرد.

پایان فرود، آغاز کاوش 1391/05/18

سرانجام ۷ دقیقه ای که به ۷ دقیقه وحشت معروف شده بود، در میان غریو شادی دهها نفر از دانشمندان و مهندسان اتاق کنترل ماموریت آزمایشگاه علمی مریخ و میلیون ها نفری که در گوشه و کنار جهان چشم به این اتاق دوخته بودند، به جشنی جهانی متصل شد.

یاد باد آن روزگاران , یاد باد 1391/05/07

شبهایی را به یاد می آورم که در میانه انبوه کارهاي اجرایی برگزاري یک رقابت رصدي، با بسیاري از شما تنها از راه دل و شنیدن صدایتان ارتباط برقرار می کردم و تنها با طلوع خورشید بود که امکان دیدن چهره تان را شاید براي اولین بار پیدا می کردم.

نقدی بر رصد جیمز استم و جریانات انحرافی در رویت هلال 1391/02/11

بررسی و تحلیل رویت هلال در آینده کار چندان پیچیده ای نیست و اکنون بسیاری از صاحبنظران و کارشناسان در عرصه ی رویت هلال می توانند با بررسی علل با رفتارهای متناسب در رویت های گذشته بتوانند در مورد رویت هلالی در آینده که شک و شبهه در آن باشد نظر قطعی خو

پرتاب موفقیت آمیز آزمایشگاه پیشرفته مریخ به فضا 1390/09/05

این آزمایشگاه بزرگ‌ترین کاوشگری است که تاکنون به مریخ فرستاده شده است.

گزارش برگزاري چهارمين رقابت رصدي صوفي رازي ايران 1390/07/11

چهارمین رقابت رصدی صوفی رازی ایران در روزهای هفتم و هشتم مهرماه 1390 در کمپ کویری شهداد در استان کرمان برگزار گردید. ميزبانان اين رقابت رصدی در کرمان هسته‌ی پژوهشي نجوم دانشگاه شهيد باهنر، شركت پيشگامان نجوم كوير، انجمن هلال كوير، انجمن نجوم سمپاد كر

یکصدمین باشگاه نجوم اصفهان برگزار شد. 1390/07/04

باشگاه نجوم اصفهان، یکصدمین نشست ماهانه خود را عصر روز دوشنبه 28 شهریور ماه با موضوع بررسی عوامل تهدید حیات زمینی برگزار کرد. این ویژه برنامه با استقبال گسترده علاقه مندان نجوم و شهروندان اصفهانی روبرو شد.

گزارشی از رویدادهای ستاد استهلال 1390/05/16

یادداشتی از علیرضا بوژ مهرانی در خصوص رویدادهای ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در شامگاه یکشنبه 9 امرداد مصادف با 29 شعبان

آيا ماه ِ شگفت انگيز كيوان (زحل) يك اقيانوس مخفي دارد؟ 1390/01/31

اگر از بينندگان پر و پا قرص انيميشن‌ها باشيد و سني هم از شما گذشته باشد، به احتمال مجموعه‌ي "اي كيو سان" را به ياد داريد. كودك راهبه‌اي كه معماهايي باور نكردني را حل مي‌كرد.

صاعقه‌های توپی، جدیدترین توضیح برای بشقاب‌پرنده‌ها 1389/09/12

در اردیبهشت 1385 اهالی شهر بربیسبان استرالیا بعد از عبور چند شهاب‌سنگ از آسمان، شیء کروی سبزی را در حال نزدیک شدن به زمین دیدند. دانشمندان می‌گویند این جسم چیزی جز صاعقه توپی نیست.

گام مهم بخش خصوصی در انتقال بار به فضا 1389/04/15

روز پنجم ژوئن موشکی از کیپ کاناورال در فلوریدا راهی فضا شد که هرچند در نگاه اول فرقی با سایر پرتاب های مشابه ندارد، اما می تواند نقطه عطفی در نقش بخش خصوصی در صنعت فضانوردی باشد.

و ابلیس هم به تماشای ستارگان نشست ... 1389/02/09

دانشمندان آلمانی، تلسکوپ فروسرخ پیشرفته‌ای را در آریزونا ساخته‌اند که چگونگی شکل‌گیری ستارگان و سیارات را مشخص خواهد کرد. این تلسکوپ لوسیفر (ابلیس) نام دارد و در کنار رصدخانه واتیکان ساخته شده است!

انسان‌نمای ژاپنی، پنج سال دیگر در ماه 1389/02/11

گامی کوچک برای یک روبات و جهشی بزرگ برای فناوری فضایی: یک شرکت خصوصی ژاپنی تا پنج سال دیگر، نخستین روبات دوپای انسان‌نما را به تنها قمر زمین می‌فرستد تا پرچم ژاپن را در ما به اهتزاز درآورد.

ترین‌های منظومه شمسی 1389/01/28

منظومه ما چند قمر دارد، بزرگ‌ترین آن‌ها کدام است و آیا در منظومه‌های فراخورشیدی دیگر، قمرهای دیگری هم وجود دارند یا خیر

نور، رازهای انرژی تاریک را بر ملا می‌کند 1388/12/05

بهبود فناوری آشکارسازهای نوری در پروژه اکسس، دانشمندان را به تعیین روشنایی دقیق پرنورترین ستارگان آسمان نزدیک کرده است تا بتوان به درک دقیق‌تری از روشنایی ستارگان و تغییرات آن در طول زمان دست یافت.

زباله‌های فضایی، تهدیدی برای مأموریت‌های آینده 1388/08/17

افزایش تعداد زباله‌های فضایی و خطر بالقوه این اجرام برای ماهواره‌ها و فضاپیماها، علاوه بر این‌که به معضل عظیمی برای ادامه مأموریت‌های فضایی تبدیل می‌شود، هزینه انجام آنها را هم سرسام‌آور خواهد کرد.

تحلیل رویت هلال ماه شوال ( علیرضا بوژمهرانی ) 1388/06/31

اکثر کشورهای اسلامی روز یکشنبه 29 شهریور را به عنوان عید فطر اعلام کردند. در ایران هم همینطور بود. اما اعلام رسمی عید فطر در ایران یه تفاوت مهم با برخی کشورهای همسایه داشت و آن اینکه این اعلام بر اساس رویت قطعی هلال ماه شوال در ایران انجام شد و نه تب

چشم اخترشناسان به "محراب آسمان" 1388/09/15

در پایان یکی از شب‌های رصدی سرد، بر فراز بلندی‌های منطقه‌ی دیلمان، چند ساعتی پس از نیمه شب جرم بسیار پر نور عجیبی در آسمان پیدا شد. شدت نور زیاد این جرم در آن آسمان تاریک به اندازه‌ای بود که نظر بیشتر افراد حاضر در آنجا را به خود جلب کرد. کنجکاوی درب

سیاه چاله های پر جرم تأثیری بر توقف فرایند شکل گیری ستاره ها ندارند. 1387/11/06

تحقیقات اخیر نشان می دهد که فرایند توقف تشکیل ستاره ها، بسیار زود تر، در عمر هسته های کهکشانی فعال، رخ می دهد و در حقیقت کهکشان ها، شکل دهی ستاره ها را بسیار قبل تر از آنکه سیاه چاله های پر جرم مرکزی به بالاترین سطح قدرت خود برسند، متوقف می کنند.

کشف مقادیر قابل توجهی از متان؛ قوت احتمال وجود موجودات زنده در مریخ 1387/10/30

تحقیقات اخیر پژوهشگران انستیتو زیست شناسی نجومی سازمان فضایی ایالات متحده امریکا، ناسا، بر روی متان موجود در جو مریخ، مرحله جدیدی را برای ادامه مطالعات بر روی حیات در مریخ رقم زد.

مشتری یک هسته بزرگ سنگی پوشیده از لایه یخ دارد. 1387/09/08

بر اساس شبیه سازی های رایانه ای شرایط درونی میزان جداگانه هیدروژن و هیلیوم توسط متخصصین ژئوفیزیک دانشگاه برکلی در کالیفرنیا، سیاره مشتری یک هسته سنگی دارد که در مقایسه با تصور قبلی دو برابر بزرگتر است.

"انرژی تاریک،قدرت ناشناخته کیهان" 1387/09/30

تیمی به سر پرستی Alexey Vihklinin از رصد خانه اختر فیزیکی Smithsonian در یافته اند خوشه های کهکشانی پیر بسیار سنگین تر از خوشه هایی هستند که به تازگی شکل گرفته اند. Vihklinin در این مورد میگوید:"در واقع آنچه که ما یافته ایم این است که سرعت رشد این ک

چین به زودی به ماه می رسد 1387/05/28

چین ظرف دهه آینده میلادی قادر خواهد بود سفینه با سرنشین به ماه بفرستد

آسمان تاریخ در دو بیت: پژوهشی نجومی در شاهنامه 1387/12/13

پژوهش و تحقیق پیرامون شاهنامه همواره مهم و بحث برانگیز بوده است، اما نباید از این نکته غافل شد که در کنار پرداختن به ادبیات، آشنایی با دانش‌های نو نیز می‌تواند به شاهنامه پژوهان کمک فراوانی کند.

اخترشناسی در فرهنگ ایران باستان 1387/12/13

آنچه در پی می‌آید صفحاتی از جلد اول کتاب هزاره‌های گمشده، نوشته‌ی دکتر پرویز رجبی است؛ که با اجازه‌ی ایشان در زبان فارسی منتشر می‌گردد.

پرتگاه نهایی ، سیاهچاله 1384/08/12

شاید یکی از چالش های بزرگ اختر فیزیک در این قرون موضوع جذاب سیاهچاله ها باشد . آنسوی افق رویداد بر هیچ شخصی مشخص نیشت .

سیاره کوتوله، پلوتو 1386/03/02

پلوتو یک سیاره کوتوله است و در فاصله بسیار دوری از خورشید قرار دارد.

سیاره اورانوس 1386/02/26

اورانوس هفتمین سیاره در منظومه شمسی است. فقط نپتون و پلوتو فاصله بیشتری با خورشید دارند. اورانوس دورترین سیاره ایست که می توان با چشم غیر مسلح آن را رویت نمود. میانگین فاصله این سیاره از خورشید 2.872.460.000 کیلومتر می باشد. این فاصله را با سرعت نور

زمین و آونگ 1385/12/22

یکی از مسایل مهم نجومی مسئله گردش زمین به دور محورش است . این واقعیت که انسان روی سیاره ای دوار زندگی می کند.هرچند برای انسان قرن 20 واضح است.مدت ها طولانی موضوعی غیر قابل اثبات به نظر می رسید .

سیاه چاله ها 1385/09/12

سیاه چاله ها مناطقی از فضا می باشند و نیروی گرانش شان به قدری زیاد است که هیچ چیز نمی تواند از آن منطقه بگریزد.

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید