تبلیغات
 
کشف «امواج گرانشی»؛ پژواک واقعیّتی از جنس دیگر 1394/11/28

یک نوسان فزاینده، ابتدا با بسامد ۳۵ هرتز، و سپس در چشم‌به‌هم‌زدنی در آستانه ۲۵۰ هرتز؛ سپس اغتشاشی ضعیف، و در نهایت سکوت.

شکار بال‌های آبی یخی در کهکشان راه شیری توسط «هابل» 1394/11/28

تلسکوپ فضایی هابل ناسا، تصویر خیره‌کننده‌ای از سحابی سیاره‌ای متقارن Hen 2-437 منتشر کرد که نمای زیبایی از بالهای آبی یخی آن را به نمایش می‌گذارد.

احوالجویی از فاتحان ماه 1394/11/24

ادگار میچل، فضانورد ماموریت آپولو 14 ناسا که در سال 1971 روی ماه قدم گذاشته بود، در سن 85 سالگی در گذشت؛ اما امروز، سایر فضانوردانی که روی ماه قدم گذاشته‌اند، کجا هستند؟

ادای احترام فضانورد برجسته روس به پدر صنعت موشکی ایران 1394/11/23

الکساندر لازوتکین، فضانورد و مهندس طراحی سامانه های فضایی روسیه در بدو ورود به ایران با حضور در کنار مزار سردار لشگر شهید حسن طهرانی مقدم به پدر صنعت موشکی ایران که نقش ویژه ای در شکل‌گیری صنعت فضایی و ساخت ماهواره برها در کشور داشته، ادای احترام کرد

گفت‌وگو با الکساندر لازوتکین، فضانورد روسی پیش از سفر به ایران 1394/11/18

با اعلام خبر سفر قریب‌الوقوع الکساندر لازوتکین به ایران، چند روزی است مجامع علمی، خود را مهیای میزبانی از این فضانورد اهل روسیه می‌کنند. وی قرار است با حمایت سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو، انجمن نجوم دامغان و چند نهاد دیگر، سه‌شنبه بیستم بهمن وار

آتشنشان ایستگاه فضایی به ایران می‌آید 1394/11/14

لازوتکین، فضانورد و مهندس فضایی روسیه در سفر به ایران در بازدید از تپه‌های مریخی دامغان، زمینه‌های همکاری در طرح راه‌اندازی کمپ تحقیقاتی - توریستی این منطقه را بررسی می‌کند.

گفتگو با دکتر کیاست پورر، استاد پیشکسوت نجوم و اخترفیزیک دانشگاه اصفهان 1394/08/26

کسی را در جامعه نجومی ایران نمی‌توان پیدا کرد که دکتر احمد کیاست‌ پور، استاد پیشکسوت نجوم و اخترفیزیک دانشگاه اصفهان را نشناسد.

سفر سریع به فضای میان‌ستاره‌ای تا 2025 با بادبان الکتریکی 1394/08/24

محققان ناسا در حال ساخت یک بادبان الکتریکی هستند که می‌تواند در یک یا چند دهه آینده به فضاپیماهای رباتیک در سفر بر روی بادهای خورشیدی به سمت فضای میان‌ستاره‌ای با سرعت بی‌سابقه کمک کند.

چرا مریخ از کره‌ای گرم و مرطوب به جایی سرد و خشک بدل شده؟ 1394/08/15

دانشمندان فکر می کنند که به یافتن پاسخ این سوال که بخش اعظم اتمسفر مریخ چگونه از میان رفته است نزدیک تر شده اند.

منظومه شمسی شروعی 'بی تلاطم' داشته است 1394/08/07

فضاپیمای روزتا که دنباله‌داری را در منظومه شمسی تعقیب می کند، در توده غبار اطراف این جرم فضایی ملکول های آزاد اکسیژن کشف کرده است. این یافته با شگفتی کامل دانشمندان روبرو شده که تصور می کردند اکسیژن هنگام تشکیل سیارات با سایر عناصر ترکیب شده است.

کشف آب مایع بر سطح مریخ 1394/07/07

مسئولان سازمان فضایی آمریکا (ناسا) روز دوشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کردند با تجزیه و تحلیل داده ها از پایگاه های فضایی به این نتیجه رسیده اند که جریان هایی از آب شور بر سطح سیاره سرخ پدیدار می شود.

تصاویر جدید نیوهورایزنز از تنوع خیره‌کننده زمین‌شناختی پلوتو 1394/06/21

ناسا تصاویر نفس‌گیری از دیدار فضاپیمای نیوهورایزنز و سیاره پلوتو را در زمان عبور از کنار آن منتشر کرده و این تصاویر، ویژگی‌های زمین‌شناختی این سیاره کوتوله را به نمایش می‌گذارند.

شهاب سنگ‌ زنجان باید زودتر در اختیار محققان قرار گیرد 1394/06/07

مصاحبه با حامد پور خرسندی شهابسنگ شناس ایرانی

جهت‌گیری راهبردی در تدوین برنامه پنج‌ ساله ششم فضایی کشور 1394/05/15

با برگزاری شانزدهمین جلسه کمیسیون راهبردی شورای عالی فضایی کشور، جهت گیری راهبردی در تدوین برنامه پنج ساله ششم فضایی کشور اعلام شد.

فضاپیمای ویرجین گالاکتیک چرا سقوط کرد. 1394/05/07

محققان می گویند که دلیل سقوط سال قبل فضاپیمای ویرجین گالاکتیک ناشی از باز شدن زودهنگام قفل ترمز توسط کمک خلبان و متلاشی شدن بدنه فضاپیما بود.

بازخوانی روایتی ایرانی از فتح ماه در سالگرد ماموریت «آپولو» 1394/04/31

«دنیا در انتظار عظیم ترین واقعه تاریخ»، «48 ساعت دیگر، آغاز مرحله ای تازه در زندگی بشر»،«فردا، عظیم ترین حادثه در زندگی بشر روی می‌دهد»، «هیجان انگیزترین و حساس ترین لحظات تاریخ فرا رسید»، «تا چند ساعت دیگر تاریخ بشر با حروف طلایی نوشته می شود»، «امش

سومین مدرسه تابستانی نجوم IOTA/ME 1394/04/22

سومین مدرسه تابستانی نجوم IOTA/ME (1394) در شهر یزد برگزار می شود

کشف شواهد بیشتر از شباهت قمر زحل به زمین 1394/04/03

اخترشناسان موفق به کشف شواهدی از شباهت قمر تیتان به سیاره زمین شده‌اند.

مصاحبه با پوریا ناظمی با موضوع نجوم آماتوری 1394/04/02

گفت و گو با پوریا ناظمی در خصوص نجوم آماتوری در ایران.

بازوهای کهکشانی چگونه شکل گرفتند؟ ‌ 1394/04/01

‌محققان در تحقیقات جدید خود موفق به ارائه بینشی عمیق نسبت به نحوه شکل‌گیری بازوهای کهکشانی و چگونگی ورود گاز به مرکز کهکشان که میزبان احتمالی سیاه‌چاله است، شدند.

تعیین دقیق‌ترین جرم کهکشان راه‌شیری با کمک ابررایانه 1394/03/19

محققان دانشگاه کلمبیا در دقیق‌ترین محاسبات تا به امروز خود و با استفاده از یک ابر رایانه توانسته‌اند جرم دقیق کهکشان راه شیری را تعیین کنند.

اختصاص پژوهانه بزرگ ناسا به پروژه تحت امر دانشمند ایرانی 1394/03/09

دانشمند ایرانی دانشگاه کالیفرنیا در ریورساید در صدر گروهی از محققان دیگر موفق به دریافت یک کمک مالی 4.5 میلیون دلاری از ناسا برای توسعه تحقیقات، تحصیل، آموزش و فرصت‌های مشارکتی در پروژه داده‌های بزرگ و تصویرسازی شده است.

دارنده جایزه ترویج علم ایران در «سین هشتم» 1394/01/27

سیروس برزو - روزنامه‌نگار علمی پیشگام ترویج دانش فضایی در کشور و برنده جایزه سال گذشته ترویج علم ایران - با پیوستن به جمع هنرمندان حاضر در کمپین خیریه «سین هشتم؛ سرپناه»، تعدادی از یادبودهای موجود در کلکسیون منحصر به فرد فضایی خود را برای حمایت از مر

کشف نخستین شواهد از وجود آب به شکل مایع بر سطح مریخ 1394/01/25

با کمک داده‌های مریخ‌نورد کنجکاوی ناسا، دانشمندان به شواهدی دست پیدا کرده‌اند که نشان می‌دهد، آب به شکل مایع در حال حاضر در مقادیر بسیار کم بر سطح مریخ وجود دارد.

رونمایی از بهترین نقشه ماده تاریک تاکنون 1394/01/25

یک تحقیق بین‌المللی علمی که برای شناسایی ماده تاریک در سراسر جهان در حال انجام است، اخیرا نخستین نتایج خود را در قالب یک نقشه منتشر کرده که به نمایش تمرکز ماده مرموز در کیهان پرداخته است.

نمایی منحصربه‌فرد از تولد یک ستاره 1394/01/17

یک جفت تصویر از یک ستاره جوان که با فاصله 18 سال از یکدیگر به ثبت رسیده، تفاوت چشمگیری را به نمایش گذاشته است که به دانشمندان، نمای منحصربفردی را از چگونگی شکل‌گیری ستارگان غول‌پیکر در مراحل اولیه شکل‌گیری آن‌ها ارائه کرده است.

سرنوشت ماهواره فجر چه شد؟ 1394/01/15

ماهواره فجر در ششم اسفندماه سال گذشته وارد جو زمین شد و سقوط کرد؛ اما این به معنی شکست مأموریت ماهواره فجر نیست، چرا که هر عدم موفقیت مقدمه‌ای برای موفقیت‌های آینده است.

کشف اقیانوس زیرزمینی در بزرگ‌ترین قمر منظومه شمسی 1393/12/27

تلسکوپ فضایی هابل بهترین مدرک از یک اقیانوس آب شور زیرآبی را بر روی بزرگ‌ترین قمر مشتری ارائه داده است.

با مسافران 2015 ایستگاه فضایی آشنا شوید 1393/12/24

با بازگشت چهارمین فضانورد زن روسیه و همراهان روس و آمریکایی او از ایستگاه فضایی در بامداد پنج شنبه گذشته و باقی ماندن تنها سه فضانورد در ایستگاه فضایی، چهار گروه از فضانوردان آماده می شوند تا طی 9 ماه آینده به ایستگاه فضایی سفر کنند.

شماره ۲۴۶ ماهنامه نجوم منتشر شد. 1393/12/21

نخستین شماره سال ۱۳۹۴ ماهنامه نجوم همراه با تازه‌هایی از داده‌های اخیر مأموریت سپیده‌دم و کلیپر که در جست‌وجوی نشانه‌هایی از حیات در منظومه شمسی هستند منتشر شد.

بازیابی بازوی رباتیک کاوشگر کنجکاوی 1393/12/20

مریخ‌نورد کنجکاوی ناسا قرار است هفته جاری، حرکت بازوی رباتیک خود را بازیابی کند و همزمان، دانشمندان به تحلیل چگونگی اتصالی‌کردن مدار برق در مته این سامانه ادامه می‌دهند.

هفت دلیل کارشناسی بر درستی پیشنهاد رییس‌جمهور در حوزه فضایی کشور 1393/12/03

سیاست‌های غیرکارشناسی دولت قبل در حوزه فضایی، دانشگاه‌ها را نیز تحت تأثیر قرار داد اما رییس‌جمهور راه‌حل مدبرانه‌ای برای رشته‌های فضایی دانشگاه‌ها ارائه داده است.

احمدی‌نژاد از پرتاب موشک به فضا چه هدفی را دنبال می کرد؟ دولت یازدهم به دنبال چیست؟ 1393/11/19

نتایج نظرسنجی‌ای که سال گذشته در دانشگاه تهران انجام شد نشان می‌دهد اکثریت کارشناسان صنعت هوافضای کشور، فناوری فضایی را برای افزایش کیفیت زندگی مردم می‌خواهند نه تبلیغات.

پاسخ هوشمندانه روحانی به دلواپسان انحلال سازمان فضایی 1393/11/15

پرتاب موفق ماهواره فجر ضمن نشان دادن عزم جدی و قاطع رییس‌جمهور برای توسعه فناوری فضایی ایران، پاسخ محکم و عملی دولت به اتهامات رسانه‌ای یک طیف سیاسی خاص هم بود.

یکصد و شصت و هفتمین شماره ماهنامه فضانورد منتشر شد 1393/11/04

یکصد و شصت و هفتمین شماره ماهنامه فضانورد با ده‌ها مطالب جذاب و خواندنی در 56صفحه منتشر شد. در این شماره، ناگفته‌هایی از برنامه‌های فضایی ایران به قلم کارشناسان و مدیران پروژه کاوشگر پژوهش منتشر شده که در آن به چگونگی دست‌یابی ایران به فناوری ارسال

از استون هنج تا کعبه زرتشت: نگاهی به ستاره باستان شناسی 1393/10/30

احتمالا شما هم داستان‌های زیادی درباره رصدخانه‌های باستانی در تمدن‌های مختلف شنیده‌اید. داستان‌هایی درباره بناهای مرموزی که کاربری آن تا سال‌ها موردبحث بوده است و با تحقیقات فراوان مشخص می‌شود که این بناها درواقع رصدخانه‌های باستانی بوده‌اند که اجداد

سوت آغاز ماراتن مسیه امسال در پایان بهمن نواخته می‌شود 1393/10/30

پنجشنبه سی‌ام بهمن، جمع پرشوری از رصدگران از سراسر ایران برای شرکت در ماراتن مسیه (ماهنامه نجوم) سال 93 در محل اکوکمپ متین‌آبادحضور خواهند یافت.

دستگاه تنفس هوا در سیاره سرخ 1393/10/15

نخستین دستگاه تنفس هوا در مریخ به فینال رقابت جهانی «فرود فناوری‌های مطلوب بر روی سیاره سرخ» رسیده است.

جذاب ترین تصاویر فضایی سال ۲۰۱۴ 1393/10/10

هر ساله سازمان فضایی ناسا، چندین عکس خیره کننده و جذاب از فضا و رویدادهای فضایی را انتخاب کرده و به عنوان زیباترین های سال منتشر می نماید. ۱۲ تصویر زیر از زیباترین تصاویر فضایی در سال ۲۰۱۴ میلادی هستند.

استقرار ماهواره‌های دانشجویی ایران در فضا از ایستگاه فضایی 1393/10/08

آمادگی روسیه برای استقرار ماهواره‌های دانشجویی ایران در فضا از ایستگاه فضایی

جایزه «فریدون منصوری» به پژوهشگر جوان نظریه «ریسمان» اعطا شد 1393/10/06

جایزه یادبود «مرحوم دکتر فریدون منصوری» در سال 2014 به «امین فرجی آستانه» دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه صنعتی شریف اعطا شد.

کشف نشانه‌هایی از وجود آب در سنگ باستانی مریخ 1393/10/06

تجزیه و تحلیل قدیمی‌ترین شهاب‌سنگ متعلق به مریخ نشان می‌دهد که مریخ باستانی دارای آب بوده است، اما به جای اقیانوس‌های وسیع، احتمالا دریاهای کوچکی بر سطح سیاره سرخ وجود داشتند.

تپه‌های مریخی دامغان، گزینه‌ای مناسب برای ماموریت‌های شبیه‌سازی سفر به مریخ 1393/09/04

ناو کیهانی «سایوز تی.ام.آ-15 ام» روز یکشنبه راهی مدار زمین می شود تا ماموریتی جدید بر عرشه ایستگاه فضایی بین المللی را آغاز کند.

فیله به خواب زمستانی رفت، ولی روزتا هنوز زنده است 1393/09/04

هرچند فرود کاوشگر فیله بر سطح دنباله‌دار تناوبی 67 با موفقیت صددرصدی همراه نبود، اما به کشف مولکول‌های آلی در جو دنباله‌دار و احتمال فعالیت مجدد فیله در آینده می‌ارزید.

آداب و رسوم عجیب روس‌ها در سفرهای فضایی! 1393/09/03

کپسول فضایی «سایوز» حامل سه فضانورد روس، آمریکایی و ایتالیایی بامداد امروز به وقت ایران (دوشنبه) از پایگاه فضایی بایکونور عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) شد. پرتاب روز دوشنبه، یکصد و بیست و چهارمین ماموریت سرنشیندار ناو کیهانی سایوز از سال 1967 م

ماهنامه فضانورد شماره ۱۶۶ منتشر شد 1393/09/01

یکصد و شصت و ششمین شماره ماهنامه فضانورد با ده‌ها مطالب جذاب و خواندنی در ۵۶ صفحه منتشر شد. در این شماره از نحوه عملکرد سامانه‌های فرود کاوشگرهای ایرانی آشنا و پرونده‌ای درباره نقش روبات‌ها در آینده کاوش‌های فضایی باز شده است. همچنین در شماره ۱۶۶ فضا

کشف بوسه خداحافظی نور انفجار بزرگ در دقیق‌ترین سنجشهای تا به امروز 1393/08/30

گروهی از محققان به رهبری دانشگاه کالیفرنیا در برکلی توانسته‌اند یکی از دقیق‌ترین سنجشهای تاکنون از بقایای قدیمی‌ترین نور جهان را انجام دهند.

نظریه‌ جدید درباره آب و هوای مریخ 1393/08/28

دانشمندان دانشگاه براون مدل جدیدی درباره آب‌و‌هوای مریخ باستانی ارائه داده‌اند.

جزئیاتی از سقوط هواپیمای فضایی آمریکا 1393/08/14

وحشت ناشی از سقوط هواپیمای فضایی «اسپیس‌شیپ 2» متعلق به شرکت ویرجین‌گالکتیک زمانی بغرنج‌تر شد که شاهدان عینی اعلام کردند پرت‌شدن خلبان کشته‌شده به زمین را دیده‌اند.

دو کشته و زخمی در پی سقوط فضاپیمای سرنشین‌دار خصوصی آمریکا 1393/08/10

یکی از فضاپیماهای سرنشین‌دار شرکت ویرجین‌گالکتیک روز گذشته (جمعه) در جریان یک پرواز آزمایشی در اثر بروز مشکل فنی منفجر شد که در جریان آن یکی از خلبانان کشته شد و دیگری به شدت آسیب دید.

Copyright © 2001-2019 Parssky.com All Rights Reserved 

اسپانسرها :   اسپانسرها :  تایم لپس timelapse اسلایدر عکاسی فیلمبرداری  عکاسی صنعتی طولانی عکاسی رشد پروژه برج خنک کننده فایبر گلاس عکاسی نجومی تلسکوپ دوربین دوچشمی تجهیزات نجوم فروش عکس پارس ویو Parsview.ir   عکس با کیفیت وضعیت آب و هوای ایران  تهویه ایران .بانک عکس و وکتور فروش عکس . طرح و وکتور فروش دوربین دوچشمی

طراحی سایت با آسمان پارس

با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید